|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 22:55:57 GMT 2
εφαγε τοσο τριψιμο που για να πω την αληθεια το φοβηθηκα ..μην κανω τρυπα .. τρεις φορες εφαγε mr muscle
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2020 9:51:47 GMT 2
Για πρώτο έπειτα από έναν αιώνα αποχής από το άθλημα, μια χαρά είναι. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2020 10:22:00 GMT 2
Για πρώτο έπειτα από έναν αιώνα αποχής από το άθλημα, μια χαρά είναι. Καλή συνέχεια! +1 Εγώ όταν επέστρεψα στο χόμπι μετά από 7-8 χρόνια απουσίας, περισσότερο ψέκαζα με φορνέτ πάρα με τον αερογράφο. Βουρ, στο βερνίκι τώρα αλλά με μέτρο. Χτίσε το σιγά -σιγά με ελαφριά χέρι στην αρχή και 1-2 πιο γεμάτα (wet coats) στο τέλος.
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 11:31:51 GMT 2
Εγώ όταν επέστρεψα στο χόμπι μετά από 7-8 χρόνια απουσίας, περισσότερο ψέκαζα με φορνέτ πάρα με τον αερογράφο. xaxaxaxa καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους
|
|
|
Post by czt on Mar 25, 2020 16:41:59 GMT 2
Αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο τα τελευταία μου μοντέλα έχουν μπει σε φορνετ . Πχ σελμπυ, βαιπερ, φ310β κλπ σχεδόν έχω τελειώσει μια φιάλη φορνετ! Επίσης κάτι σημαντικό που είπε ο Γιώργος και το κάνω εγώ αλλά ελπιζω θα φτιάξει σύντομα προσοχή στα βαριά χέρια μηνπαθεια ότι έπαθα εγώ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 19:54:26 GMT 2
Αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο τα τελευταία μου μοντέλα έχουν μπει σε φορνετ . Πχ σελμπυ, βαιπερ, φ310β κλπ σχεδόν έχω τελειώσει μια φιάλη φορνετ! Επίσης κάτι σημαντικό που είπε ο Γιώργος και το κάνω εγώ αλλά ελπιζω θα φτιάξει σύντομα προσοχή στα βαριά χέρια μηνπαθεια ότι έπαθα εγώ! κωνσταντινε μου συμφωνω σε ολα μονο οτι αυτην την εποχη δουλευω με σπρευ κ το βαρυ χερι δεν ειναι στο χερι μου ...μονο εαν το μακρυνω λιγο ακομα ..
|
|
|
Post by czt on Mar 26, 2020 8:04:33 GMT 2
Μεγάλωσε την απόσταση
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 26, 2020 14:00:33 GMT 2
ΧΑΧΑΧΑΧΑ θα βαψω κ το τραπεζι τις βεραντας κ μετα θα ερθω κλαμμενος ...
|
|
|
Post by czt on Mar 26, 2020 17:08:30 GMT 2
με τιποτα! εγω βαζω τα φυλλαδια που μας δινουν απο διαφορες εταιρεις το καλυπτο ολο και ειμαι αρχοντας! κανε το ιδιο!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 26, 2020 17:54:23 GMT 2
Μια χαρά Μιχάλη για επιστροφή μετά από τόσο καιρό. Στο επόμενο μοντέλο θα προσπαθείς να βελτιώσεις και να διορθώσεις κάποια λάθη/ατέλειες από το προηγούμενο χωρίς άγχος. Όπως είπε και ο Γιώργος, πολλά ελαφρά χέρια βερνίκι, εγώ θα άφηνα 10 λεπτά μεταξύ κάθε χεριού, και τοποθετημένα μετά από κάθε χέρι σε κάποιο κλειστό χώρο για αποφυγή σκόνης κτλ Αν κοιτάς να τα κάνεις όλα τέλεια από την αρχή, δεν θα τελειώσεις ποτέ μοντέλο (παθών!). Όσα περισσότερα φτιάξεις τόσο περισσότερη βελτίωση θα έχεις. Ελληνιστί practice makes perfect! . Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 26, 2020 18:56:50 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ το κουραγιο
|
|
|
Post by iliasbass on Apr 30, 2020 18:04:46 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 30, 2020 18:35:59 GMT 2
Ωραίος Ηλία, φοβερό άρθρο!!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 17, 2020 17:41:18 GMT 2
Ηλια φοβερο αρθρο σε ευχαριστω ....
|
|
|
Post by mikys2019 on May 17, 2020 18:45:12 GMT 2
10 Απριλιου 2020 η νεα αρχη του μοντελισμου ....χαχαχαχα ειμαι να με κλαινε η ρεγγες .. Ξερετε οταν κανεις 30 χρονια κατι δεν σε νοιαζει εαν το κανεις σωστα λαθος ....αυτο ξερεις αυτο κανεις . και σας γνωρισα σας εμαθα ειδα εμαθα κ λεω γερο αρχιζεις ξανα .... Και αρχισα ξανα ....ΕΓΩ τα ξερω ολα τα εχω ολα σωστα στο κεφαλι μου κ στα ονειρα μου . και το ξερο μου το κεφαλι παντα επικρατει κ φυσικα τα ξερει ολα .... και παντα τα εκανε χαλια ...κ το αλπινακι βασανιζεται στα χερια μου .. Πριν κοιμηθω το βραδυ ανασκοπηση τις ημερας κ τι θα κανουμε αυριο ...και ειλικρινα τα ξερω πιστευω σωστα το μυαλο δουλευει τελεια κ στα ονειρα ειναι ολα τελεια το μοντελο κολλαει αψογα τα χρωματα τελεια κ φινιρισμα φανταστικο ...αλλα ξυπναω πινω καφε κ τα εχω ξεχασει ολα κ το ξερω μου το κεφαλη τα κανει παλι χαλια ....κ το παρατησα ....κοντρα στο εγω μου ... Εφτιαξα το nascar χωρις βλεμα στο αλπινακι ξεκινωντας απο την αρχη αυτα που εμαθα εδω κ βαζοντας το εξυπνο μου κεφαλη στην ακρη ... για μοντελακι αμερικανικο κ εικοσαετειας ψιλο συμπαθητικο βγηκε για μενα ...παντος κριτικες +- δεν ειχε ...χιχι ειμαι κ τυχερος .. Και το ξαναεπιασα το κοιταω , η θα το πεταγα, η θα το εσπαγα ,η θα το εκαιγα ....(καποτε καναμε κ κοντρα το καλυτερο καψιμο )....Αλεξ ....καποτε ....!!!
Παιδια καλως κακος τελειωσε γιατι επρεπε να τελειωσει να φυγει απο πανω μου η λαθος γνωση του σωστου και να αλλαξω τελειος τροπο σκεψεις κ δουλειας .. Τα λαθη ...για μενα ......... πρωτον λαθος βαψιμο κ ξεβαφτηκε κ βαφτηκε τρεις φορες κ αφου ειχα μπει σε καποιον σωστο δρομο ηρθε η καλη σφαλιαρα για να μαθω οριστικα να ξεχασω την εξυπναδα μου κ να μαθω να ακουω αυτους που ξερουν . στο μπροστινο τζαμι εβαλα bmf κ βγηκε παρα πολυ ωραια για το πρωτο τις ζωης μου στο πισω τζαμι λεω εχω αλουμινοταινια γιατι να μην την βαλω ...δοκιμη θα κανω .. και βαζω κ γινετε πολυ ωραιο σαν το bfm μεχρι το σημειο που ξεκινας να βγαλεις το υπολοιπο που δεν θες ..κολαση δεν βγαινει με τιποτα η κολλα εχει γινει ενα με το πλαστικο κ το ξερο μου το κεφαλι καλα να παθει ..σεσουαρ κ μετα 2 ωρες βγηκε .....αφησε πανω ενα πολυ ωραιο στρωμα κολλας κ τωρα αρχιζει ο πολεμος για να βγει ...4 ωρες με οινοπνευμα κ εβγαλα πολυ λιγη ...κ ερχεται κ κορυφαια ιδεα ...white spirit ...δεν χαλαει το πλαστικο κ βγαζει την κολλα .. τελειο την βγαζει για πλακα κ ησυχαζω κ χαιρομαι ......κ λεω οκ τελειωσα .. θυμαστε που λενε ο θεος γελαει ...πραγματι τωρα αρχισε το κλαμα ...το τζαμι το πισω ειναι πια θολο ολο κ εχω παθει 20 εγκεφαλικα ...κ επιστρατευω ολες τις αλοιφες που εχω σπιτι ....πρωτα χοντρη αλοιφη με νερο μετα resin k meta 3m ..κ εγινε ανθρωπινο αλλα επρεπε να σπασει απο το πολυ τριψιμο ....η κολλα να ειναι καλα .. Παιδια μια συβουλη εαν μπορω με την πειρα που αποκτησα ....η αλουμινοταινια καλη ειναι για ευθεια κομματια με δεξια κ αριστερα λιγο περιθωριο που να πρεπει να φυγει ..προσεξτε την κολλα της . παιδια εμεις οι παλιοι με το στραβο κεφαλη ειχαμε μαθει να αγοραζουμε κ να το φτιαχνουμε οπως ερχετε χωρις να σπαμε τα νευρα μας ταιριαζει δεν ταιριαζει χωρις ντραι φιτ χωρις δοκιμες κ φυσικα με μπολικη κολλα . το αλπινακι τελειωσε κ αυριο θα δειτε κ φωτο φυσικα ....με τα λαθη κρυφα ...χιχιχι το καινουργιο που μπηκε στον παγκο ειναι αγορα το 1993 κ ειναι 1/24 tamiya michelin pilot ford ecrort rs cosworth ....k φυσικα πιστευω με νεα μυαλα
Σας ευχαριστω πολυ απο καρδιας .....για ολα .
|
|
|
Post by mikys2019 on May 18, 2020 14:10:34 GMT 2
|
|