|
Post by czt on May 5, 2018 9:34:34 GMT 2
Οι αλοιφες που θα βαλεις θα ειναι οι κλασσικες της ταμιγια? με χερι η με καποιο μηχανημα? επισης χρειαστηκε καποιο κοψιμο στις χαλκομανιες για πιο ευκολη τοποθετηση? Απο οτι εχω διαβασει πολυ καλυτερο αποτελσμα εχει to diamond επισης για να σε ενημερωσω σωστα 30 το σετ το πολυ 35 να εκανε. καλο βραδυ! Κώστα, αν και έχω τις μοντελιστικές της Tamiya, και τις μη-μοντελιστικές από την Novus, θα χρησιμοποιήσω τις επίσης μη-μοντελιστικες από την Meguiar´s που χρησιμοποίησα και στο Calsonic με ταχυτροχό. Υπάρχει φωτό εκεί μπορείς να δεις, τις οποίες έμαθα από τον Γιώργο όταν τον ρώτησα τι χρησιμοποεί - αφού τις βρήκα εδω στο νησί, είπα να τις χρησιμοποιήσω και είμαι πολύ ευχαριστημένος (δεν είναι ιδιαίτερα φθηνές!). Φυσικά, αν έχεις τις Tamiya μια χαρά δουλειά κάνουν, επίσης το wax της Tamiya είναι πολύ καλό. Χαιρετώ σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση ναι της tamiya εχω και αλοιφες και κερι. αρα οσονουπο που θα τις χρησιμοποιησω με ταχυτροχο το εχω δει απο το ποστ το συγκεκριμενο που ειναι πολυ διαφωτιστικο
|
|
|
Post by Φάνης on May 5, 2018 13:00:36 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on May 5, 2018 13:12:56 GMT 2
Ωραίο το γυάλισμα Φάνη! Ωστόσο το orange peel δείχνει να επιμένει σε μερικά σημεία, π.χ. στο πλαίσιο του πίσω παρμπρίζ... Διορθώνεται; Καλό τελείωμα!
|
|
|
Post by Φάνης on May 5, 2018 13:20:03 GMT 2
Ωραίο το γυάλισμα Φάνη! Ωστόσο το orange peel δείχνει να επιμένει σε μερικά σημεία, π.χ. στο πλαίσιο του πίσω παρμπρίζ... Διορθώνεται; Καλό τελείωμα! Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε, θα ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή σε εκείνα τα σημεία, ίσως και σε κάποια άλλα αν χρειάζεται και θα διορθωθούν. Στο τέλος όμως γιατί τώρα κουράστηκα 3 ημέρες με αυτή την διαδικασία. Καιρός να αρχίσουμε να δουλεύουμε το σασί και το εσωτερικό!
|
|
|
Post by Φάνης on May 5, 2018 20:57:19 GMT 2
Τώρα πρόσεξα Κωνσταντίνε ότι αυτή την μεριά του πλαισίου στο πίσω παρμπρίζ την είχα ξεχάσει τελείως, όπως και το κομμάτι που μπαίνουν οι υαλοκαθαριστήρες.... Όποτε θα ασχοληθώ με αυτά στην πορεία ....
Καλό βράδυ.
|
|
|
Post by jvolume on May 7, 2018 12:46:18 GMT 2
Ωραίο βγήκε το γυάλισμα Φάνη. Προχώρα στα κλεισίματα και βουρ στο επόμενο.
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2018 18:45:27 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Φάνη, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on May 14, 2018 19:49:45 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Φάνη, καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Αλέξη. Σήμερα βρήκα χρόνο και προχώρησα λίγο!
|
|
|
Post by Φάνης on May 14, 2018 19:57:31 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on May 15, 2018 9:17:56 GMT 2
Ωραίο γίνεται Φάνη! Κι ο πυγμάχος επιβλητικός... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on May 15, 2018 14:07:30 GMT 2
Φάνη, φαντάζομαι θα κάνεις wash, στεγνά κλπ. Το αμάξι φωνάζει. Η καφέ απόχρωση στις σωληνώσεις για τα φρένα δεν μου κάθεται καλά. Αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Φάνης on May 15, 2018 15:17:46 GMT 2
Ωραίο γίνεται Φάνη! Κι ο πυγμάχος επιβλητικός... Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Προχωράμε αργά αλλά σταθερά...ελπίζω δηλαδή!
|
|
|
Post by Φάνης on May 15, 2018 15:28:24 GMT 2
Φάνη, φαντάζομαι θα κάνεις wash, στεγνά κλπ. Το αμάξι φωνάζει. Η καφέ απόχρωση στις σωληνώσεις για τα φρένα δεν μου κάθεται καλά. Αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Καλή συνέχεια Ευχαριστώ Γιώργο, Κάποια pin washes έχουν πέσει σε κάποια μέρη στο επάνω μέρος της μηχανής, δεν φαίνονται καλά λόγω φωτό. Θα πέσουν και κάποια άλλα, μόλις στεγνώσουν, και επιπλέον στο κάτω μέρος της μηχανής και στο σασί. Για στεγνό πινελό, δεν ξέρω, προτιμώ είτε πολλή παλαίωση είτε καθόλου, όσο και αν αυτό δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό. Θα το σκεφτώ όμως. Σχετικά με τις σωληνώσεις των φρενών έχεις δίκιο, και εμένα με παραξένεψε το χρώμα που δίνει η Revell (κάτι παρόμοιο) αλλά δεν έχω φωτό από το πραγματικό οπότε χρησιμοποίησα κάποιο συνδυασμό καφε-κόκκινων χρωμάτων της Vallejo, το οποίο σκούρυνε περισσότερο με το Black Panel Wash της Tamiya..... Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. Χαιρετώ
|
|
|
Post by Φάνης on May 15, 2018 18:25:57 GMT 2
Μετά από ακριβώς 2 εβδομάδες που έστειλα μήνυμα στην Revell Germany, έφθασε και η αλλαγή για το πίσω παρμπρίζ! Στην φωτό βλέπεται αριστερά αυτό του κιτ με το πρόβλημα και δεξιά η αλλαγή του. Πολύ ευχαριστημένος γιατί τώρα μπορούμε να το ολοκληρώσουμε
|
|
|
Post by Φάνης on May 19, 2018 20:19:00 GMT 2
Κάναμε κάποια πρόοδο σήμερα. Λογικά αύριο αν βρω χρόνο θα τελειώσω το εσωτερικό, και από εβδομάδα θα ασχοληθώ με τα παράθυρα, και τα υπόλοιπα μέρη που θέλουν κάποιες λεπτομέρειες, και σιγά σιγά νομίζω θα το ολοκληρώσω.... Καλό βραδυ σε όλους.
|
|
|
Post by konstantinf on May 20, 2018 8:58:14 GMT 2
Πολύ ωραίο και καθαρό το ταμπλό... Καλή συνέχεια!
|
|