|
Post by Φάνης on Oct 25, 2019 16:44:06 GMT 2
Λίγα λόγια για το μονοθέσιο:Η F399 ήταν το μονοθέσιο με το οποίο η ομάδα της Ferrari ανταγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 την χρονιά 1999. Η F399 ήταν σχεδόν πανομοιότυπη με την F300 της προηγούμενης σεζόν, με μικρές αλλαγές στην λεπτομέρεια (νέα μπροστινά πτέρυγα, πρόσδεση τροχών, ενισχυμένο σύστημα εξάτμισης και χρήση ελαστικών Bridgestone με τέσσερις αυλακώσεις αντί για τρεις). Αν και στους αγώνες ξεκίνησαν οι Michael Schumacher και Eddie Irvine, ο Mika Salo αντικατέστησε τον Michael Schumacher όταν έσπασε το πόδι του στο Silverstone! Αν και η προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει τον πρώτο τίτλο των οδηγών μετά το 1979 έληξε στην ουσία με τον τραυματισμό του Schumacher, η Ferrari κατάφερε να εξασφαλίσει τον πρώτο τίτλο των κατασκευαστών μετά το 1983. Περισσότερες πληροφορίες, στον παρακάτω σύνδεσμο: en.wikipedia.org/wiki/Ferrari_F399
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 25, 2019 16:52:40 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 25, 2019 16:56:09 GMT 2
Όποιοι έχουν χρόνο στην διάθεση τους και θέλουν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες, έχω ανεβάσει ένα box review για το συγκεκριμμένο κιτ στο κανάλι μου στο YouTube! youtu.be/uvhG9gtRhac
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 25, 2019 20:44:13 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Φάνη!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 26, 2019 9:07:10 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Φάνη! Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Μακάρι όλα να πάνε καλά, 1ο μου μεταλλικό βλέπεις και σε κλίμακα που τα μάτια σε αυτήν την ηλικία δεν βοηθάνε! Δεν πτοούμαστε όμως, ας είναι καλά τα optivisor!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 26, 2019 10:41:34 GMT 2
Άμα μιλάς εσύ για ηλικία, τι να πω εγώ;;;
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 26, 2019 19:23:42 GMT 2
Άμα μιλάς εσύ για ηλικία, τι να πω εγώ;;; Υγεία να έχουμε Κωνσταντίνε και όλα τα άλλα παλεύονται!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 26, 2019 19:32:35 GMT 2
Φυσικά, ελλείψει magnetic tumbler, προμηθεύτηκαμε σήμερα το απαραίτητο steel wool για να γυαλίσουμε τα λίγα κομμάτια white metal που υπάρχουν. Είναι η πρώτη μου φορά που θα ασχοληθώ με το γυάλισμα white metal. Εάν υπάρχει κάποιος να μου δώσει 2-3 συμβουλές/υποδείξεις με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω θα το εκτιμούσα. Ακόμη και εάν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω! Ευχαριστώ και καλό βράδυ! ΥΣ. Με την ευκαιρία, χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και άλλους εορτάζοντες στο ScW!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 27, 2019 11:19:16 GMT 2
Φανή καλή επιτυχία. Το θέμα σου ξυπνά αναμνήσεις από το πρώτο πρωτάθλημα μετά από την 16έτη ανομβρία. Εγώ θα το έκανα του τρελό Έντι. Εσύ;
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Oct 27, 2019 11:26:04 GMT 2
Καλημερα Φανη, βασικα πριν ξεκινησεις τριψηματα κλπ, ανοιξε τις τρυπες για τις αναρτησεις για να μη χασεις τους οδηγους. Μετα βιδωσε το πατωμα και αρχισε να κανεις δοκιμαστικες εφαρμογες με τις αναρτησεις. Αυτες οι PE αναρτησεις που λυγιζουν θελουν λιγο προσοχη ωσπου να κεντραριστουν, και καλο ειναι αυτο να γινει απο τωρα και οχι οταν θα εχεις βαψει το μοντελο, οπου κινδυνευεις να του κανεις ζημια στο χρωμα. Στη συνεχεια, κανε κανονικα τριψηματα με τα σκοτςμπραητ, λιμες κλπ.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 27, 2019 16:15:53 GMT 2
Φανή καλή επιτυχία. Το θέμα σου ξυπνά αναμνήσεις από το πρώτο πρωτάθλημα μετά από την 16έτη ανομβρία. Εγώ θα το έκανα του τρελό Έντι. Εσύ; Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Καλή ιδέα! Μέσα είμαι! Δυστυχώς το κιτ δεν έχει tobacco decals. Ξέρεις που μπορώ να προμηθευτώ για το συγκεκριμμένο ή να το παραβλέψω ως το 1ο μου;;;;
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 27, 2019 16:19:25 GMT 2
Καλημερα Φανη, βασικα πριν ξεκινησεις τριψηματα κλπ, ανοιξε τις τρυπες για τις αναρτησεις για να μη χασεις τους οδηγους. Μετα βιδωσε το πατωμα και αρχισε να κανεις δοκιμαστικες εφαρμογες με τις αναρτησεις. Αυτες οι PE αναρτησεις που λυγιζουν θελουν λιγο προσοχη ωσπου να κεντραριστουν, και καλο ειναι αυτο να γινει απο τωρα και οχι οταν θα εχεις βαψει το μοντελο, οπου κινδυνευεις να του κανεις ζημια στο χρωμα. Στη συνεχεια, κανε κανονικα τριψηματα με τα σκοτςμπραητ, λιμες κλπ. Γεια σου Δημήτρη! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου! Το είχα σκοπό να ανοίξω τις τρύπες και τις δοκιμαστικές εφαρμογές πριν το τρίψιμο. Έχω δει και τα work in progress στην ιστοσελίδα της Tameo, όπου δείχνει αναλυτικά τα βήματα για μια F189, οπότε θα προχωρήσω σύντομα με αυτό το project! Καλή συνέχεια και πολύχρονος!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 29, 2019 20:40:45 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα, φίλε!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 29, 2019 20:58:24 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα, φίλε! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τώρα που έβαψα την 348TS και την 340 Mexico, θα βάψω και θα περάσω decals και στην Toyota 2000GT, ώστε να είναι έτοιμα και τα 3 για 2Κ varnish, και θα ξεκινήσω την F399!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 30, 2019 15:41:31 GMT 2
Καλή επιτυχία Φάνη, όντως φαίνεται πολύ αξιόλογο κίτ! Ερώτηση: Επειδή είμαι μύωπας εδώ και χρόνια. αλλά με ενδιαφέρει η αγορά κάποια στιγμή ενός μεγεθυντικού φακού κεφαλής, θεωρείς ότι αξίζει η αγορά ενός τέτοιου προιόντος ή θα έχω κάποια παραμόρφωση του οπτικού μου πεδίου με αποτέλεσμα να ζαλίζομαι?
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 30, 2019 22:01:45 GMT 2
Καλή επιτυχία Φάνη, όντως φαίνεται πολύ αξιόλογο κίτ! Ερώτηση: Επειδή είμαι μύωπας εδώ και χρόνια. αλλά με ενδιαφέρει η αγορά κάποια στιγμή ενός μεγεθυντικού φακού κεφαλής, θεωρείς ότι αξίζει η αγορά ενός τέτοιου προιόντος ή θα έχω κάποια παραμόρφωση του οπτικού μου πεδίου με αποτέλεσμα να ζαλίζομαι? Ευχαριστώ Άλεξ, ναι καλό φαίνεται ειδικά για αρχάριους σε αυτήν την κλίμακα (όπως εγώ), full metal, curbside. Θα το δούμε όμως στην πράξη. Όσον αφορά τα optivisor, στα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τα χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια, και εγώ βρει το φως μου που λένε. Δεν μπορώ να κάνω μοντελισμό χωρίς αυτά πια, όχι μόνο σε 1:43 αλλά και σε 1:24. Αυτά που έχω πάρει (Donegan) θεωρούνται από τα καλύτερα (είχα κάνει μεγάλη έρευνα αγοράς πριν αποφασίσω) και όταν πήγα Αμερική το τσίμπισα, γλιτώνοντας ταχυδρομικά και τελωνείο φυσικά. Το βασικό είναι ο καλός φακός, που είναι γυαλί (σειρά DA) και όχι πλαστικό, η πολύ καλή εφαρμογή στο κεφάλι και άλλα. Υπάρχει και με πλαστικό φακό (σειρά LX) λίγο πιο φθηνή. Αυτός που έχω εγώ είναι ο DA-10 (δες την φωτό που ανάρτησα παραπάνω) που κάνει 3.5 zoom!
|
|