|
Post by czt on May 18, 2020 16:10:03 GMT 2
Μια χαρα βγηκε Μιχαλη και πολυθ ωραιο! Το επομενο που πιανεις ειναι μοναδικο θεμα και παρα πολυ ωραιο και περιμενο πως και πως να το δω! Επισης που καταληγεις με το θεμα για τα ολαισια των παραθυρων? αυτα τα 2 που δουλεψες η καλυτερα μαρκαδορος?
|
|
|
Post by konstantinf on May 18, 2020 16:17:37 GMT 2
Κάθε κομμάτι που φτιάχνουμε είναι σε κάτι καλύτερο από το προηγούμενο. Αυτό ισχύει σαν κανόνας για όλους και φυσικά και στην περίπτωσή σου. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα σημαντικό και ωραιότατο αυτοκίνητο, που στην δεύτερη προσέγγιση θα γίνει ακόμα ομορφότερο. Γιατί το χρώμα βγήκε τόσο χονδρόκοκκο; Δεν θυμάμαι ποιο μπλε χρησιμοποίησες τελικά. Φτιάξε το 2ο μη μεταλικό (π.χ. κόκκινο) για να δείξει ακόμα περισσότερο. Οι προφυλακτήρες γιατί είναι ματ; Δεν τους έδινε χρωμιωμένους το κιτ; Άντε... και στο οποιοδήποτε επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by Φάνης on May 18, 2020 16:36:52 GMT 2
Η βελτίωση έρχεται με την εξάσκηση Μιχάλη. Οποιοδήποτε λάθη και ατέλειες σε μια κατασκευή πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μαθήματα (και άρα ως κέρδος) για την επόμενη κατασκευή. Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση του μοντέλου, βάλτο στη βιτρίνα σου και αφοσιώσου στο επόμενο!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 18, 2020 18:15:52 GMT 2
Μια χαρα βγηκε Μιχαλη και πολυθ ωραιο! Το επομενο που πιανεις ειναι μοναδικο θεμα και παρα πολυ ωραιο και περιμενο πως και πως να το δω! Επισης που καταληγεις με το θεμα για τα ολαισια των παραθυρων? αυτα τα 2 που δουλεψες η καλυτερα μαρκαδορος? Κωνσταντινε μου σε ευχαριστω ...αλλα ξερω τι εχω φτιαξει ...εχει ολα τα λαθη του παρελθοντος κ τα σωστα του προσεχους μελλοντος ...χιχιχι Τα πλαινα παραθυρα εγινε με μαρκαδορακι edding 751 παχος 1-2 χιλιοστα κ με το edding 780 παχος 0,8 του χιλιοστου ...ωραια γινεται απλος μια φορα δεν φτανει .. Τωρα το bmf πολυ ωραιο κ ευκολο στην λειτουργια Η αλουμινιταινια καλη κ ευκολη στην χρηση ....(ισως φταιω κ γω που την πατησα πολυ καλα πανω στο τζαμι για να παρει ολες τις κουρμπες ..) αλλα η κολλα πολυ δυνατη κ κολλαει παρα πολυ καλα Ειναι καλη για ενα σημειο που ειναι ευθεια κ τα σημεια που θελουν αφαιρεση πρεπει να ειναι λιγα κ φυσικα δεν θα τα πιεσουμε ποτε πανω στο πλαστικο .
|
|
|
Post by mikys2019 on May 18, 2020 18:20:35 GMT 2
Κάθε κομμάτι που φτιάχνουμε είναι σε κάτι καλύτερο από το προηγούμενο. Αυτό ισχύει σαν κανόνας για όλους και φυσικά και στην περίπτωσή σου. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα σημαντικό και ωραιότατο αυτοκίνητο, που στην δεύτερη προσέγγιση θα γίνει ακόμα ομορφότερο. Γιατί το χρώμα βγήκε τόσο χονδρόκοκκο; Δεν θυμάμαι ποιο μπλε χρησιμοποίησες τελικά. Φτιάξε το 2ο μη μεταλικό (π.χ. κόκκινο) για να δείξει ακόμα περισσότερο. Οι προφυλακτήρες γιατί είναι ματ; Δεν τους έδινε χρωμιωμένους το κιτ; Άντε... και στο οποιοδήποτε επόμενο με το καλό! Το σπρευ που χρησιμοποιησα ειναι ενα testor που βρηκα στην ιταλια ...το δευτερο λεω να το κανω λευκο-μπεζ οπως εβγαινε σαν πολιτικο οχημα . οχι το κιτ τους ειχε ασπρους κ βαφτηκαν με σπρευ τις hubrol ....πολυ καλο αλλα οταν εβαψα μετα τους πηρε ο αερας .... σε ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση ....
|
|
|
Post by mikys2019 on May 18, 2020 18:22:52 GMT 2
Η βελτίωση έρχεται με την εξάσκηση Μιχάλη. Οποιοδήποτε λάθη και ατέλειες σε μια κατασκευή πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μαθήματα (και άρα ως κέρδος) για την επόμενη κατασκευή. Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση του μοντέλου, βάλτο στη βιτρίνα σου και αφοσιώσου στο επόμενο! Φανη σε ευχαριστω παρα πολυ .....κ να ξερεις εισαι πολυ καλος δασκαλος κ για τα καλα του μοντελισμου κ τα στραβα που βρισκουμε μπροστα μας .
|
|
|
Post by iliasbass on May 18, 2020 22:08:18 GMT 2
κουκλακι βγηκε!!!!! μπραβο!
|
|
|
Post by ViL27 on May 19, 2020 0:49:51 GMT 2
Μπραβο Μιχαλη!Αγαπημενο οχημα,το εχω στο στοκ για το μελλον!καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on May 19, 2020 8:29:25 GMT 2
Μιχάλη, κάθε νέο σου μοντέλο θα είναι καλύτερο, αλλά το σημαντικό είναι η επιστροφή σου στο χόμπι. Εύχομαι αυτή η επιστροφή να είναι πηγή ψυχαγωγίας και αποφόρτισης. Η φώτο με το μοντέλο να ισορροπεί στο κάγκελο, είναι τρομακτική Καλημέρα
|
|
|
Post by mikys2019 on May 19, 2020 9:34:06 GMT 2
καλημερα παιδια ...σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα ωραια λογια ... το επομενο θελω να βγει τελειο ....για να δουμε
|
|
|
Post by mikys2019 on May 19, 2020 9:36:40 GMT 2
Μιχάλη, κάθε νέο σου μοντέλο θα είναι καλύτερο, αλλά το σημαντικό είναι η επιστροφή σου στο χόμπι. Εύχομαι αυτή η επιστροφή να είναι πηγή ψυχαγωγίας και αποφόρτισης. Η φώτο με το μοντέλο να ισορροπεί στο κάγκελο, είναι τρομακτική Καλημέρα Καλημερα Γιωργο σε ευχαριστω .....για να πω την αληθεια και ο γιος μου το ιδιο ειπε αλλα αυτη ηταν αποκλειστηκα για σενα να σε τρομαξω λιγουλακι ...ΧΑΧΑΧΑ
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 19, 2020 10:17:17 GMT 2
Μια χαρα ειναι Μιχαλη, Αντε και στα επομενα με τον ιδιο ζηλο!!
|
|
|
Post by Sakis on May 19, 2020 10:43:14 GMT 2
Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση. Θα μου επιτρέψεις δύο κουβέντες: Το να λες "το επόμενο θέλω να βγει τέλειο" είναι ναι μεν ένας πολύ ωραίος τρόπος να στίψεις το μυαλό σου και να προσπαθήσεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να αποτυπώσεις ένα αυτοκίνητο που αγαπάς, όμως κρύβει μεγάλη παγίδα σε περίπτωση που τύχει μια στραβή. Θα σε κάνει να ξενερώσεις πολύ περισσότερο από άλλη περίπτωση που θα έλεγες "θέλω να μάθω, να φτιάξω, να πειραματιστώ και να βελτιωθώ". Σου μιλάω εκ πείρας και έχοντας κάνει το λάθος αυτό πολλάκις. Η παγίδα αυτή τείνει να γίνεται ακόμα πιο αναμενόμενη όταν ο μοντελιστής είναι πιο άπειρος / μη εξοικειωμένος με τεχνικές και υλικά επειδή επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια ή είναι νεοεισαχθείς στον χώρο. Οπότε χαλάρωσε, απόλαυσε τη διαδικασία και προσπάθησε πάντα για το καλύτερο σύμφωνα με τα δεδομένα που έχεις. Φυσικά είμαστε εδώ να βοηθήσουμε σε στραβές ή να μοιραστούμε τη χαρά της επιτυχίας όταν το μοντέλο ολοκληρωθεί και σε κάνει χαρούμενο.
|
|
|
Post by mikys2019 on May 19, 2020 14:09:35 GMT 2
Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση. Θα μου επιτρέψεις δύο κουβέντες: Το να λες "το επόμενο θέλω να βγει τέλειο" είναι ναι μεν ένας πολύ ωραίος τρόπος να στίψεις το μυαλό σου και να προσπαθήσεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να αποτυπώσεις ένα αυτοκίνητο που αγαπάς, όμως κρύβει μεγάλη παγίδα σε περίπτωση που τύχει μια στραβή. Θα σε κάνει να ξενερώσεις πολύ περισσότερο από άλλη περίπτωση που θα έλεγες "θέλω να μάθω, να φτιάξω, να πειραματιστώ και να βελτιωθώ". Σου μιλάω εκ πείρας και έχοντας κάνει το λάθος αυτό πολλάκις. Η παγίδα αυτή τείνει να γίνεται ακόμα πιο αναμενόμενη όταν ο μοντελιστής είναι πιο άπειρος / μη εξοικειωμένος με τεχνικές και υλικά επειδή επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια ή είναι νεοεισαχθείς στον χώρο. Οπότε χαλάρωσε, απόλαυσε τη διαδικασία και προσπάθησε πάντα για το καλύτερο σύμφωνα με τα δεδομένα που έχεις. Φυσικά είμαστε εδώ να βοηθήσουμε σε στραβές ή να μοιραστούμε τη χαρά της επιτυχίας όταν το μοντέλο ολοκληρωθεί και σε κάνει χαρούμενο. Σακη καλημερα ....εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα που λες κ συμφωνω απολυτα ...σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση κ το μονο σιγουρο το καθε μοντελο ειναι σχολειο κ για τα καλα κ για τα κακα .. Απλος προχωραμε μαζι με τους φιλους μας κ χαιρομαι παρα πολυ που τους εχουμε διπλα μας .
|
|
|
Post by mikys2019 on May 19, 2020 14:11:40 GMT 2
Μια χαρα ειναι Μιχαλη, Αντε και στα επομενα με τον ιδιο ζηλο!! Παναγιωτη μου σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα κ για τις συμβουλες στον δρομο κ για τον τερματισμο . Τωρα παλι απο την αρχη με κατι πολυ ομορφο κ γλυκουλη .
|
|
|
Post by alex78 on May 20, 2020 0:18:01 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Μιχάλη. Μην ξεχάσεις πρίν το βάλεις και στα Completed του φόρουμ να ευθυγραμμίσεις λίγο την πίσω αριστερή ρόδα.
|
|