|
Post by gtziaf on Nov 20, 2021 18:45:52 GMT 2
Καλησπέρα! Άλεξ, μακάρι να είχα χρόνο να έφτιαχνα πλοία, υποβρύχια, αεροπλάνα, διπλάνα, κι όλα αυτά τα θέματα που μου αρέσουν, όπως έκανα όταν ήμουν πιτσιρικάς. Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως τα καταφέρω κάποτε. Φάνη, ξέρουμε είσαι βαμμένος αρματάς και σνομπάρεις τα πετούμενα τζετ Θα ήθελα όμως να τον δω κάποια στιγμή και σε πιο.. φωτεινή φωτογράφηση. 😉 Τι είναι η hello kitty, Νεκ. Fear the bones, λέμε...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 20, 2021 19:21:31 GMT 2
Σωστά! Η αλήθεια είναι οτι τις φωτό τις είχα δει αρχικά από το κινητό και μου φάνηκαν πολύ σκοτεινές. Τώρα που τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη, είναι όπως ακριβώς πρέπει!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 20, 2021 20:38:39 GMT 2
Σωστά! Η αλήθεια είναι οτι τις φωτό τις είχα δει αρχικά από το κινητό και μου φάνηκαν πολύ σκοτεινές. Τώρα που τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη, είναι όπως ακριβώς πρέπει! Έλα, πες το ότι φόρεσες τα γυαλιά πρεσβυωπίας και είδες φως...
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 20, 2021 23:15:15 GMT 2
Να ενας λογος που χαιρομαι τον σωστο κ ομορφο μοντελισμο και ο κοσμος φτιαχνει υπεροχα μοντελα και για κριτικη κ για βιτρινα κ για πλακα κ διασκεδαση . Ολα τα σωστα μοντελα ειναι υπεροχα κ με κανουν χαρουμενο . Μπραβο Γιωργο .....ειδες τι ωραιο εγινε το F14 καποτε φτιαξε κ F15
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 21, 2021 21:11:01 GMT 2
Μπραβο Γιωργο .....ειδες τι ωραιο εγινε το F14 καποτε φτιαξε κ F15 Έφτιαξε ο Βασιλάκης για μένα. Πέρα από την πλάκα έχω 2-3 F-15 στην πλάτη μου, τι νόμιζες θα μου ξέφευγε. Αλλά όλα ήταν πριν πολλάαα χρόνια.
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 22, 2021 20:30:01 GMT 2
Χωρίς να έχω γνώση επί του θέματος, φαίνεται απολαυστικότατο !!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 26, 2021 21:17:39 GMT 2
Χωρίς να έχω γνώση επί του θέματος, φαίνεται απολαυστικότατο !! Μια χαρά διασκεδαστικό, ήταν Νάσο. Φοβερό κιτ φυσικά κι εγώ δεν το ψείρισα, οπότε το απόλαυσα με τον παραδοσιακό τρόπο που μοντελίζαμε μικροί. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 20, 2022 21:27:01 GMT 2
Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα ότι η Airfix βγάζει το Spitfire στη 1/24 με άνοιγμα φτερών 46 εκ. Ξέρει κανείς αν είναι καινούργιο μοντέλο; Όπως και να 'χει, σ' αυτήν την κλίμακα και με κάπου 500 κομμάτια, πρέπει να 'ναι το wet dream κάθε αεροπλανά...
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2022 22:16:25 GMT 2
T-65 X-Wing StarfighterΧαίρετε, άπαντες! Αν το ScW «ανοίγει τα φτερά του», όμως το X-Wing τα ανοιγοκλείνει, δικαιολογώντας έτσι την παρουσία του στο φόρουμ, αν και προφανώς «εκτός θέματος», αφού δεν έχει καν τροχούς! Πέρα όμως από το λογοπαίγνιο και τις φιλοσοφίες μου, το ανεβάζω για 2 κυρίως λόγους: πρώτον επειδή είναι κινηματογραφικό θέμα (που έρχεται να προστεθεί στη σειρά οχημάτων - και όχι μόνον - που έχουν ήδη παρουσιαστεί στο φόρουμ, ενώ έπεται και συνέχεια…), και δεύτερον επειδή το προτείνω ανεπιφύλακτα για τη «νέα γενιά» του φόρουμ (ή τέλος πάντων για όσους νοιώθουν έτσι…). Και με την ευκαιρία για να απαντήσω στο πάγιο ερώτημα του Σάκη, αν θα φτιάξω κάποτε κάτι νορμάλ. Ορίστε λοιπόν κάτι νορμάλ, που απλώς είναι από άλλο πλανήτη!.. Το X-Wing (τυπικά “T-65 X-Wing Starfighter”) ασφαλώς δεν χρειάζεται καμία σύσταση, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα, διαχρονικότερα και πλέον αναγνωρίσιμα στοιχεία τής σειράς ταινιών “Star Wars”. Παραθέτω μόνον τις 2 παρακάτω φωτογραφίες, για φρεσκάρισμα της μνήμης: Το κιτ είναι της Bandai, στην «αεροπορική» κλίμακα 1/72 [κωδικός 0191406 (Bandai) & 01200 (Revell), καθ’ ότι distributed by Revell Europe], και είναι με μια λέξη φανταστικό! Απίστευτη λεπτομέρεια, εξαιρετική εφαρμογή (με σύστημα easy click, όπου κόλλα χρειάζεται μόνο για την καλύπτρα!), φυσικά με λειτουργικές πτέρυγες, με προσθαφαιρούμενα σκέλη προσγείωσης και με έξτρα βάση (ρυθμιζόμενη σε όλους τους άξονες), με 2 πλήρεις σειρές σημάτων - σε χαλκομανίες και αυτοκόλλητα - , ο Ιάπωνας πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ! Το μόνο σημείο που θα δυσκολέψει είναι οι οδηγίες, που ενώ είναι λεπτομερέστατες, εντούτοις είναι - τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη - αρκετά έως πολύ δύσχρηστες, ενώ δεν υπάρχει καμία παραπομπή σε κωδικούς χρωμάτων, παρά μόνον δείγματά τους, κι ό,τι καταλάβει ο καθένας... Το κιτ κατασκευάστηκε εντελώς ΟΟΒ, οπότε σας το παρουσιάζω μόνον ολοκληρωμένο, αφού δεν υπήρχε το παραμικρό κατασκευαστικό ενδιαφέρον… Και μερικές «φυσικές» φωτό, που φαντάζομαι ότι θα αρέσουν τουλάχιστον στον Κωνσταντίνο!.. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το κουτί και τα εξαρτήματα του κιτ, ευχαρίστως θα προσθέσω τις σχετικές φωτογραφίες... Τέλος, θερμές ευχαριστίες στον Κώστα (czt) για την παραγγελία του κιτ! Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 28, 2022 22:33:53 GMT 2
Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα ότι η Airfix βγάζει το Spitfire στη 1/24 με άνοιγμα φτερών 46 εκ. Ξέρει κανείς αν είναι καινούργιο μοντέλο; Όπως και να 'χει, σ' αυτήν την κλίμακα και με κάπου 500 κομμάτια, πρέπει να 'ναι το wet dream κάθε αεροπλανά... Κωστα μου πρεπει ειναι απο την εποχη του πατερα μου κ το ειχε και ο γρηγορης
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 28, 2022 22:40:12 GMT 2
Νεκ παρα πολυ ωραιο κ ενθουσιωδης για καποιους απο εμας .Θα ηθελα λιγο εως πολυ βρωμισμα γιατι ολα στην σειρα ηταν μες την μπιχλα και μπαρουτοκαπνισμενα (Το θυμασαι στον βαλτο μεσα γεματο φυκια ....)
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 29, 2022 8:31:50 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Mar 29, 2022 12:56:31 GMT 2
Νεκταριε πανεμορφο θα συμφωνησω με το Μιχαλξη οπως ξερεις και απο τη συζητηση που ειχαμε για το συγκεκριμενο θεμα λιγη θελει.Αλλα ο δημιουργος αποφασιζει!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 29, 2022 16:21:14 GMT 2
Ο Αρχηγος μας με τα χιλια ματια που βλεπει κ ξερει απο ολα ....αφωνος .. Μπραβο αγορι μου ...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 29, 2022 22:18:57 GMT 2
Το ευτύχημα φίλτατε Νεκτάριε είναι ότι ανεξαρτήτου θεματολογίας, εταιρείας, κλίμακας.....ΜΟΝΤΕΛΑΡΕΙΣ.....και αυτό είναι που μένει στο τέλος.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 30, 2022 22:49:12 GMT 2
Μιχάλη, Γιώργο, Κώστα και Αλέξη, σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας! Προφανώς έχετε δίκαιο οτι το σκάφος δεν θα έπρεπε να είναι τόσο καθαρό (ούτε καν λίγο καθαρό...), αλλά δυστυχώς εμένα μου αρέσουν όλα να είναι... "του κουτιού"... Καθένας με τις παραξενιές του... Αλέξη, είναι και για μένα το πλέον σημαντικό το να βλέπεις τα μοντέλα να μετακομίζουν από το ντουλάπι και μέσω του πάγκου στη βιτρίνα, ασχέτως επιπέδου ποιότητας κατασκευής...
|
|