paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Aug 13, 2019 13:44:11 GMT 2
Αισθητικά απο βαψίματα και την εικόνα που αφήνει είναι πολύ ωραίο Εκει νομιζω που θελει λιγη δουλιτσα είναι στο βαρετο τεχνικό κομματι τυπου ντραη φιτ κλπ γιατί μου φαίνεται οτι δεν ειναι τοσο ευθυγραμμισμενο (χοάνες, δισκοφρενα, εξατμίσεις). Να πεις στο μαστορα να μη βιαζεται να κανεις τη δουλεια σου πιο ανετα . Σε καθε περίπτωση παντως λαμβάνοντας υποψη και τη δυσκολια του κιτ /κλιμακας, μπραβο!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 13, 2019 17:45:59 GMT 2
Ευχαριστώ Μήτσο για τα σχόλια. Οι παρατηρήσεις σου με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ ως μοντελιστής και ως άνθρωπος. Σίγουρα, τα 43άρια χρειάζονται περισσότερη αφοσίωση από ότι μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή, με δουλειά, πιτσιρικά, δουλειά, πάρκο, ποδήλατο και την ώρα που ο κόσμος βλέπει καμιά σειρά να πρέπει να κάτσεις στον πάγκο για να προχωρήσει η παραγγελία. Για αυτό είπα ότι 1-2 το χρόνο είναι πιο νορμάλ. Το άλλο, είναι ότι αυτά που λες συνήθως δεν τα βλέπω, παρά μόνο στις φώτο μετά. Όπως πολύ σωστά είχες γράψει όταν έφτιαχνες την Mp4/2, βλέπεις τον κινητήρα που είναι 1 εκ. και λες τι έφτιαξα ο π@#στης και στις φώτο μετά, που γεμίζουν την 24 οθόνη του σταθερού, φαίνεται σαν στραβοχυμένη λεμονόκουπα. Από την άλλη η ποιότητα της χίρο είναι για τα σκυλιά, το πίσω καπό, έβρισκε στις εξατμίσεις οπότε τις καμπύλωσα για να χωράει, οι δίσκοι απέκτησαν γωνία κάμπερ για να μπαίνει το λάστιχο στο θόλο κι ένα κάρο μικρολεπτομέρειες που αν τις ανέφερα όλες θα έγραφα το "Πόλεμος και Ειρήνη" για κάθε μοντέλο μου. Και όλα αυτά με μπούκωσαν ολίγον, οπότε θέλω να δω τι θα κάνω στο μέλλον.
|
|