|
Post by czt on Jan 4, 2020 20:29:53 GMT 2
πολυ δουλεια και ωραια δουλεια ! κατι σαν να θες να αναφερεις αν θα παρουμε φου 35 η ραφαελ φου 4. Ερωτηση επειδη ειναι μαχιμο το εργαλειο θα εχει data link με αλλα οχημτα πχ αεροσκαφη η πλοια? Παντως μου θυμιζει ενα οχημα που παρουσιασαν στο τοπ γκιαρ. σου παραθετω το βιντεο για εξτρα σκεψη κλπ www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic
|
|
|
Post by nektarios on Jan 4, 2020 23:31:32 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Εννοείται οτι θα διαθέτει data link (NATO Link -11 / -16 / -22, για "επικοινωνία" με τα παλαιότερα F-16, με τα νεότερα και τα εκσυγχρονισμένα F-16, και με τα F-35 που θα πάρουμε στις... 1 Απριλίου 2058)! Επίσης, υπήρχε και μια σκέψη να προσθέσω στην οροφή και ένα... droneδρόμιο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω drone στην 1/24... (αυτό χωρίς πλάκα το έψαξα...). Τέλος, για F-35 και Rafale δεν το βλέπω, τόσο γιατί δεν τα σηκώνει η τσέπη μας όσο και γιατί - κατά την προσωπική μου άποψη - δεν είναι αυτά που χρειαζόμαστε. Υ.Γ.: Ωραίο το Marauder στο βιντεάκι, με εντυπωσιακές ικανότητες (π.χ. το δικό μου δεν θα μπορούσε να έχει αντιναρκική προστασία), αλλά δεν παύει να είναι ένα... καθημερινό αυτοκίνητο πόλης! Το δικό μου θα είναι πολύ πιο... άγριο... Πέρα από την πλάκα, μου έδωσε μερικές ιδέες, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις εφαρμόσω, καθώς το όχημα έχει πλέον σχεδόν ολοκληρωθεί...
|
|
|
Post by czt on Jan 5, 2020 15:26:43 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Εννοείται οτι θα διαθέτει data link (NATO Link -11 / -16 / -22, για "επικοινωνία" με τα παλαιότερα F-16, με τα νεότερα και τα εκσυγχρονισμένα F-16, και με τα F-35 που θα πάρουμε στις... 1 Απριλίου 2058)! Επίσης, υπήρχε και μια σκέψη να προσθέσω στην οροφή και ένα... droneδρόμιο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω drone στην 1/24... (αυτό χωρίς πλάκα το έψαξα...). Τέλος, για F-35 και Rafale δεν το βλέπω, τόσο γιατί δεν τα σηκώνει η τσέπη μας όσο και γιατί - κατά την προσωπική μου άποψη - δεν είναι αυτά που χρειαζόμαστε. Υ.Γ.: Ωραίο το Marauder στο βιντεάκι, με εντυπωσιακές ικανότητες (π.χ. το δικό μου δεν θα μπορούσε να έχει αντιναρκική προστασία), αλλά δεν παύει να είναι ένα... καθημερινό αυτοκίνητο πόλης! Το δικό μου θα είναι πολύ πιο... άγριο... Πέρα από την πλάκα, μου έδωσε μερικές ιδέες, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις εφαρμόσω, καθώς το όχημα έχει πλέον σχεδόν ολοκληρωθεί... Νομιζω αυτή τη φορά θα κρατήσεις τις ιδέες για επόμενο πρότζεκτ . Νομίζω Ότι σιγά σιγά θα σε δούμε και στα 3δ κόλπα. Τώρα 2058 σε ξέρω πρέπει να σκεφτείς αν θα πέρνει αναβαθμίσεις! Δεν αναλύω για αεροσκάφη κλπ γιατί ο αντμιν παραμονεύει και θα φάμε παντόφλα
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 11, 2020 18:04:45 GMT 2
Τραβάς αφρενάριστος για το μπαν. Ωραία έδεσαν όλα, σαν να προέρχονται από κάποιο κιτ. Άντε, το περιμένουμε για φωτογράφηση στο φυσικό του περιβάλλον
|
|
|
Post by nektarios on Jan 12, 2020 0:04:53 GMT 2
Μην ανησυχείς, έχω βρει τη λύση για να γλιτώσω το μπαν! Το όχημα θα ανήκει στους... κυανόκρανους του ΟΗΕ! Θα είναι θωρακισμένο, δεν θα φέρει οπλισμό (τουλάχιστον όπως θα αναρτηθεί στο φόρουμ...) και θα χρησιμοποιείται για απομάκρυνση αμάχων από εμπόλεμες ζώνες! Πρέπει μόνο να θυμηθώ να φτιάξω μια σημαία του ΟΗΕ και να εκτυπώσω και 2 "UN"... Πάντως πλην απροόπτου το όχημα εντός της εβδομάδας ολοκληρώνεται και το επόμενο Σ/Κ αρχίζει δοκιμές αποδοχής σε ορεινό έδαφος!
|
|
|
Post by czt on Jan 12, 2020 6:23:02 GMT 2
Λέγε τέτοια! Τα UN θα είναι χαλκομανία; Ε λίγο οπλισμό στη τελική φωτό δε νομίζω μα έχει θέμα ο αντμιν ! Αυτός ο μοναδικός αγέρωχος φανταστικός άνθρωπος!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 18, 2020 15:00:21 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jan 18, 2020 16:39:22 GMT 2
πολυ ωραιες πινελιες! τιποτα αλλα 007 θα εχει γιατι βλεπω πολυ γκατζετ
|
|
|
Post by nektarios on Jan 18, 2020 16:51:38 GMT 2
Έχει κι άλλα, αλλά δεν θα τα δείτε, γιατί αλλιώς ο Αντμίν θα μού κηρύξει... casus bani (κατά το casus belli)! Φαίνεται οτι ούτε το κόλπο με τους κυανόκρανους κατάφερε να τον ξεγελ καλμάρει, οπότε θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 18, 2020 18:01:28 GMT 2
Αν και συμμερίζομαι την αντιπολεμικότητα του Γιώργου, δεν μπορώ παρά να θαυμάσω τόσο τη φαντασία σου όσο και την πραγμάτωσή της. Πολύ ωραίο Νεκτάριε, μπράβο!
|
|
|
Post by czt on Jan 18, 2020 19:34:10 GMT 2
Έχει κι άλλα, αλλά δεν θα τα δείτε, γιατί αλλιώς ο Αντμίν θα μού κηρύξει... casus bani (κατά το casus belli)! Φαίνεται οτι ούτε το κόλπο με τους κυανόκρανους κατάφερε να τον ξεγελ καλμάρει, οπότε θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός! παντα εισαι προσεκτικος γιατι εισαι φιλήσυχος και κυανοκρανος !
|
|
|
Post by alex78 on Jan 18, 2020 20:20:06 GMT 2
Σε βλέπω έτοιμο για.....Τρίπολη, και όχι της Αρκαδίας....!!!
|
|
|
Post by pkout on Jan 19, 2020 8:14:02 GMT 2
Καλημέρα Νεκ, Ωραίες μετασκευες και άρτια εκτελεσμένες Το επόμενο unimog πώς θα το μετατρέψεις;
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 19, 2020 11:51:58 GMT 2
Το επόμενο unimog πώς θα το μετατρέψεις; Διάβασε τον καζαμία Νεκ, οι πλάκες θωράκισης δεν με άρεσαν γιατί το όποιο αντιπολεμικό μήνυμα που απορρέει από την κατασκευή σου, προκύπτει μόνον εμμέσως και συγκεκαλυμμένα και ταυτόχρονα δείχνουν αμοραλισμό από τον κατασκευαστή τους.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 19, 2020 13:03:20 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Αλέξη, πολύ εύστοχο το σχόλιό σου! Γιατί όχι Τρίπολη; Και τα προηγούμενα στην Αφρική πήγαν... Το πρώτο στην Κένυα, το δεύτερο στο Ντακάρ, νομίζω οτι η Τρίπολη θα ήταν ό,τι πρέπει προορισμός για το τρίτο! Παύλε, σε ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο! Όμως, αντιθέτως με τα γραφόμενα στον καζαμία, με αυτό που φτιάχνω ολοκληρώνεται η τριλογία και δεν αναμένεται να υπάρξει άλλο Unimog. [Η αλήθεια βέβαια είναι οτι αυτό το έχω πει άλλες δυο φορές... Συνεπώς, ποτέ δεν ξέρεις... ] Στο εξής, σκοπεύω να ασχοληθώ με πιο... νορμάλ οχήματα. Γιώργο, πολύ κεφάτο και χαλαρό σε βρίσκω, και αυτό είναι πολύ ριψοκίνδυνο... Μάλλον ξεχνάς πού θα βρίσκομαι σε λίγες ώρες!...
|
|
|
Post by pkout on Jan 22, 2020 21:47:32 GMT 2
Παύλε, σε ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο! Όμως, αντιθέτως με τα γραφόμενα στον καζαμία, με αυτό που φτιάχνω ολοκληρώνεται η τριλογία και δεν αναμένεται να υπάρξει άλλο Unimog. [Η αλήθεια βέβαια είναι οτι αυτό το έχω πει άλλες δυο φορές... Συνεπώς, ποτέ δεν ξέρεις... ] Στο εξής, σκοπεύω να ασχοληθώ με πιο... νορμάλ οχήματα. Έλα τώρα, όλες οι τριλογίες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν τουλάχιστον άλλη μια τριλογία που τις ακολουθεί !!!!!!
|
|