paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jan 15, 2019 16:18:40 GMT 2
Χιρο 1/43 μονο την 962 η οποια ειναι ακομα ιν προγκρες (917 και 908 τις πηρα 1/24). Αυτα τα 43αρια και γενικα ολα τα χιρο εχουν ενα θεμα που με αποτρεπουν να τα αγορασω πλεον (κοινως επαθα και εμαθα ): ενω υπαρχουν καποια τμηματα που ειναι εξαιρετικα (πχ στην 962 αλλα και στην 917 που εφτιαχνες ο κινητηρας), υπαρχουν και καποια τμηματα (πχ 962 ολο το εμπρος τμημα ) που δεν ειναι απλα ασχημα, ειναι GTP (οχι imsa ). Το αποτελεσμα ειναι (με την δικη μου εννοειται αντιληψη της πραγματικοτητας) να δημιουργηται ενα ανομοιογενες συνολο οπου τα ασχημα κανουν μπαμ (πχ εκπληκτικο δισκοφρενο διπλα σε στραβοχυμενα ψαλιδια). Σε αυτο βαλε και την τιμη η οποια ειναι αλμυρη, και μπαινεις σε σκεψεις. Φυσικα με δουλεια και μπρας τουμπ κλπ που λες και εσυ, ολα φτιαχνονται, αλλα ρε φιλε χιλιες φορες να τα σκασω στον Ιταλο που εβαλα το endplate της αεροτομης και σταθηκε χωρις κολλα, παρα να τα δωσω στο γιαπωνεζο και να πρεπει να φτιαξω το μισο κιτ απο το μηδεν (καλα αν μου τα διναν τσαμπα θα φιλουσα τα χερια του χιρο, αλλο αυτο ). Οποτε ενω εφτασα πολυ κοντα να παρω την 917Κ 1/43 (η συζυγος ειχε διαλεξει κ το λιβερι), τελικα το αφησα. Σχετικα με το πλαισιο της 917, ερωτω: εδω δεν καθεται στην 1/24 καλα καλα, στην 1/43 θα καθοταν; Το δε χειροτερο ειναι οτι καποια στιγμη ολες αυτες οι αναρτησεις απο μαλακο μεταλλο θα κρεμασουν υπο το βαρος του μοντελου (παθων νο2: βλεπε κινητηρα 312Τ4 που εχει βρει ο κ@λ@ς στο πατωμα, παροτι ηταν και βιδωμενος και κολλημενος στο bulkhead). Για αυτο θα προτεινα το μοντελακι να το υποστηριξεις με τιποτα spacer απο κατω για να παιρνει το βαρος (ασχετως αν παταει στους τροχους). Αλλιως, αργα ή γρηγορα ολα αυτα τα κιτ θα γινουν σαυρες Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 15, 2019 18:42:52 GMT 2
Δημήτρη, καταλαβαίνω τι λες. Για μένα, δεν θα τα ακουμπούσα τα 43άρια τους, ας όψονται οι παραγγελίες, οπότε μαζί σου για την 917. Έχω δει πιο φθηνά κιτάκια, του αυτοκινήτου, που βγάζουν ομορφότερο αποτέλεσμα. Μακάρι ο ταμεο να βγάλει και σπορτσκαρς κάποτε. Για τους πεσμένους κώλους, την έπαθα κι εγώ με την 250 LM που κοντεύει να καθίσει στις εξατμίσεις της, οπότε μπορείς να παρηγορηθείς ότι δεν είσαι ο μόνος. Το χειρότερο είναι ότι ήμουν υποψιασμένος (βάζω τσόχες για έπιπλα για αυτό τον λόγο), αλλά πιθανόν στη μετακόμιση, η τσόχα ξεχάστηκε, το μοντέλο έμεινε έτσι και ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2019 21:07:11 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 29, 2019 0:34:39 GMT 2
Δεν παύω να εντυπωσιάζομαι από τη λεπτομέρεια που χωράει σ' αυτό το μέγεθος... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 29, 2019 17:28:09 GMT 2
Πραγματικά δύσκολο εγχείρημα να κουμπώσουν όλα αυτά σε ένα τόσο μινιμαλιστικό μέγεθος, καλή συνέχεια Γιώργο!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jan 30, 2019 15:16:32 GMT 2
Πολυ ωραιο το μεταλλικο εφε στον κινητηρα Να υποθεσω οτι δεν επαιξε βαψιμο? Τα μπουζοκαλωδια μου φαινονται λιγο χοντρα αλλα γενικα μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο το συνολακι. Καλη συνεχεια
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 30, 2019 18:00:30 GMT 2
Να είστε καλά κύριοι... Κωνσταντίνε, το δύσκολο είναι να χωρέσεις όλα τα κομμάτια και να συνεχίζουν να εφαρμόζουν ενω ταυτόχρονα η δουλειά παραμένει καθαρή. Λεπτομέρειες μπαίνουν, δεν είναι τόσο πρόβλημα. Άλεξ, έχει ακόμη πολύ πράγμα μπροστά λέμε Μήτσο, ναι και ναι. Αλλά θα σε στεναχωρήσω. Χρησιμοποιώ το μηχάνημα του διαβόλου, αυτό των βορειοευρωπαίων ντιντίδων , με λίγο χειροκίνητη εργασία πάντα μετά, για τα εφέ. Για τα μπουζοκαλώδια μας ρούμπωσε ο Κινέζος. Αντί 0.2 τα μέτρησα σχεδόν 0.24, οπότε περιμένω (κάνα μήνα) άλλη παρτίδα. Είναι και twin spark πανάθεμα το και κάνει μπαμ. Αλλά έχω δει χειρότερα και παρηγοριέμαι Ευχαριστώ για την αγάπη σας
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jan 31, 2019 12:31:06 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 31, 2019 13:37:25 GMT 2
χαχα θεός... Αλλά..., το ταμπλερ είναι σαν να έχεις Κουρκούνα στο τέρμα. Καθαρίζει και η ομάδα μπορστά, παίζει μπαλίτσα Επίσης
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2019 20:59:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2019 21:33:52 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 12, 2019 21:48:32 GMT 2
Το παιχνιδι με τις σκιες ειχε οντως πολυ καλο αποτελεσμα!! Πως ακριβως γινεται; Το πρωτο που μου ερχεται ειναι κατι σαν drybrush με μαλακο πινελο και σκουρο γκρι ( ; )
|
|
|
Post by czt on Feb 12, 2019 21:54:25 GMT 2
λε φανταστικ
|
|
|
Post by nektarios on Feb 13, 2019 8:46:00 GMT 2
Πολύ όμορφο, φίλε, παρά τη μονοχρωμία, χάρη στις αποτελεσματικές επεμβάσεις σου! Αν γίνεται, ανέβασε και μια φωτό που να φαίνεται το ταμπλώ. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 13, 2019 10:55:29 GMT 2
Φοβερή δουλειά Γιώργο! Το βασικό σου μαύρο ποιό είναι?
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Feb 13, 2019 11:52:01 GMT 2
Μας αρεσει Αν δεν εχεις κολησει τη ρεζερβα, προλαβαινεις να κανεις ενα καθαρισματακι στη ζαντα να φυγει η ανομοιομορφια. Επισης το PE μπροστα στο ψυγειο ειναι παρα πολυ γυαλιστερο και νομιζω οτι δεν δενει με το υπολοιπο συνολο. Κατα τα λοιπα, σπατσιάλε
|
|