|
Post by konstantinf on Jun 10, 2017 9:59:30 GMT 2
Θα το αντέξουμε κι αυτό... Καλό ΣΚ!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2017 11:22:29 GMT 2
Τα δύο γιαπωνεζάκια είναι έτοιμα, μετά το διάλειμμα για το λε μανς. Θα ακολουθήσει φωτογράφηση και παρουσίαση στα ολοκληρωμένα, του καθενός ξεχωριστά. Μέχρι τότε καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 25, 2017 8:37:14 GMT 2
Πολύ όμορφα γίνανε και η παρατήρησή μου σχετικά με τις γρίλιες στα καπό των μοτέρ φυσικά αποσύρεται!!! Χαλάρωσε τώρα και ξεκουράσου, καλοκαίρι είναι
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 25, 2017 11:43:29 GMT 2
Πολύ όμορφα γίνανε και η παρατήρησή μου σχετικά με τις γρίλιες στα καπό των μοτέρ φυσικά αποσύρεται!!! Χαλάρωσε τώρα και ξεκουράσου, καλοκαίρι είναι Να είσαι καλά Κωνσταντίνε. Τώρα για ξεκούραση, δεν παίζει. Από τη μια υπάρχει πάντα η πιθανότητα μιας ακόμη μετακόμισης αφού δεν ξέρω ακόμη που θα είμαι του χρόνου και απ' την άλλη υπάρχουν αρκετές παραγγελίες που τρέχουν, οπότε δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά να περιμένουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ξεκουραστώ κάποια στιγμή, αλλά μέχρι τότε θα σας πρήζω
|
|
|
Post by pkout on Jun 25, 2017 17:57:48 GMT 2
Πολύ όμορφα Γιώργο
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2017 11:04:06 GMT 2
Ευχαριστώ Παύλο...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2017 17:28:52 GMT 2
Λιλιπούτεια και χαριτωμένα και τα δύο, προσωπικά με ''ταξίδεψες'' σε άλλες εποχές Γιώργο! Μόνη παραφωνία οι χοντροκομένοι υαλοκαθαριστήρες του Nissan που δείχνουν λίγο αφύσικοι με το σύνολο, αλλά αυτά έχουν οι oob κατασκευές....
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 19, 2017 21:53:54 GMT 2
Ευχαριστώ Άλεξ. Δύσκολα να βρεις αφτερμαρκετ υλικά για τόσο παλιά κιτ, ιδίως στην περίπτωση του Νισσάν, που οι υαλοκαθαριστήρες έχουν "ιδιαίτερο" σχήμα και δεν αντιστοιχούν σε κάποια από τα διαθέσιμα generic σετ.
|
|