|
Post by alex78 on Oct 20, 2018 12:24:43 GMT 2
Μπόλικη και ποιοτική δουλειά! Η διχρωμία σοφή, εκτός του ότι αναδεικνύει το σύνολο και ''σπάει'' την μαυρίλα, είναι και πανέμορφη. Το tip με το σύρμα στα πατάκια καταπληκτικό. Το πλέγμα το έδινε το κίτ ή ιδιοκατασκευή? Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 20, 2018 12:34:32 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη! Το πλέγμα το έδινε το κίτ ή ιδιοκατασκευή? Το πλέγμα (μεταλλικό) είναι από ένα κομμάτι που βρήκα στο spare box μου από την εποχή που έφτιαχνα την Testarossa. Το κιτ δεν περιέχει κομμάτια που στην αγορά του 1:1 είναι optional...
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 20, 2018 22:17:23 GMT 2
πολυ ωραια δουλιτσα αλλα αυτο που μου αρεσε ιδιαιτερα ηταν οι πρωτες φωτογραφιες με τη διαδικασια των εργασιων! Επισης,μηπως το περιγραμμα του διχτυου να βαφοταν μαυρο οπως και στο κανονικο(δεν ξερω αν γινεται να ειναι και αλλο χρωμα το λεω λογω της φωτο που εχετε βαλει)? Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2018 7:57:28 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια Δημήτρη! αυτο που μου αρεσε ιδιαιτερα ηταν οι πρωτες φωτογραφιες με τη διαδικασια των εργασιων! Είναι αυτό που λένε "μια εικόνα, χίλιες λέξεις"... Για να είμαι ελικρινής, δεν μπορώ να ξεχωρίσω από την φωτό αναφοράς αν φέρνει προς το μαύρο ή προς το ασημί. Όπως και να 'χει, εκεί που βρίσκεται δεν θα φαίνεται καθόλου όταν μπει η οροφή... Αλλά μερικές σκρατσιές τις κάνω είτε για την πρόκληση που παρουσιάζουν, είτε για την πλάκα του πράγματος.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2018 10:31:13 GMT 2
Κωνσταντίνε ωραία πρόοδος. Μου άρεσαν τα πατάκια, αν και μια τσαχπινιά με το λογότυπο της Λάμπο θα πρόσθετε πόντους. Επίσης, οι κόκκινες ραφές υπέροχες. Νομίζω όμως ότι βιάζεσαι λίγο. Το βάψιμο στα καθίσματα σήκωνε διορθώσεις στο διαχωρισμό των χρωμάτων, προφανώς λόγο μεγάλης κλίμακας που όλα φαίνονται. Επίσης, το σύρμα ΄που συγκρατεί το δίχτυ έπρεπε να είναι πολύ πιο λεπτό (δεν ξέρω αν μπορείς να το αλλάξεις τώρα), ώστε το χείλος να μην κάνει αυτά τα τριγωνάκια στο πάνω μέρος. Γενικά, θεωρώ ότι δεν προσθέτει πόντους στο εσωτερικό. Τέλος, ελπίζω να σου έχει περισσέψει λίγο μοκέτα, για να καλύψεις την άκρη από το γκρι-ασημί στήριγμα της κονσόλας που διακρίνεται κάτω από το δερμάτινο κόκκινο προστατευτικό. Αυτά σε έπρηξα λίγο πάλι, αλλά νομίζω είναι για καλό. Θέλω να δω να δίνεις χαρακτήρα σε αυτό που κάνεις, όπως έκανες στην 500Κ για να απολαύσουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2018 16:11:29 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τα εποικοδομητικά σχόλια! μια τσαχπινιά με το λογότυπο της Λάμπο θα πρόσθετε πόντους. Το ψάχνω... Έχω κόκκινη μοκέτα, το θέμα είναι πώς να μεταφέρω το σχέδιο του ταύρου... Το ξέρω, δεν φταίει η κλίμακα, φταίει το ότι έχω προφανώς αγγίξει τα όρια των ικανοτήτων μου σε ό,τι αφορά στο μασκάρισμα σε συνδυασμό με το βάψιμο με σπρέι... Σωστή παρατήρηση. Το σύρμα αντικαταστάθηκε με τετραδιπλωμένη μαύρη κλωστή και όντως δείχνει πολύ καλύτερο. Τώρα, το ότι δεν προσθέτει τίποτα είναι προφανές, αφού όταν μπει η οροφή ούτε που θα φαίνεται. Αλλά, όπως είπα και στον Δημήτρη, έγινε για το challenge. Έγινε!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Oct 22, 2018 14:20:05 GMT 2
Ετσι, ετσι! Γεμιστε το φορουμ με Λαμποργκινι Χορταστικες λεπτομερειες, καλη συνεχεια
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Oct 22, 2018 16:05:42 GMT 2
Τρομερά φανταστικά τα καθίσματα.Ειπαμε κουβαλάει τεράστια ιστορία το αυτοκίνητο.Ανταποκρίνεσαι όμως Κωνσταντίνε και το κάνεις σούπερ.Η USA θα σε ζηλεύει.Οταν το τελείωσεις ανεβάσε το και στην IPMS USA ειναι πολύ καλά παιδιά (και χωρίς έπαρση οπως εδώ)και θα σου πουν την γνώμη τους. Θα ηθελα να μου πεις για το σύρμα που βρήκες κόκκινο το έβαψες η πουλάνε έτοιμο? Επίσης το δίχτυ πως το έφτιαξες?με τι υλικά και με τι τρόπο το κατασκεύασες. LAMBORGHINI FOR EVER!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 22, 2018 17:38:36 GMT 2
Δημήτρη και Βαγγέλη ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Δημήτρη, το Avatar σου άπαιχτο!!!
Βαγγέλη, το κόκκινο σύρμα είναι στάνταρ συρματάκι 1 χιλ. για ηλεκτρονική συνδεσμολογία. Το δίχτυ είναι μεταλλικό από το spare box μου, βαμμένο μαύρο ματ με σπρέι και κολλημένο με κυανοακρυλική πίσω από το πλαίσιό του, που έγινε από ραβδάκι αλουμινίου του 1/16 της ίντσας. Το "λάστιχο" στο πάνω μέρος του διχτυού είναι μαύρη κλωστή ραψίματος τετραδιπλωμένη και στριμμένη.
|
|
|
Post by pkout on Oct 22, 2018 19:17:45 GMT 2
Καλησπέρα Κωνσταντίνε, το σαλόνι συνολικά είναι πολύ περιποιημένο και όμορφο Νομίζω όμως ότι την παράσταση κλέβουν τα καθίσματα (τουλάχιστον μέχρι να δούμε ταμπλό )
Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Oct 22, 2018 22:25:57 GMT 2
Τα γαζιά στα καθίσματα και τα ρέλια στα πατάκια, πανέμορφα! Όσο για τον διαχωρισμό των χρωμάτων στα καθίσματα, αν μπορούσαν να γίνουν κάποιες επεμβάσεις με λεπτό πινελάκι νομίζω οτι θα άξιζαν τον κόπο, ενώ δεν ξέρω αν θα βοηθούσε και τυχόν wash.. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 23, 2018 7:38:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, να 'σαι καλά! Όσο για τον διαχωρισμό των χρωμάτων στα καθίσματα, αν μπορούσαν να γίνουν κάποιες επεμβάσεις με λεπτό πινελάκι νομίζω οτι θα άξιζαν τον κόπο, ενώ δεν ξέρω αν θα βοηθούσε και τυχόν wash.. Το θέμα είναι ότι επεμβάσεις επιχειρήθηκαν και αυτό που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα ΜΕΤΑ τις επεμβάσεις... Τι να κάνουμε; That's life...
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 29, 2018 18:03:01 GMT 2
Μετά τις εορτές και πανηγύρεις ξανά στον πάγκο για λίγη δουλίτσα... Και ένα μικρό update, μιας και με την έκθεση δεν έμεινε πολύς χρόνος. Ουσιαστικά φτιάχτηκαν το τιμόνι και το ταμπλό: Για τα χρονικά της κατασκευής, το κομμάτι αυτό μόνο του φέρει 22 χαλκομανίες, εκ των οποίων μόνο μία (το καντράν) έχει ανθρώπινες διαστάσεις και οι υπόλοιπες είναι της τάξης του χιλιοστού και λιγότερο (βλέπε π.χ. το "+" στο δεξί πληκτρολόγιο του τιμονιού...). Στο κεφάλαιο "τρελίτσες", κατόπιν προτροπής του admin στόλισα τα πατάκια με το logo της Lambo ελπίζοντας ότι το περίγραμμα του ταύρου είναι αναγνωρίσιμο.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την τεχνική της μεταφοράς σχεδίου σε αυτοκόλλητη τσόχα, ας το πει για να ανεβάσω κάτι σχετικό. Αυτά για σήμερα, καλή βδομάδα σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2018 20:25:36 GMT 2
Φυσικά και μας ενδιαφέρει η μεταφορά του σχεδίου Κωνσταντίνε... Τις ραφές θα τις κάνεις κόκκινες όπως στα καθίσματα; Επίσης, θα προτιμούσα ένα πιο "ενδιαφέρον" τιμόνι, ίσως με μαύρα τα πλαϊνά δερμάτινα τμήματα ή κάρμπον την κορυφή. Με χάλασε η επιλογή της Pocher, που δίνει κλειστούς τους αεραγωγούς του καλοριφέρ. Αλλά, αυτά συμβαίνουν και στα πιο ακριβά κιτ. ΥΓ. Τα πατάκια απείρως καλυτερότερα , όπως και η vers. b στο δίχτυ. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Oct 29, 2018 21:05:24 GMT 2
Χαρά στην υπομονή σου με τις τόσο μικροσκοπικές χαλκομανίες! Επίσης, οι "τρελίτσες" μού άρεσαν πολύ, νομίζω οτι τώρα τα πατάκια δείχνουν πολύ καλύτερα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 29, 2018 22:34:27 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, να 'σαι καλά!
|
|