vassiliosapr
Kart Driver
Τα ράλλυ ειναι η ζωή μου!
|
Post by vassiliosapr on Apr 24, 2017 18:59:29 GMT 2
Δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά τα δύο αυτοκινητα, αλλά ειμαι σίγουρος οτι η "δουλειά" σου θα τα κάνει, τουλάχιστον να μου αρέσουν ως μοντέλα...!
Χρόνια πολλά για χθές!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 27, 2017 12:01:48 GMT 2
Δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά τα δύο αυτοκινητα, αλλά ειμαι σίγουρος οτι η "δουλειά" σου θα τα κάνει, τουλάχιστον να μου αρέσουν ως μοντέλα...! Χρόνια πολλά για χθές!!! Ευχαριστώ για τις ευχές Μπιλ. Σημασία έχει να αρέσουν στον κ. Σωτήρη που τα παρήγγειλε.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 30, 2017 21:24:38 GMT 2
Ένα ζευγάρι με ξεχωριστό ενδιαφέρον!!! Δεν είναι ότι πιο απροβλημάτιστο, αλλά οι ικανότητές σου θα δώσουν υπέροχο αποτέλεσμα.
Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on May 5, 2017 8:32:22 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on May 5, 2017 10:39:31 GMT 2
Πολύ ωραία δείχνουν, αν και μας έχεις συνηθίσει σε πιο exciting πάτους...
|
|
|
Post by gtziaf on May 6, 2017 10:37:50 GMT 2
Ο καλός ο Πάτο(ς) είναι ένας... και αντίστοιχο μουσικοχορευτικό (48-52 sec) www.youtube.com/watch?v=VXe-a67VqR8τα αλλά που βλέπετε εδώ, είναι φτωχές απομιμήσεις ημιτέλειας, ενός γραφικού μοντελοφτιάχτη... Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω Κωνσταντίνε. Να είσαι καλά
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2017 15:19:04 GMT 2
Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2017 20:00:51 GMT 2
Να είσαι καλά Άλεξ...
|
|
|
Post by pkout on May 9, 2017 18:54:17 GMT 2
Ο καλός ο Πάτο(ς) είναι ένας... και αντίστοιχο μουσικοχορευτικό (48-52 sec) www.youtube.com/watch?v=VXe-a67VqR8τα αλλά που βλέπετε εδώ, είναι φτωχές απομιμήσεις ημιτέλειας, ενός γραφικού μοντελοφτιάχτη... Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω Κωνσταντίνε. Να είσαι καλά και τώρα δεν μπορώ να σταματήσω εγώ να γελάω Αν και τζαπόνια, δέχονται υψηλού επιπέδου περιποίηση Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by czt on May 10, 2017 13:31:25 GMT 2
Δηλωνω οπαδος των ιαπονικων αυτοκινητων, πολυ ωραιες δουλειες! τα 2 αυτα οχηματα σε ταξιδευουν σε αλλες εποχες ( ιπποτης ασφαλτου αγνα χρονια λιγοτερο αγχος, παγωτο πατουσα χαχαχα ) με ταυτοτητα κλπ φοβερο ταξιδι απο πολλες πλευρες μας προσφερεις!
|
|
|
Post by gtziaf on May 10, 2017 17:30:20 GMT 2
Είδατε δουλειές για όλα τα γούστα με μια δόση, επίκαιρης, ποδοσφαιρικής νότας... Κωνσταντίνε και Παύλε, ευχαριστώ για το σχολιασμό.
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2017 12:53:00 GMT 2
Πήραμε τις μπογίτσες μας, για να βάψουμε τα δύο τζαπάνια. Κόκκινο για το MID4 και λευκό για το MR2, κλασσικά της ZP. Το κόκκινο μετά την εφαρμογή του βερνικιού 2Κ, αποκάλυψε και μια φίνα πέρλα, κλασσική σε ιαπωνικά (κι όχι μόνο) αυτοκίνητα των 80'ς... Στο επόμενο θα ασχοληθούμε με τους κινητήρες, ή ότι δίνεται τέλος πάντων από αυτούς, με προσθήκη λεπτομερειών και καλωδίωσης. Καλό ΣΚ...
|
|
|
Post by konstantinf on May 13, 2017 16:49:53 GMT 2
Ολυμπιακέ, Ολυμπι-α-κέεεε... Πολύ όμορφα και τα δύο, όπως εξ άλλου και ανεμένετο. Ωστόσο τις γρίλιες των καπό των κινητήρων θα τις αφήσεις έτσι ή τι ετοιμάζεις;;;
Καλή συνέχεια με τους γιαλαντζί κινητήρες!
|
|
|
Post by gtziaf on May 13, 2017 17:18:23 GMT 2
Να είσαι καλά Κωνσταντίνε. Ναι θα βαφτούν μαζί με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες των αμαξωμάτων μετά το γυάλισμα και τις αλοιφές, όμως...
|
|
|
Post by gtziaf on May 19, 2017 11:19:48 GMT 2
Όπως είχα προαναγγείλει, αυτή τη βδομάδα το μενού έχει μοτέρ. Η διάταξη και στα δύο κιτ είναι παρόμοιας φιλοσοφίας, αφού δίνεται το πάνω μισό του μοτερ μαζί με 2-3 παρελκόμενα. Στο Toyota δίνονται και κάποιες σωληνώσεις. Για να γίνουν πιο ενδιαφέροντα οπτικά και να δείχνουν όμορφα κάτω από τα ανοιγόμενα καπό, προστέθηκαν επιπλέον λεπτομέρειες από φύλλα πλαστικού, βίδες ΡΕ, σωληνώσεις και τα αντίστοιχα κολάρα. Στο Toyota έβαλα επιπλέον μια μπαταρία και μια ΡΕ σίτα στο intercooler, από τα spare. Στο Nissan, έφτιαξα τον μεντεσέ για το καπό, μιας λεπτομέρεια που φαίνεται όταν ανοίξει το καπό. Στο επόμενο έχουμε σαλόνια και ολοκλήρωση σασί... Καλό ΣΚ
|
|
|
Post by konstantinf on May 19, 2017 13:30:06 GMT 2
Τα πιο νόστιμα γιαλαντζί που έχω φάει... έεε... δει! Καλή συνέχεια!
|
|