|
Post by gtziaf on May 20, 2018 10:38:22 GMT 2
Και μένα μου άρεσε ο πίνακας Φάνη. Πολύ καλή δουλειά. Τις ζώνες γιατί πράσινες όμως; Άλλο ένα λάθος της revell ή σου άρεσε αισθητικά έτσι; Στο πραγματικό, νομίζω, είναι μαύρες πάντως. Καλά κλεισίματα πλέον
|
|
|
Post by Φάνης on May 20, 2018 13:51:49 GMT 2
Κωνσταντίνε, Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο Γιώργο, το είχα δει, ξέρω ότι δεν είναι το σωστό χρώμα, αισθητικά μου άρεσε περισσότερο το πράσινο. ... Παρεμπιπτόντως, η Revell στις ζώνες που έχουν οι χαλκομανίες της, το χρώμα τους είναι γκρι. Πάντως χρησιμοποίησα μέρος τους... το κίτρινο τμήμα ... AUTOFLUG. Με λίγο Microsol κάθισαν πολύ καλά..... Με την ευκαρία, έχω κάποιο πρόβλημα με τα ribons της Scale Production, η CA δεν πιάνει καλά και κάποιες φορές αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να έχεις κάποιο ατύχημα με την κόλλα, ειδικά στο κάθισμα ή στις μπάρες ..... Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by Φάνης on May 20, 2018 17:37:28 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 20, 2018 20:41:23 GMT 2
Φάνη, προσωπικά δε προτιμώ το ύφασμα (όπως αυτό της scaleproduction) ως υλικό για τις ζώνες. Είναι αρκετά εκτός κλίμακας για 1/24, ίσως ακόμη και για 1/12 και έχει το επίσης το θέμα που λες με τις κολλήσεις. Βαμμένο λευκοπλάστ, αλουμινόφυλλα ή υλικά που δίνουν εταιρείες όπως η Τ2Μ, η Hiro και η ΚΑ, είναι πιο ρεαλιστικά. Το μοντελάκι πολύ όμορφο. Αν δεν βαριέσαι, ξαναβάψε το πλαστικό μπροστά στο καπό, με αερογράφο. Μπράβο για τον συνδυασμό ποιότητας και ταχύτητας.
|
|
|
Post by Φάνης on May 23, 2018 8:54:02 GMT 2
Eυχαριστώ Γιώργο. Το διόρθωσα λίγο, όχι τέλειο.... Τι έμαθα, ποτέ πινέλο στα μαύρα χρώματα, ειδικά σε μεγάλες επιφάνειες, μόνο αερογράφο. Λόγω υπερβολικής ζέστης στην Κύπρο, είχαμε 37 βαθμούς τελευταία, η σοφίτα μου ήταν αφόρητη, οπότε είπα να προσπαθήσω με πινέλο.... Μεγάλο λάθος μου.. Το 2ο μου αγωνιστικό έφθασε σχεδόν στο τέλος του, λιγότερο ικανοποιημένος από ότι στο γκοτζιλάκι, έκανα λαθάκια που μπορούσα να τα έχω αποφύγει .... Ελπίζω να μην τα επαναλάβω στο επόμενο... Κάποιες μικροδιορθώσεις θα γίνουν στην πορεία.... θα μπουν και τα μεταλλικά..., hood pins, βαλβίδες, rivets .... Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, τα σχόλια σας και την ενθάρρυνση σας! Πάμε για το επόμενο!
|
|
|
Post by konstantinf on May 23, 2018 10:13:15 GMT 2
Πολύ ωραίο έγινε Φάνη. Μπράβο! Και στο επόμενο με το ίδιο κέφι! Και η πετσέτα ασορτί με τις χαλκομανίες... Αυτό είναι αγάπη στη λεπτομέρεια
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2018 13:59:41 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Φάνη, ειδικά το γυάλισμα σου εξαιρετικό!! Προσωπικά το θεωρώ πιό απαιτητικό κίτ απο το Nissan οπότε ο πήχης μάλλον ανέβηκε ψηλότερα. Το αναμένουμε (με όλα τα κοκοψόνια) και στα ολοκληρωμένα για έναν πιό εμπεριστατωμένο σχολιασμό. Ποιό σκέφτεσαι για επόμενο?
Υ.Γ. Γνωρίζεις για ποιό λόγο οι υαλοκαθαριστήρες είναι ανάποδα αν και αριστεροτίμονο...?
|
|
|
Post by Φάνης on May 23, 2018 18:22:49 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Φάνη, ειδικά το γυάλισμα σου εξαιρετικό!! Προσωπικά το θεωρώ πιό απαιτητικό κίτ απο το Nissan οπότε ο πήχης μάλλον ανέβηκε ψηλότερα. Το αναμένουμε (με όλα τα κοκοψόνια) και στα ολοκληρωμένα για έναν πιό εμπεριστατωμένο σχολιασμό. Ποιό σκέφτεσαι για επόμενο?
Υ.Γ. Γνωρίζεις για ποιό λόγο οι υαλοκαθαριστήρες είναι ανάποδα αν και αριστεροτίμονο...?
Ευχαριστώ Αλέξη, ´Οχι δεν γνωρίζω, και εγώ μπερδεύτηκα, όταν τα έβαλα νομίζω ήταν ανάποδα.... Σκέφτομαι κάτι οχι αγωνιστικό, λίγα κομμάτια, μονόχρωμο, ισως την Jaguar XK-E της Gunze Sanzyo (να το βάψω pearl white) ή Mazda MX-5 Roadster της Tamiya (να το βαψω metallic red)... Δεν έχω κανένα από τα χρώματα οπότε πρέπει να τα παραγγείλω. Στα υπ´οψιν και η Hayabusa X-1 της Tamiya.... η πρώτη μου μηχανή
|
|
|
Post by Φάνης on May 23, 2018 18:34:37 GMT 2
Πολύ ωραίο έγινε Φάνη. Μπράβο! Και στο επόμενο με το ίδιο κέφι! Και η πετσέτα ασορτί με τις χαλκομανίες... Αυτό είναι αγάπη στη λεπτομέρεια Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το πανάκι αγαπημένο, έχω και ενα μπλε!
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2018 18:39:12 GMT 2
Σκέφτομαι κάτι οχι αγωνιστικό, λίγα κομμάτια, μονόχρωμο, ισως την Jaguar XK-E της Gunze Sanzyo (να το βάψω pearl white) ή Mazda MX-5 Roadster της Tamiya (να το βαψω metallic red)... Δεν έχω κανένα από τα χρώματα οπότε πρέπει να τα παραγγείλω. Στα υπ´οψιν και η Hayabusa X-1 της Tamiya.... η πρώτη μου μηχανή Αν και εκ διαμέτρου αντίθετες ωραίες επιλογές και οι τρείς. Τώρα αν επέλεγα εγώ στην θέση σου μάλλον για MX-5 μ'έβλεπα...
|
|
|
Post by gtziaf on May 23, 2018 18:56:31 GMT 2
Φάνη, πολύ όμορφο και ποιοτικό. Με χαλάει το προφίλ των ελαστικών της Revell, αλλά αφορά την εταιρεία κι όχι την κατασκευή σου. Για το επόμενο, να ξες ότι η τζαγκ, δεν είναι ευκολάκι, ιδίως αν προσπαθήσει κάποιος να την φτιάξει σωστά κι όχι με τον τρόπο που δίνουν οι εταιρείες τα πάνελ του αμαξώματος, τα οποία είναι λάθος. Θέλει λίγο μελέτη. Εγώ έχω άλλη μία, αλλά δεν έχω προλάβει να την μαγαρίσω.
|
|
|
Post by Φάνης on May 25, 2018 8:27:50 GMT 2
Φάνη, πολύ όμορφο και ποιοτικό. Με χαλάει το προφίλ των ελαστικών της Revell, αλλά αφορά την εταιρεία κι όχι την κατασκευή σου. Για το επόμενο, να ξες ότι η τζαγκ, δεν είναι ευκολάκι, ιδίως αν προσπαθήσει κάποιος να την φτιάξει σωστά κι όχι με τον τρόπο που δίνουν οι εταιρείες τα πάνελ του αμαξώματος, τα οποία είναι λάθος. Θέλει λίγο μελέτη. Εγώ έχω άλλη μία, αλλά δεν έχω προλάβει να την μαγαρίσω. Ευχαριστώ Γιώργο. Δεν έχεις άδικο για τα ελαστικά. Για τις ζάντες είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω αυτές της scale production, αλλά τις αφήνω για άλλο στο μέλλον, θέλω να το ξανα φτιάξω καλύτερο! Θα δοκιμάσω το κιτ της Tamiya.... Ευχαριστώ για τα σχόλια για την Jaguar. Αποφάσισα να ξεκινήσω το MX-5, ανέβασα καινούργιο θέμα.
|
|
|
Post by Φάνης on May 25, 2018 8:28:42 GMT 2
Σκέφτομαι κάτι οχι αγωνιστικό, λίγα κομμάτια, μονόχρωμο, ισως την Jaguar XK-E της Gunze Sanzyo (να το βάψω pearl white) ή Mazda MX-5 Roadster της Tamiya (να το βαψω metallic red)... Δεν έχω κανένα από τα χρώματα οπότε πρέπει να τα παραγγείλω. Στα υπ´οψιν και η Hayabusa X-1 της Tamiya.... η πρώτη μου μηχανή Αν και εκ διαμέτρου αντίθετες ωραίες επιλογές και οι τρείς. Τώρα αν επέλεγα εγώ στην θέση σου μάλλον για MX-5 μ'έβλεπα... Να μη σου χαλάσω χατίρι Αλέξη
|
|
|
Post by Φάνης on May 29, 2018 5:58:53 GMT 2
Ωραίο βγήκε το γυάλισμα Φάνη. Προχώρα στα κλεισίματα και βουρ στο επόμενο. Ευχαριστώ Γιάννη. Το καπακώσαμε και πάμε στο επόμενο όπως είπες!
|
|