|
Post by konstantinf on Apr 2, 2017 19:38:51 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη! Το χρυσαφί είναι το Gold της Humbrol.
|
|
|
Post by pkout on Apr 4, 2017 18:45:19 GMT 2
Καλησπέρα Κωνσταντίνε, Το μηχανικό σύνολο είναι εξαιρετικά προσεγμένο , και βλέπω πάλι χαρτάκια στα μπουζοκαλώδια!!!! Κοίτα να δεις που με τις κατασκευές σου και την άρτια παρουσίαση (όπως και άλλων συνφορουμιτών), θα ανοίγουμε καπο σε 1/1 και θα καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 4, 2017 20:07:48 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Παύλο, να 'σαι καλά! βλέπω πάλι χαρτάκια στα μπουζοκαλώδια!!!! Τι νομίζεις; μαθαίνω κι εγώ και οι καλές ιδέες είναι για να τις αντιγράφουμε!!! Δυστυχώς τα σημερινά αυτοκίνητα είναι black boxes. Ανοίγεις το καπό και βλέπεις ένα συμπαγές πράγμα
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 5, 2017 10:59:37 GMT 2
βλέπω πάλι χαρτάκια στα μπουζοκαλώδια!!!! Τι νομίζεις; μαθαίνω κι εγώ και οι καλές ιδέες είναι για να τις αντιγράφουμε!!! Χαχα κι εγώ τον εαυτό μου αντέγραψα από την 312PB(1/24) . Δεν κάνω πλάκα, άνοιξα το wip για να δω τι είχα κάνει Πολύ ωραία προχωράει Κωνσταντίνε
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 5, 2017 11:23:39 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σου Γιώργο! Να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by jvolume on Apr 5, 2017 11:47:36 GMT 2
Κωνσταντίνε καλησπέρα
Πολύ όμορφα πράγματα βλέπω και πραγματικά σε χαίρομαι. Πολύ καθαρή δουλειά μέσω της οποίας δημιούργησες fan club για το συγκεκριμένο κιτ. Περιμένω το νέο σου update.
καλή συνέχεια Γιάννης
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 5, 2017 17:36:28 GMT 2
Να 'σαι καλά Γιάννη, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η επικρότηση από εσάς τις "παλιές καραβάνες" του φόρουμ έχει για μένα ιδιαίτερη αξία!!!
|
|
|
Post by jvolume on Apr 6, 2017 13:22:47 GMT 2
Να 'σαι καλά Γιάννη, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η επικρότηση από εσάς τις "παλιές καραβάνες" του φόρουμ έχει για μένα ιδιαίτερη αξία!!! Κωνσταντίνε καλησπέρα. Δεν έχεις ανάγκη καμία επικρότηση και από κανέναν γιατί φαίνεται πραγματικά ότι απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και τελικά αυτός είναι ο σκοπός του χόμπι μας (και για κάθε χόμπι εννοείται!). Δυστυχώς η πραγματικότητα απομάκρυνε πολλές από τις "παλιές καραβάνες" από το χόμπι και από το φόρουμ μας αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 6, 2017 19:48:34 GMT 2
θεωρώ ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα. Μακάρι, το εύχομαι!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 8, 2017 13:23:06 GMT 2
|
|
|
Post by pkout on Apr 8, 2017 15:45:22 GMT 2
Χορταστικό Κωνσταντίνε!!!! Ειδικά οι τελευταίες 2 φωτό του κινητήρα σε πλήρη σύνθεση δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς σου
|
|
|
Post by alex78 on Apr 8, 2017 16:07:01 GMT 2
Συμφωνώ απολύτως με τον Παύλο. Όντως σωστά έπραξες με τα καθίσματα, σε κάθε άλλη περίπτωση σίγουρα θα έχαναν κάτι απο τη ρεαλιστικότητα τους. Υ.Γ. Με την UHU ξύπνησες όμορφες αναμνήσεις φίλε μου....
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 9, 2017 8:32:59 GMT 2
Παύλο και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ για το μόνιμο ενδιαφέρον σας! Όσο για την UHU, εγώ έχω ζήσει και εποχές πριν απ'αυτήν... "Γομμα Αραβική" σου λέει κάτι;
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 9, 2017 9:28:17 GMT 2
Πολυ καλη δουλεια Κωνσταντινε κουκλα θα βγει!!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 9, 2017 10:56:49 GMT 2
Ευχαριστώ Παναγιώτη, το ελπίζω κι εγώ...
|
|
|
Post by nektarios on Apr 9, 2017 18:00:55 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά, τόσο στον χώρο του κινητήρα όσο και έξω από αυτόν! Εκτός από τον πολύ όμορφο χρωματικό συνδυασμό του κινητήρα, πιστεύω οτι στο όμορφο αποτέλεσμα βοηθάει και το άβαφο μεταλλικό.. περιτύλιγμα, που δίνει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Καλή συνέχεια!
|
|