vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 15, 2016 10:46:20 GMT 2
Απο τις φωτο μια χαρα φαινεται φιλε!!! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 15, 2016 11:20:27 GMT 2
Χαίρομαι που σου αρέσει! Η συνέχεια δεν θα αργήσει.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 16, 2016 9:34:44 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 16, 2016 10:43:36 GMT 2
Πολυ ωραιες επεμβασεις Νεκταριε! Καλη συνεχεια φιλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 16, 2016 11:34:10 GMT 2
Ενδιαφέρουσα φάση Νεκτάριε, φαντάζομαι κυρίως για σένα τον ίδιο! Πολύ ωραία δουλειά. Στην ηλιοροφή τι θα μπει; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 16, 2016 18:06:36 GMT 2
Βαγγέλη και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια! Κωνσταντίνε, στην ηλιοροφή θα τοποθετηθεί διαφανές εξάρτημα που δίνει το κιτ. Επίσης, δίνει και "μεμβράνη" σε χαλκομανία (και μιλάμε για κιτ της δεκαετίας του '80!), που όμως έχει κιτρινίσει από τον καιρό κι έτσι δεν θα χρησιμοποιηθεί. (Εξάλλου, θα ήθελα να φαίνεται το εσωτερικό, έστω και χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο).
|
|
|
Post by alex78 on Dec 20, 2016 22:57:14 GMT 2
Μια χαρά προχωράει Νέκ, όμως τον πίσω υαλοκαθαριστήρα νομίζω έπρεπε να τον αφαιρέσεις για λόγους ομοιομορφίας. Να ρωτήσω, οι ανάγλυφες λεπτομέρειες πίσω θα παραμείνουν ή έχεις εναλλακτική...? Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 21, 2016 11:39:33 GMT 2
Ωραίο update Νεκ. Για τους πίσω υαλοκαθαριστήρες, θα συμφωνήσω με τον Αλεξ
|
|
|
Post by nektarios on Dec 21, 2016 21:50:12 GMT 2
Αλέξη και Γιώργο, σας ευχαριστώ για τα σχόλια! Για τον υαλοκαθαριστήρα έχετε δίκαιο, αλλά - πέρα από το οτι βαριέμαι να ασχοληθώ - δεν ξέρω και αν έχω κάτι κατάλληλο στο spare box. Και επιπλέον το μοντέλο έχει ήδη βαφεί.. Θα δούμε... Όσο για τα ανάγλυφα, δεν υπάρχουν πλέον, και θα αντικατασταθούν με metal stickers.
|
|
|
Post by pkout on Dec 23, 2016 10:19:39 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε, Πολύ ωραία πηγαίνει το χοντάκι Η πατέντα που έκοψες την γρίλια πάνω στο καπό και έβαλες συρματάκια έχει copyright? Ή μπορούμε να την κλέψουμε και για τα δικά μας?
|
|
|
Post by nektarios on Dec 23, 2016 21:52:49 GMT 2
Παύλε, σε ευχαριστώ, και χαίρομαι που σου αρέσει! Την πατέντα, αν και εγώ δεν την αντέγραψα από κάπου, φαντάζομαι οτι θα την έχουν ήδη χρησιμοποιήσει χιλιάδες άλλοι, οπότε δεν τίθεται θέμα copyright. Είναι σίγουρο οτι θα σου φανεί χρήσιμη, τουλάχιστον στο FIAT που - ανήκοντας στην ίδια πάνω κάτω εποχή με το Civic - είχε ανάλογες γρίλιες.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 5, 2017 22:47:52 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 5, 2017 23:01:49 GMT 2
Πανεμορφο βγηκε Νεκταριε! Συγχαρητηρια φιλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 6, 2017 8:27:39 GMT 2
Τέλος καλό, όλα καλά! Άλλο ένα όμορφο Civic για τη συλλογή σου... Μπράβο! Μόνη ένσταση: Το χρώμα της ηλιοροφής, συνήθως είναι σε φιμέ τζάμι, οπότε μάλλον χρειάζονταν ένα πέρασμα με Smoke. Και στο επόμενο με το καλό!!!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 6, 2017 12:15:48 GMT 2
Φίλοι μου Βαγγέλη και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ! Κωνσταντίνε, για την ηλιοροφή έχεις δίκαιο! Το κιτ έδινε σε χαλκομανία ένα κάτι σαν μεμβράνη, σε χρώμα σκούρο μπεζ προς το χρυσαφί, που όμως δεν το τοποθέτησα γιατί δεν μου άρεσε. Η ιδέα σου για (τοπικό μασκάρισμα και) βάψιμο με smoke είναι πολύ καλή! Επίσης, εκτός από το οτι θα προσθέσει αληθοφάνεια, θα καλύψει και τα "νερά" που κάνει το διαφανές πλαστικό.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2017 17:33:44 GMT 2
Νεκ, το είδε ο μικρός στην έκθεση κι ρωτούσε... " Που πάμε μπαμπά;" Μετά θεωρούσε ότι πρέπει να το πάρει μαζί του : " Βασίλη του είναι, Δικό του... σας λέω" Και μετά τον είπα αν θέλεις αυτό ή το τρακτέρ και η απάντηση ήταν διπλό από ημίχρονο... Δεν μπορούν να εκτιμήσουν, τελικά, οι νέοι... Αδελφέ, από πότε ξεκίνησες να "πηδάς" udpate; Σαν να παραχαλαρώσαμε λίγο... Οπότε σε καταδικάζω να κατασκευάσεις μια Ferrari εντός του 2018, αντί μπαναρίσματος. Για το θηρίο, μια και είσαι σε φάση αλλαγών και πριν κάνει την εμφάνιση του στο podium, βγάλε την πίσω πινακίδα, λέπτυνε την και κόλλα την πάλι πίσω. Περιμένουμε τα νέα θέματα
|
|