spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Sept 9, 2017 20:31:59 GMT 2
καλησπερα και απο μενα οι βιδες δεν θα μπορουσαν να κοπουν με ταχυτροχο ακομα και εαν χρειαστεις να τις βγαλεις και να τις ξαναβιδωσεις? Γιώργο και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ! Κωνσταντίνε, με φόντο το κιλίμι (το οποίο στην πραγματικότητα είναι το ριχτάρι του καναπέ..) το μοντέλο πραγματικά αναβαθμίστηκε κατακόρυφα! Γιώργο, οι βίδες στάθηκε αδύνατο να κοπούν, τόσο με κοφτάκι όσο και με σιδηροπρίονο! Έτσι, επιστρατεύτηκε η "μαγική" λύση της "κάλυψης - απόκρυψης" και το αποτέλεσμα είναι αυτό: upload imageΑπό την επάνω πλευρά οι βίδες δεν καλύφθηκαν, αφού ολόκληρο το σασί θα επενδυθεί με λαμαρίνα. Επίσης, σύμφωνα με την επιθυμία σου, σας το παρουσιάζω και βαμμένο, αν και αυτό δεν είναι το τελικό χρώμα αλλά ένα πρώτο χέρι με σκοπό να γίνει όλο μαύρο. Καλό βράδυ και υπόλοιπο τριήμερο σε όλους!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 9, 2017 23:17:04 GMT 2
Χαίρε! Πράγματι, θα μπορούσα να τις κόψω με ταχυτροχό, αλλά δεδομένου οτι από την επάνω πλευρά θα καλυφθούν με φύλλο λαμαρίνας και από την κάτω τις έχω ήδη καλύψει, δεν υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος για να ασχοληθώ περισσότερο.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 18, 2017 12:13:42 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Μετά το "διάλειμμα" με τον γερανό, που παρουσίασα στο προηγούμενο update, είπα να κάνω ένα ακόμη "διάλειμμα" από την κατασκευή του τράκτορα, ασχολούμενος με ένα ακόμη παρελκόμενο. [Να δούμε πότε θα ξαναπιάσω το… "κυρίως θέμα"…]. Όπως λοιπόν σας είχα προϊδεάσει παλιότερα, ο τράκτορας θα φέρει και επικαθήμενη ρυμουλκούμενη πλατφόρμα, που ενδεχομένως θα έχει και κάτι φορτωμένο. Το κιτ της πλατφόρμας είναι αυτό: Και τα περιεχόμενα του κουτιού είναι αυτά: Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει με γοργούς ρυθμούς, ενώ ιδιαίτερες μετατροπές δεν αναμένονται (αυτή τη φορά λέω να κάνω ένα αληθινό "διάλειμμα"). Ελπίζω ότι η επόμενη ενημέρωση δεν θα αργήσει. Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! Υ.Γ.: Στην παρουσίαση θα υπήρχαν κανονικά ακόμη 3 φωτογραφίες, οι οποίες όμως "αρνούνται" να αναρτηθούν! Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον...
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 18, 2017 16:52:15 GMT 2
Είδες τι κάνει το καλό παράδειγμα;;; Να σκεφτώ τώρα τι πρέπει να κάνω για να μπεις στο ψητό... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 18, 2017 20:53:13 GMT 2
Φίλε, είναι αλήθεια οτι το τελευταίο σου απανωτό "χτύπημα" (= τη μια μέρα τελειώνεις το ένα "θηρίο" και την αμέσως επόμενη αρχίζεις το επόμενο!!!) μού δημιούργησε φοβερές τύψεις. Κι έτσι, ενώ αρχικά σκόπευα να κάνω την παρουσίαση του κιτ του τρέιλερ μαζί με την παρουσίαση της κατασκευής, τελικά αποφάσισα να τα ανεβάσω χωριστά, ώστε να φανεί οτι κι εγώ κάτι φτιάχνω... Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του "διαλείμματος", θα ξαναμπώ στο "ψητό", αφού δεν έχουν απομείνει άλλα περιμετρικά εξαρτήματα για να ξεγλιστρήσω... Ευχαριστώ για την αδιάλειπτη παρακολούθηση και στήριξη!
|
|
|
Post by pkout on Oct 20, 2017 21:19:21 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε
Πλάκα μας κάνεις με τα περιφερειακά? όλα μπορούν να σταθούν σαν κιτ από μόνα τους!!!!
Καλή συνέχεια
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 20, 2017 23:22:09 GMT 2
Νεκταριε εχεις ξεφυγει φιλε! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 21, 2017 17:47:24 GMT 2
Φίλοι μου Παύλε και Βαγγέλη, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, και χαίρομαι ιδιαίτερα που η κατασκευή μου έγινε αφορμή για να τα ξαναπούμε! Μου έχουν λείψει οι κατασκευές σας! Και μια που τό 'φερε η συζήτηση, η συνέχεια εκείνου του Scratch-Rover πού είναι;
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2017 18:49:46 GMT 2
Καλά τα λέει ο Βαγγέλης. Έχεις ξεφύγει αδελφέ. Αγωνιώ να δω τι θα φορτώσεις επάνω. Το unimog
|
|
|
Post by nektarios on Oct 23, 2017 9:12:15 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 6, 2017 22:22:39 GMT 2
Έχω χάσει επεισόδια...
Χαρά στο κουράγιο σου Νεκτάριε! Τρελός όγκος δουλειάς, και μέχρι στιγμής τα πας περίφημα!!!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 7, 2017 12:12:38 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε Απόστολε! Το επόμενο επεισόδιο δεν θα αργήσει, βρίσκεται στο στάδιο της φωτογράφησης.
|
|
|
Post by nektarios on Nov 9, 2017 22:32:49 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 10, 2017 10:05:41 GMT 2
Μπόλικη δουλειά Νεκτάριε, χαρά στις αντοχές σου! Ερώτηση: Πρόκειται για dry fit ή το καναρινί είναι το τελικό του χρώμα; Αν ισχύει το δεύτερο, στις ζάντες μοιάζει πολύ πλαστικό . Θα τις λερώσεις κάπως (που θα 'λεγε και ο admin); Επίσης το ανάγλυφο "Dunlop" πάνω στα λάστιχα μου μοιάζει τεράστιο... Κάποιος ειδήμων;;; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 10, 2017 10:42:51 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε, για το συνεχές ενδιαφέρον! Φαντάζομαι οτι η συγκεκριμένη κατασκευή θα πρέπει να σου αρέσει πολύ, γιατί σε διαστάσεις προσομοιάζει με τις δικές σου! Το αποτέλεσμα των φωτό είναι οριστικό. What you see is what you get, που γράφει και στις ιντερνετικές αγγελίες μεταχειρισμένων! Το κίτρινο στις ζάντες δεν μου αρέσει ούτε εμένα (και στην πραγματικότητα είναι χειρότερο από ό,τι στις φωτό...), αλλά δεν γινόταν κάτι καλύτερο, καθώς το χρώμα του πλαστικού ήταν σκούρο ασημί, προς gun metal... Τις αστάρωσα με πολύ ανοιχτό μπεζ και μετά τις έβαψα με 3 wet χέρια κίτρινο, σε σημείο που άρχισε να στάζει, και παρ' όλα αυτά δεν έγιναν όπως τα υπόλοιπα εξαρτήματα!.. Για λέρωμα κ.λπ. ξέρω οτι "θα τ'ακούσω" και από τον Αντμίν και ίσως και από άλλους, αλλά πραγματικά δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ περαιτέρω, γιατί τα μοντέλα από το στοκ μου πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να τελειώνουν!.. όσο για τα λογότυπα των ελαστικών, πραγματικά δεν με απασχόλησαν καθόλου, δεδομένου του όγκου δουλειάς που χρειαζόταν (και ακόμη χρειάζεται...) η όλη κατασκευή...
|
|
|
Post by pkout on Nov 10, 2017 20:04:02 GMT 2
Φίλε Νεκ έχεις πάρει φόρα και δεν σταματάς πουθενά!!!! Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά εμένα με τρώει να δω τι θα φορτώσεις για να μας αφήσεις !!!!!!!!!!!! Καλή συνέχεια φίλε
|
|