|
Post by Φάνης on Jul 3, 2019 19:28:27 GMT 2
Πολύχρονος και περιαστικά Γιώργο! Όπως σου είπα, χαλάρωσε, θα περάσει γρήγορα ο καιρός, και θα επιστρέψεις δριμύτερος!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2019 21:44:44 GMT 2
Πολύχρονος και περιαστικά Γιώργο! Όπως σου είπα, χαλάρωσε, θα περάσει γρήγορα ο καιρός, και θα επιστρέψεις δριμύτερος! Ευχαριστώ, Φάνη... Πάντα χαλαρός είμαι, αν αρχίσω να το ψυχαναγκάζομαι, θα κάνω κάτι άλλο. Όπως να παίζω τένις, επαγγελματικά
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 4, 2019 5:39:44 GMT 2
Να τα χιλιάσεις αρχηγέ με λυτά τα χέρια και να χαίρεσαι την οικογένεια! Σπάσιμο ή ράγισμα;
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 5, 2019 8:14:32 GMT 2
Να τα χιλιάσεις αρχηγέ με λυτά τα χέρια και να χαίρεσαι την οικογένεια! Σπάσιμο ή ράγισμα; Ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο, Ευχαριστώ για τις ευχές
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2019 18:35:05 GMT 2
|
|
|
Post by pkout on Jul 16, 2019 18:41:12 GMT 2
Μας αρέσει μας αρέσει Στην τελευταία φώτο οι εξατμίσεις φαίνονται λίγο ασύμμετρες, έτσι κάθονται ή είναι wip?
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2019 20:11:18 GMT 2
Μας αρέσει μας αρέσει Στην τελευταία φώτο οι εξατμίσεις φαίνονται λίγο ασύμμετρες, έτσι κάθονται ή είναι wip? Όχι δεν είναι wip, Παύλο. Για κάποιο λόγο είχα στραβώσει τη δεξιά εξάτμιση (προς τα μέσα). Το κακό με τα πολύ μαλακά μέταλλα της Hiro. Ευτυχώς διορθώθηκε χωρίς παρενέργειες. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Καλό μάτι
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2019 21:21:45 GMT 2
Η φωτό με το δάκτυλο άκρως ψαρωτική φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 17, 2019 6:35:23 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 17, 2019 10:32:41 GMT 2
Η φωτό με το δάκτυλο άκρως ψαρωτική φίλε! Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλέξη! Τύφλα να έχει ο Michelangelo, λεμε Πέρα από την πλάκα, το μέγεθος συνηθίζεται. Άσε που είναι βολικό, γιατί λες δεν το είδα και ξεμπερδεύεις. Το δύσκολο είναι να γίνει "καθαρή" δουλειά και να διατηρηθούν εντός κλίμακας οι λεπτομέρειες και οι ανοχές της συναρμογής, τομέα που πάσχουν το 95% των 43άριων, συμπεριλαμβανομένου και του "ομιλών". Στο τομέα το κατασκευαστικό, τα αντίστοιχα 24άρια χίρο είναι πολύ πιο πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Η άμεση σύγκριση στον πάγκο μου, των 33, των 512 ή των 312pb, σε 1/24 - 1/43, αυτού μου δείχνει μέχρι τώρα. Αυτά φυσικά για συνηθισμένου επιπέδου άνθρωπο, όχι του rosso chan...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 11, 2019 21:52:16 GMT 2
Αφού πέρασε από χίλια κύματα, εξαιτίας κυρίως του τραυματισμού μου, η tipo 33/3 ολοκληρώθηκε. Στα τελευταία στάδια ολοκληρώθηκε το βάψιμο, το γυάλισμα, προστέθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες και το σύνολο συναρμολογήθηκε. Ο πελάτης μου ζήτησε να μην κολλήσω το πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος στο σασί, ώστε να αφαιρούνται για να φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει στο σασί. Αυτό όμως έχει ως συνέπεια να χαλάει η εφαρμογή, κυρίως του πίσω μέρους αλλά ήταν μια επιλογή που έπρεπε να ακολουθήσω πάρα την όποια ξενέρα ή διαφωνία είχα. Επίσης, στην ίδια λογική δεν κολλήθηκαν οι τροχοί για να μπορούν να αφαιρούνται. Όπως πάντα κάποιες μικροδιορθώσεις απαιτούνται, αφού η όραση αδυνατίζει και κάποια πράγματα τα βλέπω μόνο στις φώτο πλέον. Αυτό ήταν το 7ο full detail 43άρι του τελευταίους 15 μήνες, πράγμα το οποίο δεν είναι φυσιολογικό αν είσαι κανονικός άνθρωπος, με κανονική δουλειά, οικογένεια κλπ. Συνήθως 1-2 τον χρόνο ίσως είναι πιο νορμάλ, αλλά και πάλι μπορεί να είναι υπερβολή. Ένας λόγος παραπάνω που πριν από αυτά δεν είχα καμιά εμπειρία πάνω στην κλίμακα. Όπως και να έχει μετά το δίδυμο που θα ακολουθήσει, θα σκεφτώ τι θα κάνω και πως θα πορευτώ. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη δημοσίευση στα ολοκληρωμένα και το επόμενο θέμα, με το οποίο ολοκληρώνεται η ενασχόληση με το περιεχόμενο της γνωστής βαλίτσας που έφερα από την κοιλάδα του Πάδου. Καλή εβδομάδα
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 12, 2019 6:55:25 GMT 2
Εντυπωσιακή η καθαρότητα της δουλειάς Γιώργο! Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2019 8:00:48 GMT 2
Πανέμορφη δουλειά ! Άραγε αυτη η φανταστική βαλίτσα τη άλλο κρύβει ; Για την όραση σου έχω λύση ! Έχω κάνει σχετικό ποστ αλλά πιστεύω είναι θέμα κούρασης και όχι όρασης !
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 12, 2019 12:11:05 GMT 2
Κωνσταντίνοι, ευχαριστώ για τα σχόλια σας και την στήριξη. Κωνσταντίνε πρεσβύτερε, θα μπορούσε να είναι και καλύτερα αλλά ΟΚ, δεδομένου των συνθηκών πάντα. Κώστα czt, τα επόμενα της βαλίτσας είναι ένα διπλό, πολύ απαιτητικό, πρότζεκτ, με κιτ της feeling43. Θα ανέβει σύντομα. Για την κούραση σωστά τα λες. Τη λύση που αναφέρεις την έχω δοκιμάσει, αλλά με κουράζει και δεν έχω την ακρίβεια στις κινήσεις που απαιτεί ένα πλήρους λεπτομέρειας 43άρι. Ίσως να πρέπει να τα συνηθίσω. Όταν η όραση επιδεινωθεί, θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να τα χρησιμοποιώ πιο συχνά.
|
|
|
Post by alex78 on Aug 12, 2019 16:34:11 GMT 2
Καλά ότι είσαι ημίθεος το ξέραμε χρόνια τώρα, με τα 43άρια απλά το επιβεβαιώνεις πανηγυρικά!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 12, 2019 17:23:01 GMT 2
Καλά ότι είσαι ημίθεος το ξέραμε χρόνια τώρα, Ότι είμαι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, είναι γνωστό Ευχαριστώ Άλεξ... Η ευθύνη του να φτιάχνεις συνεχώς και χωρίς διακοπή τέτοιου τύπου κιτ, με κούρασε για αυτό γκρινιάζω. Κι επειδή είμαι ένας απλός άνθρωπος, πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω με την επόμενη βαλίτσα. Μέχρι τότε, πρέπει να ολοκληρώσω τα μοντέλα αυτής και το πιο δύσκολο κομμάτι, δεν ήρθε ακόμη στον πάγκο μας.
|
|