|
Post by gtziaf on Sept 21, 2020 20:05:09 GMT 2
Ευχαριστούμε. Προς το παρόν αποκτάει δεξιότητες, που είναι χρήσιμες για την εξέλιξη του. Και με τα σχολεία - νηπιαγωγεία κλειστά στην περιοχή μας, λόγω καραντίνας, είναι απαραίτητο. Σύντομα θα σας δείξουμε το επόμενο, έργο μας, το οποίο το κλέψαμε, με το έτσι θέλω, από το ντουλάπι του μπαμπά, γιατί μπορούμε...
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 21, 2020 20:29:20 GMT 2
ΑΧΧΧΧ να ερθω κ γω στο ντουλαπι του μπαμπα ? μαζι με ολους τους φιλους εδω μεσα ....
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 21, 2020 22:24:06 GMT 2
Σήμερα έκανα δώρο στα 6α γενέθλια του ανηψιου μου το εξής κιτ: Ευελπιστώ να καταφέρει να το κρατήσει άθικτο μέχρι να πάω να το ξεκινήσουμε. Για κάθε περίπτωση έδωσα και στον πατέρα του ένα sprue cutter
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 22, 2020 7:57:44 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 22, 2020 10:47:51 GMT 2
Μπραβο Σπυρακο ....αφηνεις τους σπορους του μοντελισμου
|
|
|
Post by alex78 on Sept 22, 2020 10:57:31 GMT 2
''Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις'', εύχομαι να ισχύσει και στην περίπτωσή σου Σπύρο!
|
|
|
Post by czt on Sept 23, 2020 14:34:24 GMT 2
Σήμερα έκανα δώρο στα 6α γενέθλια του ανηψιου μου το εξής κιτ: Ευελπιστώ να καταφέρει να το κρατήσει άθικτο μέχρι να πάω να το ξεκινήσουμε. Για κάθε περίπτωση έδωσα και στον πατέρα του ένα sprue cutter Μπραβο Σπυρο εχει και η airfix αλλα σε κατασταση με τουβλακια αλλα ωραιο αποτελεσμαπου εχω δει. Η ρεβελ εχει και με βιδωματα και η αοσιμα που εχω δει εκτος συνορων σε μαγαζια.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2020 20:42:57 GMT 2
Με την ατάκα "Μπαμπά, τελικά δεν είσαι τόσο καλός..." συνεχίστηκαν οι εργασίες στο τζιαφοπάγκο. Νέο θέμα, αρχινημένο το πάλαι ποτέ από τον γράφων, έπεσε στα χέρια του μικρού, μετά από παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων (βλ. μαμά), που όμως τα έχει βρει δύσκολα. Η παρεμβατικότητα είναι μεγαλύτερη, αφού το κιτ πολύ δυσκολότερο αλλά το προσπαθούμε. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by czt on Sept 24, 2020 21:18:43 GMT 2
Μπράβο Βασίλη! Για να λες κάτι ξέρεις χαχαχα να υπόθεση ειναι εκείνο το 48 αρι ρεβελ;
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 24, 2020 22:10:08 GMT 2
Vtziaf>Gtziaf
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 28, 2020 18:25:13 GMT 2
Λίγο πιο μεγάλο και θα 'μπαινε μέσα ο Βασιλάκης... Για να δούμε, θα το αντέξει μέχρι τέλους; Αν ναι, οιωνός άριστος!
|
|
|
Post by czt on Jan 26, 2021 19:09:03 GMT 2
Τα τελευταία Σαββατοκύριακα προς χαρά μου τα τέκνα μου ζήτησαν να φτιάξουμε ένα μοντέλο. Είδαν και αποφάσισαν το εν λόγο κιτ. οι ηλικίες τους είναι 7-9 ενημερώθηκαν για ακόμη μια φορά πως κάνουμε προσέχουμε κλπ και ότι αυτό που διάλεξαν είναι δύσκολο αλλά λέει θα γίνει ( για να δούμε). ξεκινήσαμε στην αρχή με το πλύσιμο των κομματιών για να μην υπάρξει βαρεμάρα ότι δεν κάνουμε κάνουνε κάτι . εν συνέχεια καθήσαμε διαβάσαμε οδηγίες και αναφέραμε τη σημαίνουν σύμβολα μετατροπή χρωμάτων εργασίες που πρέπει να γίνουν κλπ. Σημαντικό είναι η όρεξη που έχουν είχαν θα δείξει. Έβγαλαν σχετικές φωτό όπως κάνουμε στα δικά μας γουιπ. Την ώρα που έκαναν τις εργασίες επιβλέψει και φωτό γιατί το παιχνίδι ήταν ωραίο. Το θετικό είναι ότι το ΣΚ που μας πέρασε κολλήσαμε και τους φίλους μας ενώ παίζαμε με πατίνια ποδήλατα η βροχή μας το χάλασε και βρέθηκαμε όλοι μπαμπάδες και τέκνα στη θρυλική σπηλιά ( ξέρει ο Νεκταριος ) να δείχνουμε στους φίλους μας Πως το παιχνίδι έχει πολλές μορφές και τα λοκ νταουν μας κάνουν να εξασκούμαστε κ αι να μαθαίνουμε νέα πράγματα . Υγ ευελπιστώ οι φωτό να μπήκαν σωστά γιατί όλο το έγραψα στο κινητό. Υγ2. Ελπιζω σύντομα να βρεθεί το παρεάκι των νέων με κοφτές πινέλα κλπ Υγ 3 τη σας άρεσε πιο πολύ το να βάφω τα κομμάτια .
|
|
|
Post by alex78 on Jan 26, 2021 19:24:22 GMT 2
Έτσι θα γαλουχηθεί η νέα γενιά μικροί μεγάλοι εν δράσει, εύγε Κωστή, με σένα καθοδηγητή δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 26, 2021 19:33:09 GMT 2
Εύγε Κωνσταντίνε! Μακάρι να έρθει νέο αίμα στο αγαπημένο μας hobby!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 26, 2021 20:58:18 GMT 2
Να σου ζήσουν Κωνσταντίνε και να προοδεύσουν - όχι μόνο μοντελιστικά!
|
|
|
Post by czt on Jan 26, 2021 21:12:40 GMT 2
Αλεξ , Φανη , Κωνσταντίνε. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ! Ο έτερος φίλος μπαμπάς μου ανέφερε ότι τα τέκνα του ξεκίνησαν και αυτά με μπουγάδα κλπ κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα ! Θα τον παροτρύνω να έρθει και στη παρέα μας αν καο ακόμα δεν ασχολείται με αυτοκίνητα καθόλου και ποτε στην μοντελιστικη του πορεία ( τώρα κάνει την επανεκκίνηση μετά από πολλά χρόνια) πιστεύω ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και στις νέες γενιές να μάθουν πως ήταν ο μοντελισμός πως είναι και ότι μαθαίνεις και κανεις παρέες με φαγητό ( 4 σακουλάκια ζελεδακια) ποτό χυμούς και ότι η τεχνολογια δεν είναι μόνο βίντεο και παιχνίδια αλλά μαθαίνεις κλπ. Ευελπιστώ σύντομα μόλις ανοίξει ο καιρός να μαζευτούμε μικροί μεγάλοι και να μοντελαρουμε όλοι μαζί. Φυσικά να κάνουμε το πιο βασικο που κάνουμε σαν φορουμ φαγητό καλή παρέα , νεουσ φιλους και πολλλα αστεία!!!
|
|