|
Post by mikys2019 on Feb 22, 2020 6:14:44 GMT 2
Μιχάλη καλημέρα. Ο κινητήρας για αρχή δείχνει μια χαρά, εξάλλου όταν με το καλό ολοκληρωθεί θα φαίνεται του στύλ ''ότι βλέπει η πεθερά''. Γνώμη και πρόταση μου, είναι ότι την δεδομένη στιγμή και μέχρι να ''λυθούν'' κάπως τα χέρια από την απραξία των ετών μη έμπρακτης ενασχόλησης με το χόμπι δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Τα χρώματα καταλαβαίνω ότι έχουν μεγάλη συναισθηματική και συλλεκτική αξία για εσένα, όμως νομίζω δεν αξίζει να πάρουν το ρίσκο εφαρμογής τους στο ολοκαίνουργιο πρότζεκτ σου. Προτιμότερο να επενδύσεις ένα ποσό για φρέσκα χρώματα και κάποια βασικά αλλά απαραίτητα αναλώσιμα υλικά για αρχή όπως κόλλα, στόκος, ταινίες μασκαρίσματος κλπ, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το αμάξωμα φαντάζομαι θα το βάψεις σωστά...?
Καλημερα αλεξ τα χρωματα σας τα εδειξα για να δουν οι νεοι πως ηταν τα παλια χρωματα . Οπως θα ειδες ειναι δυσκολα (σε αποχρωσει )χρωματα κ ποτε δεν χρειαστηκε να τα χρησιμοποιησω οσα χρονια τα εχω ..κ φυσικα δεν θα τα δουλεψω ποτε ..
|
|
|
Post by czt on Feb 22, 2020 12:37:10 GMT 2
καλημερα οπως ειπαν πολυ σωστα οι προλαλησαντες και για υλικα, εργαλεια και για χρωματα. ενα σκριμπαρισμα χρειαζεται καποια βηματα που θα αλλαξουν την οψη του κιτ ''πρεπει'' να γινουν. χαλαρα μιχαλη και θα κανεις πολλα κιτ ακομα. καλη συννεχεια
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 22, 2020 21:48:33 GMT 2
Σε τι κατάσταση είναι η καρότσα Μιχάλη; Την έχεις τρίψει (γιατί στην εμπρός δεξιά γωνία της οροφής φαίνονται σημάδια φθοράς); Επίσης θα χρειαστεί σκριμπάρισμα και wash γύρω από τις πόρτες και το μπροστινό καπό. Καλή συνέχεια! Κωστα μου οταν λες σκριμπάρισμα εννοεις το γδαρσιμο γυρω απο τις πορτες καπω κ οταν λες wash εννοεις νερομενο μαυρο για να φαινονται πιο πολυ τα ανοιγωμενα μερη ?
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 22, 2020 22:01:47 GMT 2
Ακριβώς!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2020 19:06:58 GMT 2
Μιχάλη, δεν ξέρω τι αποφάσισες, αλλά για μένα βάψε το κανονικά το αμάξωμα. Αφού ξεκίνησες που ξεκίνησες, μόνο με την επανάληψη θα την τριβή θα λυθεί το χέρι. Οπότε ευκαιρία είναι. Για σκριμπάρισμα στις γραμμώσεις κλπ, άστα για τα επόμενα. Τρίψε μόνο τις γραμμές καλουπιού και προχώρα αστάρι, χρώμα, βερνίκι. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Sakis on Feb 24, 2020 11:53:57 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Προχώρα στις βασικές εργασίες και την ποιοτική τους διεκπεραίωση. Σε επόμενα μοντέλα μπορείς να κάνεις μια βουτιά πιο βαθιά αλλά προς το παρόν μετράει η ολοκλήρωση και το "ζέσταμα" των μοντελιστικών σου ικανοτήτων. Μια στραβή σε πιο ενδελεχείς επεμβάσεις πιθανόν να σε αποκαρδιώσει από τη συνέχιση του μοντέλου.
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 27, 2020 14:53:02 GMT 2
Μια μικρη κουβεντα για να μην νομιζεται οτι σας ξεχασα Εδω κ 2 εβδομαδες ψαχνω χρωμα ...κ χρωμα πουθενα ουτε ελλαδα ουτε βελγιο ουτε γερμανια ...ουτε σε σπρευ ουτε σε κουτακι .. (αποφασισε ο εβραιος να παει παζαρι κ ηταν σαββατο ) ετσι δεν λενε Τελος παντον μου βρηκαν ενα σπρευ μπλε μεταλικο τις testor αλλα δεν ξερουμε εαν δουλευει ...εαν δεν δουλευει το alpine θα γινει η ασπρο η πορτοκαλι ...τι λετε τι διαλεγετε? εγω προσωπικα προτιμω το ασπρο. Και ενα νεο τα μαγαζια ΚΑΛΦΑΚΗΣ ειναι κλειστα κ εχουν αλλαξει κ κλειδαριες κ μαλλον δεν θα ξανανοιξουν δυστυχως ....ευχομαι να βγω ψευτης ολοψυχα ...
|
|
|
Post by czt on Feb 27, 2020 16:03:41 GMT 2
Μια μικρη κουβεντα για να μην νομιζεται οτι σας ξεχασα Εδω κ 2 εβδομαδες ψαχνω χρωμα ...κ χρωμα πουθενα ουτε ελλαδα ουτε βελγιο ουτε γερμανια ...ουτε σε σπρευ ουτε σε κουτακι .. (αποφασισε ο εβραιος να παει παζαρι κ ηταν σαββατο ) ετσι δεν λενε Τελος παντον μου βρηκαν ενα σπρευ μπλε μεταλικο τις testor αλλα δεν ξερουμε εαν δουλευει ...εαν δεν δουλευει το alpine θα γινει η ασπρο η πορτοκαλι ...τι λετε τι διαλεγετε? εγω προσωπικα προτιμω το ασπρο. Και ενα νεο τα μαγαζια ΚΑΛΦΑΚΗΣ ειναι κλειστα κ εχουν αλλαξει κ κλειδαριες κ μαλλον δεν θα ξανανοιξουν δυστυχως ....ευχομαι να βγω ψευτης ολοψυχα ... ενα ενα μιχαλη γιατι θα μας τρελανεις . Ως προς το χρωμα τη χρωμα ψαχνεις ετιαρεια? Πχ γκουνζε Η88 μπλε μεταλικο με λεβελινκ θινερ φανταστικο θα γινει. εχω βαψει ενα σιβικ ετσι θα το δεις στο φορουμ. Η χελερ εχει βγαλει ενα κιτ με 2 αυτοκινητα και το κανεις σε 2 εκδοσεις μπορεις να παρεις ιδεες απο εκει. Αν θες να το κανεις οσο πιο πιστο οπως ελεγες θα σε ελεγα ψαξε και θα βρεις η θα σε βοηθησουμε με καθε τροπο αλλα υπαρχουν λυσεις. Τωρα για την εταιρεια που ελεγες για δωσε δεδομενα σε πιο καταστημα πηγες ωρα κλπ για να δουμε τη γινεται.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2020 16:08:22 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Feb 27, 2020 16:42:48 GMT 2
Μιχαλη εψαξα και για το καταστημα ενμερωτικα πρεπει να γινουν οι νομικες διαδικασιες και συντομα θα ανοιξει ξανα. ευελπιστω με τη νεα διοικηση καλυερα δεδομενα
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 27, 2020 20:35:26 GMT 2
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ..
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 27, 2020 20:44:04 GMT 2
Μια μικρη κουβεντα για να μην νομιζεται οτι σας ξεχασα Εδω κ 2 εβδομαδες ψαχνω χρωμα ...κ χρωμα πουθενα ουτε ελλαδα ουτε βελγιο ουτε γερμανια ...ουτε σε σπρευ ουτε σε κουτακι .. (αποφασισε ο εβραιος να παει παζαρι κ ηταν σαββατο ) ετσι δεν λενε Τελος παντον μου βρηκαν ενα σπρευ μπλε μεταλικο τις testor αλλα δεν ξερουμε εαν δουλευει ...εαν δεν δουλευει το alpine θα γινει η ασπρο η πορτοκαλι ...τι λετε τι διαλεγετε? εγω προσωπικα προτιμω το ασπρο. Και ενα νεο τα μαγαζια ΚΑΛΦΑΚΗΣ ειναι κλειστα κ εχουν αλλαξει κ κλειδαριες κ μαλλον δεν θα ξανανοιξουν δυστυχως ....ευχομαι να βγω ψευτης ολοψυχα ... ενα ενα μιχαλη γιατι θα μας τρελανεις . Ως προς το χρωμα τη χρωμα ψαχνεις ετιαρεια? Πχ γκουνζε Η88 μπλε μεταλικο με λεβελινκ θινερ φανταστικο θα γινει. εχω βαψει ενα σιβικ ετσι θα το δεις στο φορουμ. Η χελερ εχει βγαλει ενα κιτ με 2 αυτοκινητα και το κανεις σε 2 εκδοσεις μπορεις να παρεις ιδεες απο εκει. Αν θες να το κανεις οσο πιο πιστο οπως ελεγες θα σε ελεγα ψαξε και θα βρεις η θα σε βοηθησουμε με καθε τροπο αλλα υπαρχουν λυσεις. Τωρα για την εταιρεια που ελεγες για δωσε δεδομενα σε πιο καταστημα πηγες ωρα κλπ για να δουμε τη γινεται.
Κωνσταντινε μου ....για το alpine εχω ψαξει κ ξερω τα παντα κινητηρες εκδοσεις χρωματισμους αποφασισα κ λογω τιμης να το κανω γαλαζο μπλε μεταλικο κ σαν σημα κατατεθεν κ αρχησαμε το ψαξιμο για αρχη σε σπρευ ...τιποτα ο λαροζας που εχει την humbrol τιποτα ...φιλος κολλητος που κανει εισαγωγη απο ευρωπη τιποτα κ βρηκαμε μονο στην ιταλια κ ηρθε σημερα τις MODEL MASTER σε σπρευ που δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν τετοια ειναι και made in usa ...χαχαχα ενα σπρευ μια σταλιτσα ..δοκιμαζω σ/κ κ σας λεω
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 27, 2020 20:47:26 GMT 2
Μιχάλη όταν υπάρχει η κοινότητα του ScW στην Ελλάδα, τι να τους θέλεις τους υπολοίπους.....? 1 1/2 φιάλη στην διάθεση σου, αν ενδιαφέρεσαι ενημέρωσε με.... αλεξ δεν εχω λογια ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση ...δοκιμαζω κ σου λεω σημερα ηρθε αυτο . το δοκιμαζω κ σας λεω
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 27, 2020 20:49:45 GMT 2
Μιχαλη εψαξα και για το καταστημα ενμερωτικα πρεπει να γινουν οι νομικες διαδικασιες και συντομα θα ανοιξει ξανα. ευελπιστω με τη νεα διοικηση καλυερα δεδομενα ευχομαι ολοψυχα να εχεις δικιο κ να ανοιξει αυριο το πρωι ... αλλα εμαθα ασκημα πραγματα που δεν εχω κανενα δικαιωμα να τα πω ....κ ευχομαι να ειναι ψεματα ..
|
|
|
Post by alex78 on Feb 28, 2020 12:11:32 GMT 2
αλεξ δεν εχω λογια ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση ...δοκιμαζω κ σου λεω
Πάνω απ' όλα μοντελιστική αλληλεγγύη Μιχάλη! Spray της συγκεκριμένης εταιρείας και μάλιστα σμαλτόχρωμα πρώτη φορά βλέπω, καλή επιτυχία στις δοκιμές σου!
|
|
|
Post by czt on Feb 28, 2020 12:42:44 GMT 2
Μιχαλη εψαξα και για το καταστημα ενμερωτικα πρεπει να γινουν οι νομικες διαδικασιες και συντομα θα ανοιξει ξανα. ευελπιστω με τη νεα διοικηση καλυερα δεδομενα ευχομαι ολοψυχα να εχεις δικιο κ να ανοιξει αυριο το πρωι ... αλλα εμαθα ασκημα πραγματα που δεν εχω κανενα δικαιωμα να τα πω ....κ ευχομαι να ειναι ψεματα .. Καταλαβαίνω όπως όλοι μας πάνω κάτω λογικό από την άλλη όλοι μας ευελπιστούμε να είναι σύντομα κοντά μας. Πάντως η Αθήνα έχει παρά πολλά καταστήματα πλην τριγώνου.
|
|