|
Post by konstantinf on Aug 28, 2020 11:09:06 GMT 2
Μπράβο και στα δυο πιτσιρίκια! Και με τόσο στοκ που έχουν οι μπαμπάδες δεν θα χρειαστεί καν να ξοδευτούν όταν αναλάβουν πλήρη δράση! Κοιτάχτε μόνο να τους στρέψετε στα πολιτικά οχήματα το συντομότερο δυνατόν...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 28, 2020 15:54:46 GMT 2
Κοιτάχτε μόνο να τους στρέψετε στα πολιτικά οχήματα το συντομότερο δυνατόν... Δυστυχώς το αυτοκίνητο είναι δύσκολο για τα μικρά παιδιά κι όχι μόνο. Και δυστυχώς δεν προσφέρεται για να φτιάχνουν αυτά και απλά να καθοδηγεί ο μεγάλος. Απ΄την άλλη όταν φτιάχνεις εσύ και αυτά παρακολουθούν ή κόβουν από κανά κομμάτι, βαριούνται γρήγορα. Αλλά θα έρθει κι ώρα του αυτοκινήτου.
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 28, 2020 16:29:49 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 28, 2020 17:36:38 GMT 2
Χιχι τα πηρα ολα απο τον Γρηγορη τα εφτιαξε (μου εκανε παραπονο οτι αυτο ειχε λιγα κομματια ) και τερμα μπηκε στην βιβλιοθηκη Τα σημερινα παιδια που ειναι φουλ στην τεχνολογια δυσκολο να ασχοληθουν με μοντελισμο ...τους αρεσουν τα ευκολα . Και οσα ασχολουνται με μοντελα η με οποιαδηποτε κατασκευη μονο μεγαλα μπραβο τους αξιζουν
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 21:44:04 GMT 2
Μπράβο στον Νικόλα. Το ολοκληρώσατε σε μια φορά, Κωστή; Σκέπτεστε να το βάψετε;Ουσιαστικα μονος του το εκανε μονο ρωτουσε η ζητουσε βοηθεια σε κατι που τον δυσκολευε. Θα γινει λογικα και το βαψιμο αλλα πινελο δεν θελω ακομα αερογραφο αν και τα δυο τεκνα βοηθουν και παρακολουθουν κατα καιρους ολες τις διαδικασιες. Η βαση δοθηκε μεσω των κουμπωτων ρεβελ αιρφιξ ακομα και το μενγκ κουμπωτω ειναι με λιγα κομματια για κολλημα. Στα δικά μας, το πήγμα ολοκληρώθηκε κι ένα μικρό πρόβλημα εφαρμογής δεξιά, δεν μας πτοεί. παρα πολυ ωραιο ειναι Γιωργο! Πιστευω οτι τα τοον θα τα λατρεψει!!!! εχω κανει σχεδον ολη τη σειρα και ειναι παρα πολυ ωραια!
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 21:51:03 GMT 2
Μπράβο και στα δυο πιτσιρίκια! Και με τόσο στοκ που έχουν οι μπαμπάδες δεν θα χρειαστεί καν να ξοδευτούν όταν αναλάβουν πλήρη δράση! Κοιτάχτε μόνο να τους στρέψετε στα πολιτικά οχήματα το συντομότερο δυνατόν... Να σε καλα Κωνσταντινε! Η αληθεια ειναι οτι το στοκ υπαρχει αλλα οι νεοι δημιουργοι μπορουν να θελουν κατι που δεν εχουμε κλασσικο φαινομενο
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 21:56:47 GMT 2
Κωνσταντινε πολυ σωστα τα αναφερεις και θα προσθεσω airfix που εχει καποια σουπερκαρσ αλλα και κατι σε βιντατζ κατασταση . Προσωπικα θα προτινα για αρχη αιρφιξ μετα ρεβελ που εχει βιδες κλπ και θελει και καποια απλα τρικ που πρεπει να σκεφτει ο δημιουργος. Μετα παμε στα κιτ που κανουμε.
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 22:03:09 GMT 2
Χιχι τα πηρα ολα απο τον Γρηγορη τα εφτιαξε (μου εκανε παραπονο οτι αυτο ειχε λιγα κομματια ) και τερμα μπηκε στην βιβλιοθηκη Τα σημερινα παιδια που ειναι φουλ στην τεχνολογια δυσκολο να ασχοληθουν με μοντελισμο ...τους αρεσουν τα ευκολα . Και οσα ασχολουνται με μοντελα η με οποιαδηποτε κατασκευη μονο μεγαλα μπραβο τους αξιζουν Τα σημερινα παιδια εχουν πιο καλο DNA απο εμας και αυτο τα κανει να βαριουνται ευκολα γιατι εμεις οι γονεις κανουμε την ευκολη λυση την οθονη και αφημα. Υπαρχει μια κατηγορια γονεων που κεντριζουν το ενδιαφερον τους με βιβλια μοντελα αθλητισμο κλπ. Αυτο ομως που βιωσα ειναι οτι με ειδαν παρα πολλες φορες φυσικα τους ειχα παρει στο παρελθον ρεβελ κουμποτα που τους κινησε και αυτο το ενδιαφερον . Μη ξεχναμε ομως τα παιδια ειναι σφουγγαρια αρα οτι ακουν βλεπουν κανουν!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 30, 2020 11:56:44 GMT 2
Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για τα λινκ. Είναι λίγο διαφορετικό κόνσεπτ, αφού αυτά που μου στέλνεις είναι περισσότερο παιχνίδια, αλλά εναλλακτικά είναι μια ιδέα. Σε αυτές τις τιμές προς το παρόν προτιμώ να του παίρνω ένα σετ lego tecnhic, με το οποίο εκτός από τα καθιερωμένα σχέδια, μπορεί να φτιάξει κάτι με βάση τη φαντασία του ή να υλοποιήσει μια άσκηση ως πρόδρομο ρομποτικής. Επίσης, ενημερωτικά εκτός από τη revell, η aoshima και η fujimi, βγάζουν αρκετά μεγάλη γκάμα, πλέον, snap kits. Αν και σε εμάς αρέσει περισσότερο να κολλάμε, παρά να κόβουμε ή να τρίβουμε. Μιχάλη, αυτό που λες για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι αναπόφευκτο. Κι εγώ έπαιζα μικρός και φοιτητής ακόμη. Σκοπός είναι να υπάρχει μέτρο και να ασχολούνται και με κάτι άλλο. Καλημέρα.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 13, 2020 22:11:26 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 13, 2020 23:19:45 GMT 2
Άρχοντας ο πιτσιρικάς!
|
|
|
Post by czt on Sept 14, 2020 3:07:12 GMT 2
Πολύ ωραία!!!! Ήρθε η ώρα για βάψιμο!!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 14, 2020 17:18:50 GMT 2
Σε ποσοστό δουλειάς, πόσο έκανε ο υιός και πόσο ο πατήρ; Όπως και να 'χει, συγχαρητήρια - το μέλλον της προεδρίας του ScW είναι εξασφαλισμένο (για να αναφερθώ και στην ΠΑΣΟΚολογία της τελευταίας βόρειας συνάθροισης...)
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 14, 2020 19:36:45 GMT 2
Ευχαριστούμε!!! Ήρθε η ώρα για βάψιμο!!!! Είμαστε πολλοί μικροί ακόμη. Σιγά- σιγά Σε ποσοστό δουλειάς, πόσο έκανε ο υιός και πόσο ο πατήρ; 78.69 % Τη διαδικασία την περιέγραψα και σε προηγούμενα ποστ. Ο Βασίλης έκοβε τα κομμάτια απ΄τα πλαίσια (με υπόδειξη) και τα έτριβε με ένα καθαρό pad που του έδωσα για να το χρησιμοποιεί μόνο αυτός. Βέβαια, σε κάποια βαριόταν και τα άφησε έτσι. Αν χρειαζόταν επέμβαση με τον κόφτη, την έκανα εγώ γιατί είναι μικρός για κοπίδια κλπ. Μετά του έδειχνα που θα βάλει κόλλα και κολλούσε το κομμάτι. Αν με άφηνε έκανα ψιλοδιορθώσεις στη γενική ευθυγράμμιση της κόλλησης. Τις ερπύστριες τις κόλλησα εγώ αφού ήθελε πυρωμένο κατσαβίδι και επίσης του λύγισα το συρματόσχοινο το οποίο όμως έσπασε. Τα προστατευτικά των τροχών τα παραλείψαμε γιατί δεν μπορούσε να τα τοποθετήσει και δεν είχε νόημα να το κάνω εγώ. Προσπάθησα γενικά να τον αφήσω να αυτενεργήσει αλλά ταυτόχρονα η επιτήρηση - καθοδήγηση ήταν διαρκής. Ελπίζω να φτιάξουμε μερικά ακόμη σε αυτό το στυλ και μετά να τον αφήσω και μόνο του. Θα δείξει...
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 14, 2020 20:51:37 GMT 2
Μπραβο του ....αψογος ο πιτσιρικας ...Η μηλια βγαζει ωραια μηλα ..
|
|
|
Post by alex78 on Sept 21, 2020 15:17:47 GMT 2
Νομίζω είναι εμφανή τα μοντελιστικά χνάρια που ακολουθεί ο Βασιλάκης αρχηγέ!
|
|