|
Post by konstantinf on Oct 31, 2016 13:23:57 GMT 2
Την δική σου ψήφο Κομνηνέ την είχα καταγράψει πριν ακόμα τη στείλεις ... Όσο για τη συμμετοχή στο GB, μιας και δεν τό 'χω ξανακάνει, περιμένω να μου πεις (στείλε μου ΡΜ) τι σημαίνει και τι συνεπάγεται.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 1, 2016 12:25:57 GMT 2
Όλα τα καλά έχουν τέλος. Φτάσαμε έτσι αισίως και στο τέλος της κατασκευής της Laverda χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η μόνη βελτίωση που έκανα στο ΟΟΒ μοντέλο ήταν η αντικατάσταση των λαστιχένιων (που δίνει το κιτ) με διαφανή σωληνάκια βενζίνης από το ρεζερβουάρ στα καρμπιρατέρ. Το γυάλισμα των πορτοκαλί επιφανειών με micromesh και αλοιφές δείχνει να πέτυχε - η τελική κρίση είναι δική σας. Για φωτογραφίες και συνολική αξιολόγηση του κιτ σας παραπέμπω στα τελειωμένα. Εδώ ας πω μόνο ότι η "επανασύνδεση" μου με τη Heller κύλισε ομαλά και ευχάριστα, πράγμα που με σπρώχνει στο να στοκάρω και τα υπόλοιπα κομμάτια μοτοσυκλετών στην 1/8 και να ασχοληθώ μαζί τους στο μέλλον. Και μια και μιλάμε για το μέλλον, η ψηφοφορία για την επόμενη κατασκευή, όπως ίσως διαπιστώσατε, έδωσε μονοκούκι (με μια εξαίρεση - Παναγιώτη σου υπόσχομαι ότι το μεθεπόμενο θα είναι η Caterham...) την Ducati. Δεν νομίζω ότι οιεσδήποτε επιπλέον ψήφοι θα τροποποιήσουν αυτό το αποτέλεσμα. Οπότε σας καλώ, εντός των προσεχών ημερών, να επισκεφθείτε το καινούργιο thread και να με συνοδέψετε στο χειμερινό μου ταξίδι στον κόσμο της 1/4... Άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας!
|
|