|
Post by gtziaf on Mar 18, 2018 20:08:01 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 19, 2018 9:38:13 GMT 2
Πολύ όμορφη η δουλειά στην Gulf Γιώργο!
Η ψυχό όμως φίλε είναι το κάτι άλλο... σίγουρα μεγαλύτερη ταλαιπωρία, αλλά οπτικά είναι "αλλού"!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 19, 2018 19:09:56 GMT 2
Να είσαι καλά Άλεξ. Έπεσαν τα πρώτα βερνίκια και στη ψυχό(βγαλτική) σήμερα το πρωί, οπότε προχωράει το πράγμα.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 19, 2018 19:32:09 GMT 2
Μπραβο βρε Γιωργο, Εξαιρετικα Δειχνουν!!!!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 19, 2018 19:40:53 GMT 2
Οι χαλκομανίες είναι για γερά νεύρα, πολύ μεράκι και εξαιρετικές ικανότητες!! Προσωπικά ως βαθμό δυσκολίας θα τις τοποθετούσα δίπλα σε αυτές τής "72D", παρά το οτι η διαφορά κλίμακας μεταξύ τους είναι χαοτική! Πολλά συγχαρητήρια, φίλε!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 20, 2018 15:09:19 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά με τις χαλκομανίες Γιώργο. Ομολογώ ότι είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές στην κατασκευή ενός (κυρίως) αγωνιστικού, αφού ζωντανεύει το πλαστικό και παίρνει μορφή… Καλή συνέχεια με το γυάλισμα.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2018 18:05:52 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες
|
|
|
Post by alex78 on Mar 21, 2018 19:44:57 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 4, 2018 0:22:18 GMT 2
Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίσταση, λίγο μετά το τροπάριο της Κασσιάνης, της "εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή", για να σας παρουσιάσω ολοκληρωμένη την πρώτη από τις δύο 917Κ και να σας πω την μικρή ιστορία της. Πρόκειται για την 917 στα χρώματα της gulf, που σύμφωνα με την επιλογή του πελάτη, θα παρουσιάζεται full open (ή 2η θα στηθεί κανονικά στις ρόδες της). Είναι το πρώτο μου 43άρι κι έμελε να πρέπει να γίνει full detail. Σαν να ξεκινάς τα μαθήματα οδήγησης με Λαμποργκίνι, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Γιατί μπορεί να είναι ωραίο να βλέπεις τα 43άρια των μάγων (π.χ. stephane dufrene), να παρακολουθείς τα wip τους και κάτι εντελώς διαφορετικό να τα φτιάχνεις. Πόσο μάλλον με φουλ λεπτομέρειες. Αλλά αυτά τα ξέρετε πάνω κάτω... Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής κι ενώ ήμασταν σε προχωρημένο στάδιο, η μικρή Porsche μου ξέφυγε από τα χέρια και διαλύθηκε στο πάτωμα. Ήταν τέτοια η καταστροφή που μάζευα κομμάτια για πάνω από 4 συνεχόμενες ώρες. Το frame, πχ. διαλύθηκε σχεδόν σε κάθε ράβδο από την οποία αποτελείται. Τελικά το πείσμα μου επικράτησε της απελπισίας και σιγά - σιγά την ξανά-έστησα για να συνεχίσω την κατασκευή της και να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της. Οπότε η "περιπεσούσα" 917 στη βάση της... Θα ακολουθήσει η psychedelic, σε καμιά βδομάδα ελπίζω, καθώς μεσολαβούν γιορτές, σούβλες κλπ. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν μαζί στα ολοκληρωμένα, πριν ταξιδέψουν για την γείτονα, σε σχήμα μπότας χώρα... Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 4, 2018 8:25:09 GMT 2
Δεν της φαίνεται καθόλου η διαμονή στο ΚΑΤ... Αν θες τη γνώμη μου, νομίζω ότι η βάση είναι πολύ "φασαριόζικη" και αδικεί ή αποσπά την προσοχή από τη λεπτομέρεια του μοντέλου...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2018 12:53:56 GMT 2
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στα χέρια οποιοδήποτε άλλου το μοντέλο θα είχε διακτινιστεί.... Για την βάση, αν και πολύ ωραία, συμφωνώ με τον Κωσταντίνο, αποπροσανατολίζει το βλέμμα του παρατηρητή.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 4, 2018 16:59:10 GMT 2
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στον ασθενή και τον σχολιασμό για τη βάση... Έχετε δίκαιο, είναι πολύ φλύαρη, Ήδη αφαιρέθηκαν οι ταμπελίτσες και θα δω αν μπορώ να σχεδιάσω κάτι για κάτω.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 4, 2018 18:24:31 GMT 2
Δεν ενοχλούσαν τόσο οι ταμπελίτσες όσο το από κάτω... Ίσως μια προσομοίωση του πιτς; Μαύρη άσφαλτος με τις κίτρινες γραμμές της οριοθέτησης στάθμευσης;
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 4, 2018 19:42:42 GMT 2
Γιώργο ατσάλινα νεύρα φίλε!
Θα είχε πάει σκουπίδια και εγώ σε group therapy... πολλά μπράβο για το ψυχικό σθένος φίλε!
Αν μπορώ να σε βοηθήσω με ταμπελάκια, γραμματοσειρές κλπ, μου λες.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 4, 2018 21:34:24 GMT 2
Κωνσταντίνε δεν είχα ούτε έχω σκοπό να κάνω μια "ρεαλιστική" βάση. Θα επέλεγα τελείως διαφορετικό τελάρο σε αυτή την περίσταση. Θα γίνει κάτι όπως το περιγράφεις κάποια στιγμή αλλά όχι τώρα. Ναι, όπως έγραψα θα σχεδιάσω μια εικόνα πιο απλή για τη βάση κι έβγαλα τα ταμπελάκια που δεν μου άρεσαν. Αλέξανδρε, δεν έχω χρόνο για πολλά - πολλά. Θα φτιαχτεί κάτι απλό και αυτό είναι. Σε άλλη περίσταση θα εκμεταλλευτώ την προσφορά σου. Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις προτάσεις
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2018 9:21:53 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους... Έγινε η απαραίτητη προσαρμογή στη βάση και η προηγούμενη φώτο κατασχέθηκε από τον Βασιλάκη για τη συλλογή του Καλή Ανάσταση και να περάσετε τέλεια.
|
|