|
Post by czt on Feb 16, 2023 11:24:20 GMT 2
Πολύ ιδιαίτερη κατασκευή με φανταστικό διάκοσμο!
Αθάνατοι!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 16, 2023 13:14:18 GMT 2
Από τα πιό όμορφα και απαιτητικά πρότζεκτ σου Νεκτάριε. Πολλά συγχαρητήρια για την δημιουργικότητά και τις εμπνεύσεις σου φίλε. Υ.Γ. Αθάνατοι και αλησμόνητοι στις μνήμες όλων οι δύο Αεροπόροι μας. Το διήμερο 30-31/1 τείνει να καταστεί ''καταραμένο'' σε δυσμενείς στιγμές και θανατηφόρα συμβάντα, μην ξεχνάμε και την ''κρίση των Ιμίων'' με τους τρείς ήρωες πεσόντες....
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2023 21:25:15 GMT 2
Ασύλληπτος όγκος δουλειάς και πολυπλοκότητας, Νεκ. Μάλιστα το αποτέλεσμα μοιάζει να βγήκε από κιτ κι όχι από μετατροπή. Όσο αφορά τον διάκοσμο, είναι φανταστικής σύλληψης, τα είπαμε. Προσωπικά όμως, θα προτιμούσα να τον δω σε μια απλή ΟΟΒ νταλίκα κι όχι στο τετραξονικό. Μια διαφορετική απόχρωση, χωρίς τους περιορισμούς των home made χαλκομανιών στο φινίρισμα, θα αναδείκνυε καλύτερα τα 7 χρόνια εργασιών. Δεν παύει να είναι μοναδικό και εντυπωσιακό, αλλά θα ήταν έτσι και χωρίς τον διάκοσμο. Ο διάκοσμος τώρα "κλέβει" από τον κόπο σου, καθώς ο παρατηρητής μοιραία επικεντρώνεται στα φου δεκάξι, κι όχι στις σκρατσιές. ΥΓ. Χαίρομαι που βοήθησα στο σώσιμο. Σου το χρωστούσα από τότε που με έσωσες από τον κακό δρόμο, σακατεύοντας το Bf109 μου ΥΓ2. Τσικνοπέμπτη σήμερα, δεν θα πάρουμε τίποτες; Συγχαρητήρια και πάλι
|
|
|
Post by nektarios on Feb 17, 2023 0:05:26 GMT 2
Αγαπητοί μου Κώστα, Αλέξη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσο θετικά σχόλια αλλά και για τη γενικότερη στήριξή σας κατά την μακροχρόνια κατασκευή! Γιώργο, για το "καπέλωμα" του οχήματος από τον διάκοσμο έχεις δίκαιο, και μάλιστα δεν το είχα σκεφτεί οτι υπήρχε αυτός ο "κίνδυνος". Από την άλλη όμως, αν δεν υπήρχε η υπερκατασκευή πίσω από την καμπίνα, δεν θα υπήρχε ο απαραίτητος χώρος για να τοποθετηθεί ο διάκοσμος.. Και επίσης, το μαύρο χρώμα είναι το πλέον κατάλληλο για να κρύβει πολλές από τις ατέλειες της κατασκευής... Για το 1ο Υ.Γ.: Ευτυχώς που τελικά το Bf δεν έπαθε ζημιές "πέραν οικονομικής επισκευής" κι έτσι υπήρξε ένα - προσωρινό έστω - "ξεστράτισμα στον κακό δρόμο" και απολαύσαμε τον υπέροχο "Γάτο"! Και btw, μιας που μιλάμε για πετούμενα, εκείνο το Ραφάλ τι απέγινε; Για το 2ο Υ.Γ.: Φίλε μη μιλάς καθόλου, σε έχει σώσει το χαράτσι του Τελωνείου! Αλλιώς, αντί να είσαι με την παντσέτα ανά χείρας, θα ήσουν μπροστά στην οθόνη και θα πάλευες για εκείνο το Jazz στην 1/64 που μου έχει μείνει απωθημένο!.. Για να θυμηθούμε όμως εκείνη την αξέχαστη Τσικνοπέμπτη, ιδού ένα σχετικό "απόσπασμα"... (σχόλιο στην παρουσίαση του ολοκληρωμένου CR-V): Mar 12, 2012 at 3:00pm Quote Edit Post Options Post by nektarios on Mar 12, 2012 at 3:00pm Αγαπητοί Σπύρο, Γιώργο και Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Γιώργο, χαίρομαι που σου άρεσε το αποτέλεσμα, και δεν πήγε στράφι ο αγώνας δρόμου που έκανες για να αποκτήσεις το κιτ σε ιντερνετικό πλειστηριασμό που έληγε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης (του 2010) και κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο!!! : : (Σε αυτό το κιτ είχα φτιάξει ιδιοκατασκευή το βίντσι και ήμουν μές στη χαρά, γιατί νόμιζα οτι ήταν κάτι πολύ σπουδαίο...)
|
|