|
Post by ViL27 on Aug 11, 2020 15:05:17 GMT 2
Αυτά είναι! Ποσών ετών είναι ο tziaf Jr.? Θέλω να βάλω ανιψιό μου στο χόμπι, είναι 6 και έχει τρέλα με τα αυτοκινητα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 11, 2020 15:49:30 GMT 2
Ωχ, αρματάς μας βγήκε ο μικρός! Καλά να περάσετε, αναμένουμε περισσότερες φωτό με την πρόοδο!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 11, 2020 17:16:17 GMT 2
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Μας αρέσει πολύ! Αυτά είναι! Ποσών ετών είναι ο tziaf Jr.? Θέλω να βάλω ανιψιό μου στο χόμπι, είναι 6 και έχει τρέλα με τα αυτοκινητα Είναι λίγο μικρούλης, τεσσεράμισι. Στη καραντίνα και όσο καιρό μια δούλευα μια δια ζώσης, μια εξ αποστάσεως, κάναμε αρκετά μικρά σετ lego technic. Αυτά τον βοήθησαν πολύ σε σχέση με παλιότερες προσπάθειες μας, κυρίως στο να ακολουθεί οδηγίες-βήματα, την τοποθέτηση - κούμπωμα και φυσικά την υπομονή. Σε αυτή τη φάση του λέω τι να κόψει και του έχω ένα δικό του sanding pad για να καθαρίζει τα υπολείμματα από το κόψιμο. Δεν μας ενδιαφέρει αν δεν καθαριστεί τέλεια, έχει γραμμή καλουπιού ή το φάει λίγο στο τρίψιμο. Στη συνέχεια τον βάζω να κάνει μια δοκιμή χωρίς κόλλα, του δείχνω που να την βάλει και τοποθετεί το κομμάτι μόνος του. Αν χρειαστεί του τα ισιώνω λίγο, στο τέλος. Φυσικά, δε θα βάψουμε κλπ γιατί η διαδικασία μετά γίνεται πιο πολύπλοκη. Σιγά - σιγά. Ο ανιψιός που είναι 6 μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα. Αλλά, η εκπαίδευση στα βασικά είναι κοινή, για αυτές τις ηλικίες. Δεν χάνεις να το δοκιμάσεις. Και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Ωχ, αρματάς μας βγήκε ο μικρός! Φτάνει να μην βγει ΠΑΟΚ , όλα τα άλλα τα αντέχουμε
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 12, 2020 8:07:56 GMT 2
Το θέμα είναι ότι είναι ανιψιός μου και δεν μπορούμε να εχουμε ποιοτικό χρόνο συχνά,οπότε αυτό που μπορώ να κάνω είναι να του κάνω δωράκια και να του δώσω κατευθύνσεις όσο μπορώ. Τα υπόλοιπα ο πατέρας του(ο αδερφός μου) που είναι άσχετος με το αντικείμενο βεβαια
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 12, 2020 8:18:27 GMT 2
Το θέμα είναι ότι είναι ανιψιός μου και δεν μπορούμε να εχουμε ποιοτικό χρόνο συχνά,οπότε αυτό που μπορώ να κάνω είναι να του κάνω δωράκια και να του δώσω κατευθύνσεις όσο μπορώ. Τα υπόλοιπα ο πατέρας του(ο αδερφός μου) που είναι άσχετος με το αντικείμενο βεβαια Σπύρο, κι εγώ από το θείο μου έμαθα στην ηλικία περίπου του ανιψιού σου. Κι αυτός σπούδαζε μακρυά και δεν είχαμε πολύ χρόνο διαθέσιμο. Μπορείς να πάρεις ένα κιτ και να το φτιάχνετε λίγο - λίγο, όταν βρίσκεστε. Θα έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί η συνεχή καθοδήγηση είναι σημαντική σε αυτές τις ηλικίες. Στα θετικά της όλης φάσης θα είναι και η προσμονή του πιτσιρικά. Σήμερα, τα παιδιά έχουν τα πάντα μόλις τα ζητήσουν, έτσι είναι πολύ "εκπαιδευτικό" να έχουν να περιμένουν κάτι.
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 9:00:46 GMT 2
Αυτά είναι! Ποσών ετών είναι ο tziaf Jr.? Θέλω να βάλω ανιψιό μου στο χόμπι, είναι 6 και έχει τρέλα με τα αυτοκινητα Σπυρο μπορει να ξεκινησει με τα κουμποτα απο διαφορες εταιρειες για αυτοκινητα η αιρφιξ και οχι η φιξ μπορεις να βρεις καθως και η ρεβελ εχει και αλλες εταιρειες βγαζουν αλλα δε ξερω κατα ποσο φερνουν ελλαδα. Στο δικο μου του εδωσα ενα λαμπο ρεβελ εχει και ενα κατσαβιδι και τωρα κανει αλλα παρατησε για λιγο ενα τοον της μενγκ. Ενα ειναι το σιγουρο το μεγεθος μετραει!
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 9:03:36 GMT 2
Ωχ, αρματάς μας βγήκε ο μικρός! Φτάνει να μην βγει ΠΑΟΚ , όλα τα άλλα τα αντέχουμε ΠΑΟΚ θα βγει!!!! Θα το φτιαξουμε και αυτο!!! Θα κανει μπουλινγκ στο μπαμπα γιατι κυλαει ασπρομαυρο αιμα αλλα δε το αποδεχεσαι!
ΒΤζιαφα παρε μας τα μυαλα!!!
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 9:05:15 GMT 2
Το θέμα είναι ότι είναι ανιψιός μου και δεν μπορούμε να εχουμε ποιοτικό χρόνο συχνά,οπότε αυτό που μπορώ να κάνω είναι να του κάνω δωράκια και να του δώσω κατευθύνσεις όσο μπορώ. Τα υπόλοιπα ο πατέρας του(ο αδερφός μου) που είναι άσχετος με το αντικείμενο βεβαια Ελα μωρε ετοιμασου για αρμενικη βυζητα για καλο θα ειναι!
Στο τελος θα φτασουμε να λεμε σωστε τα παιδια απο τις οθονες δωστε ενα μοντελο ! (θελει φτιαξιμο αλλα ειναι καλο)
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 9:07:29 GMT 2
Ξεχασα να ευχηθώ στο φιλο μου τζουνιορ τζιαφ καλη αρχη απαιτήσει απο το μπαμπα βαψιμο ασπρόμαυρο και αυτοκόλλητο ΠΑΟΚ και απαιτήσει να μπει στο ΣΑΛΟΝΙ!
Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 14, 2020 21:34:49 GMT 2
Ευχαριστούμε... Κάτι προχωρήσαμε, αλλά τις ερπύστριες τις κόλλησε ο μπαμπάς, γιατί η διαδικασία έπρεπε να γίνει με πυρωμένο κατσαβίδι. Και ως γνωστό τα παιδάκια δεν πρέπει να παίζουν με τη φωτιά. Χρόνια πολλά σε όλους και Καλό Δεκαπενταύγουστο.
|
|
|
Post by czt on Aug 15, 2020 11:40:05 GMT 2
χρονια πολλα!! καλη Παναγια! Μπραβο ωραιο το αποτελεσμα! βλεπω το γονιδιο για καθαρη και σωστη δουλεια υπαρχει αρα σε καποια χρονια θα λεμε τζιαφας τζουνιορ εβολουσιον
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 15, 2020 12:02:37 GMT 2
Μια χαρά προχωράει! Ζεστό κατσαβίδι! Ωραίες αναμνήσεις!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 23, 2020 10:08:55 GMT 2
Οι σωστές βάσεις μπαίνουν και δείχνουν υπό την καθοδήγησή σου να είναι στέρεες, συγχαρητήρια και στους δύο!
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 6:36:49 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 28, 2020 7:37:05 GMT 2
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ....τα παιδια και τα ματια σας .
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 28, 2020 8:14:54 GMT 2
Μπράβο στον Νικόλα. Το ολοκληρώσατε σε μια φορά, Κωστή; Σκέπτεστε να το βάψετε; Στα δικά μας, το πήγμα ολοκληρώθηκε κι ένα μικρό πρόβλημα εφαρμογής δεξιά, δεν μας πτοεί.
|
|