|
Post by nektarios on Dec 6, 2017 23:53:19 GMT 2
Ίσα-ίσα, ο νέος φαίνεται οτι ήδη από τώρα διαθέτει το σωστό κριτήριο, και σταμάτησε στο σωστό όχημα, μετά όμως κάποιος άλλος φρόντισε να εκμεταλλευτεί την απειρία του και να τον αποπροσανατολίσει! Όσο για τη Ferrari, τι μπορώ να κάνω; Διαχειριστής είσαι, ό,τι θέλεις κάνεις, αναγκαστικά θα υποκύψω στον ωμό εκβ... και θα κάνω αυτό που θέλεις! Το επομενο project λοιπόν θα είναι μια ιταλίδα ντίβα! Κύριοι, ετοιμάστε τα "παραωριμασμένα" λαχανικά σας και λάβετε θέσεις μάχης! Τέλος για την πινακίδα ό,τι και να πεις έχεις δίκαιο, θυμίζει ταμπέλα εθνικής οδού!... Όμως δεν την είχα προσέξει μέχρι που ήρθε η ώρα να την τοποθετήσω, και για να πω την αλήθεια βαρέθηκα να την πειράξω. Θα προσπαθήσω όμως να την ξεκολλήσω και να την... "συμμαζέψω'.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 7, 2017 23:33:22 GMT 2
Συνέχεια του προηγούμενου: Η πινακίδα τοποθετήθηκε στην "κλίνη του Προκρούστη", όπου υπέστη δραστική μείωση όλων των διαστάσεών της, και τώρα δείχνει πιο... πραγματική. Η φωτό είναι άθλια, αλλά τουλάχιστον φαίνεται η διαφορά στις διαστάσεις της πινακίδας... Καλό βράδυ σε όλους!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 8, 2017 19:18:26 GMT 2
Πανέμορφο και πεντακάθαρο βγήκε Νεκτάριε, πολλά μπράβο φίλε μου! Ποιό ''TS'' χρησιμοποίησες...?
|
|
|
Post by nektarios on Dec 8, 2017 20:54:54 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Είναι TS-19.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 11, 2017 13:46:17 GMT 2
Στολιδάκι!!! Μπράβο Νεκτάριε, άντε και με το νέο έτος να φτιάξεις το φρέσκο Civic της Χασεγκάβα...
|
|
|
Post by nektarios on Dec 12, 2017 23:36:55 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε για το τιμητικό σχόλιο! Δυστυχώς όμως θα σε απογοητεύσω σχετικά με το νέο Civic, καθώς, μετά από 4 (!) Civic μέσα στην τελευταία χρονιά θα ήθελα να φτιάξω και κάτι διαφορετικό... Όχι τίποτ' άλλο, αλλά κινδυνεύω να με χαρακτηρίσουν κάποιοι κακόβουλοι ως... φανατικό των Civic! μόνο και μονο επειδή μέχρι τώρα έχω φτιάξει πέντε (+ ένα στα τελειώματα...).
|
|
|
Post by pkout on Dec 16, 2017 8:35:34 GMT 2
Ωραίος και νοσταλγικός ο σιβίκης Νεκ Accord ή NSX? Δυστυχώς όμως θα σε απογοητεύσω σχετικά με το νέο Civic, καθώς, μετά από 4 (!) Civic μέσα στην τελευταία χρονιά θα ήθελα να φτιάξω και κάτι διαφορετικό...
|
|
|
Post by nektarios on Dec 16, 2017 13:50:47 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Είναι πράγματι νοσταλγικό, ειδικά για εμένα, αφού με ένα τέτοιο έμαθα να οδηγώ. Όμως αν νομίζεις οτι το "διαφορετικό" θα είναι απλώς ένα Accord ή ένα NSX ή έστω ένα CRZ ή ένα Integra (που όντως υπάρχουν στο στοκ μου) κάνεις μεγάλο λάθος! Στη "φαρέτρα" μου υπάρχουν και πολύ πιο "φευγάτα" Honda, όπως λ.χ. αυτό: image hostΌμως λέγοντας διαφορετικό, εννοώ κάτι που δεν θα είναι καν Honda! Και για αρχή, έχω ήδη - ανεπισήμως - ανακοινώσει μια Ferrari που χρωστάω στον Αντμίν... Επίσης, σκέφτομαι να ασχοληθώ και με κάποια projects που δεν είναι καν τροχοφόρα, αλλά αυτά είναι από... άλλο ανέκδοτο.
|
|