|
Post by konstantinf on Oct 31, 2016 13:20:56 GMT 2
Αξιοθαύμαστο, ιδίως διότι δεν θα φαίνονται τα αλογάκια!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε: κάθε τετραγωνάκι της επιφάνειας κοπής είναι 1 εκατοστό...
|
|
|
Post by Sakis on Oct 31, 2016 13:21:06 GMT 2
Κάτι όμορφα πατάκια με δυό άλογααααα (που λέει και το άσμα). Περίμενα ποστάρισμά σου μέσα στο ΣΚ αλλά όχι μόνο δεν απογοήτευσες, έγραψες. Εξαιρετική επιμονή στη λεπτομέρεια και άρτια κατασκευή. Μπράβο ρε Γιώργο, ειλικρινά!
|
|
gigi
Kart Driver
|
Post by gigi on Oct 31, 2016 15:40:37 GMT 2
very good job
|
|
|
Post by nektarios on Oct 31, 2016 20:25:17 GMT 2
Πολύ ωραία και η νέα μικροτεχνία σου, φίλε! Και είναι στ' αλήθεια σημαντικό οτι κάθεσαι και ασχολείσαι, έστω και στον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο σου, και παρά το οτι στο τέλος δεν θα φαίνεται τίποτε! Όχι σαν κάτι άλλους, που φτιάχνουν muscle car με ανοιγόμενο καπώ και που βαριούνται να ξεβάψουν και να ξαναψεκάσουν τα νίκελ εξαρτήματα του κινητήρα!.. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by pkout on Nov 2, 2016 21:01:28 GMT 2
Πολύ ωραία και η νέα μικροτεχνία σου, φίλε! Και είναι στ' αλήθεια σημαντικό οτι κάθεσαι και ασχολείσαι, έστω και στον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο σου, και παρά το οτι στο τέλος δεν θα φαίνεται τίποτε! I second that!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2016 12:17:40 GMT 2
Παίδες ευχαριστώ για την τόσο ενθουσιώδη σχόλια και τα καλά λόγια που με κάνουν να ντρέπομαι λίγο. Τουλάχιστον με αυτό το wip προσπαθώ να ανταποδώσω, έστω και στο ελάχιστο, για να δείξω ώστε να συζητήσουμε, σχολιάσουμε κλπ, κάποια πράγματα που κάνω ή κάποια υλικά που χρησιμοποιώ. Αυτά που σε μια κανονική παρουσίαση "κρύβονται" είτε ως αυτονόητα, είτε από την πολλές φορές λανθασμένη θεώρηση ότι αυτά δεν θα ενδιαφέρουν κανέναν. Τώρα τι θα φαίνεται και τι όχι, δεν ξέρω να σας πω αλλά επειδή ο μοντελισμός είναι διασκέδαση και το να φτιάχνεις πατάκια, αποδείχτηκε ακόμη μεγαλύτερη , το πόσο θα διακρίνονται στο τέλος δεν παίζει και σπουδαίο ρόλο. Αρκεί που το ευχαριστήθηκα και αποτέλεσε και ένα διάλειμμα πριν τη συνέχιση των κλασσικών εργασιών καθαρίσματος κομματιών κλπ. Για την χρονική καθυστέρηση, συνέπεια τις διαδικασίας με τα πατάκια, πιο λόγος του άγχους; Εγώ δεν έχω 20 μοντέλα στοκ όπως ο φίλτατος Νεκτάριος, να βιάζομαι να τα τελειώσω Ως προς τη συνέχεια, από ότι καταλάβετε κάθομαι και φλυαρώ, επειδή το update της Παρασκευής αναβλήθηκε, αφού αστάθμητοι παράγοντες (γρύπες και λωτοί ) καθυστέρησαν την διαδικασία. Ελπίζω το ΣΚ να είναι παραγωγικό και να σας δείξω τον πίνακα οργάνων, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
|
|
|
Post by nektarios on Nov 5, 2016 17:30:45 GMT 2
Φίλε, πολύ χαίρομαι που δεν έχεις άγχος, και θα προσπαθήσω να σε μιμηθώ! Στο επόμενο μοντέλο θα φτιάξω κι εγώ πατάκια! Στο κάτω - κάτω, τα 20 που έχω δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ, καθώς όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται αντί να μειώνονται.. Είναι κι εκείνο το Ν360 που έχει μπει στην καρδιά μου..
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 7, 2016 12:29:43 GMT 2
Γιώργο με τσάκισες! Καλά όλα..αλλά σκρατσο-πατάκια ρε φιλε....ήμαρτο ρε που λέει και μια γνωστή φυσιογνωμία!
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 9, 2016 13:49:07 GMT 2
Είναι κι εκείνο το Ν360 που έχει μπει στην καρδιά μου Νεκ, το έχω πιάσει το παρασύνθημα για το 360, αλλά δεν ψαρώνω. Εγώ δεν θα εμπλακώ σε οτιδήποτε έχει σχέση με το συγκεκριμένο, μετά την τραυματική εμπειρία στο 1/32. Αν και πιστευώ ότι επιβάλλεται κάθε φαν της Honda να το έχει σtη συλλογή των 1/24. Και ας γίνουν 21 τα στοκ, κι ας μην κάνεις πατάκια στο σιβίκ Να είσαι καλά Αλέξανδρε. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 9, 2016 14:08:04 GMT 2
Και όμως έχουμε μια συνέχεια, αφού πρώτα απ' όλα ανατράπηκαν όλα μας τα σχέδια από κάτι ιώσεις, κάτι λουμπάγκα (γερνάμε λέμε ) και την πατροπαράδοτη έλλειψη χρόνου. Το εσωτερικό και ο πίνακας οργάνων (παρτ ουάν, που λέει κι αυτός στο κελί 43)... Αρχικά ανοίξαμε τις τρύπες εξαερισμού για να μπουν τα PE της ΚΑ. Μελετώντας τον πίνακα που δίνει το κιτ, με φώτο του πραγματικού διαπίστωσα ότι στα αριστερά του τιμονιού υπάρχει θήκη. Οπότε έκοψα τη φάσα του κιτ κι έφτιαξα ένα κουτάκι, από φύλλο πλαστικού που θα κολληθεί πίσω από τον πίνακα για να δώσει βάθος. Στα δεξιά, μπροστά από τον συνοδηγό, το κόκκινο μαξιλάρι πρέπει να είναι "πρόσωπο" με τον υπόλοιπο πίνακά, οπότε έφτιαξα ένα κάλυμμα που θα κάνει αυτή τη δουλειά στο κιτ. Η διαδικασία αυτή θα με διευκολύνει και στο βάψιμο, καθώς γλυτώνω, αναίτια μασκαρίσματα. Στη συνέχεια αφαιρέθηκαν οι ανάγλυφοι διακόπτες από τα όργανα, για να μπει το φωτοχαραγμένο. Επίσης κόπηκε και ένα κομμάτι διαφάνεια για να "παίξει" το τζαμάκι... Η κολόνα του τιμονιού, έχασε τα χειριστήρια (είχαν τόσο φλας που δεν υπήρχε άλλος τρόπος να καθαριστούν χωρίς να σπάσουν) αλλά απέκτησε μια μεταλλική πλακέτα, με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Με ψιλό πινελάκι και μαύρο χρώμα, έγραψα μερικές καλικατζούρες για τον αριθμό πλαισίου. Αντίστοιχα με άσπρο, έγιναν οι ενδείξεις στα χειριστήρια. Τέλος (για σήμερα ) καθάρισα και έβαψα το τιμόνι. Τη χρήση του καφέ στεγνού πινέλου την είχα δει από τον παπαραδιενεργό σε ένα παλιότερο μοντέλο του. Στο τέλος έσβησα το εφέ, με mud!!!! από τα weathering set της Tamiya. Θα ακολουθήσει φλόκινγκ στον πίνακα οργάνων, βάψιμο λεπτομερειών και συναρμολόγηση. Καλό μεσημέρι. Να είστε καλά
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 9, 2016 14:24:46 GMT 2
Τα καινούργια λεβιεδάκια στο τιμόνι τελεια! Αλλά οι καλικατζούρες στην πλακέτα;;; Σοβαρά τώρα: για home made χαλκομανιούλα δεν γίνεται συζήτηση;
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 9, 2016 14:27:48 GMT 2
Πολυ ωραιo apdate Χόρχε!! Κλασικά θα γίνει αστεράκι και αυτό!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 9, 2016 14:53:45 GMT 2
Τα καινούργια λεβιεδάκια στο τιμόνι τελεια! Αλλά οι καλικατζούρες στην πλακέτα;;; Σοβαρά τώρα: για home made χαλκομανιούλα δεν γίνεται συζήτηση; Σε τι οικιακό εκτυπωτή να τυπώσεις κάτι που είναι 2 χιλιοστά; Θα δω στο sparebox χαλκομανιών αν έχω κάτι που να ταιριάζει, αν και δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο. Με γυμνό μάτι δεν ξεχωρίζουν οι καλικατζούρες Να είσαι καλά Κομνηνέ. Έχουμε δρόμο ακόμη
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 9, 2016 16:34:40 GMT 2
Γιωργη το πας για υπερπαραγωγη! Μου αρεσει ιδιαιτερα η εμφαση στη λεπτομερεια. Καλη συνεχεια φιλε!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 9, 2016 20:48:23 GMT 2
Καταρχήν περαστικά σου Γιώργο. Μελετημένο και προσεγμένο και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, αναμένω καθηλωμένος την συνέχεια!!
|
|
gigi
Kart Driver
|
Post by gigi on Nov 9, 2016 22:28:35 GMT 2
very good job
|
|