|
Post by konstantinf on Sept 28, 2016 8:37:57 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Sept 28, 2016 15:17:09 GMT 2
Ωραίο βγαίνει Κώστα!! Η λαστιχένια αλυσίδα είναι περίεργη επιλογή απο την heller, ελπίζω να μην καμπυλώνει αφύσικα προς τα πανω στην πανω πλευρά του ψαλιδιού όταν τοποθετηθεί στην θέση της. Ο κινητήρας πολύ εντυπωσιακός!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 28, 2016 17:36:07 GMT 2
ελπίζω να μην καμπυλώνει αφύσικα προς τα πανω στην πανω πλευρά του ψαλιδιού όταν τοποθετηθεί στην θέση της. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Κομνηνέ! Η αλυσίδα τεντώνει μια χαρά όταν μπει και ο κινητήριος οδοντωτός τροχός.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2016 10:43:04 GMT 2
Οι φέτες στο μοτέρ δίνουν πολλούς πόντους στην κατασκευή. Θα ήθελα ένα διακριτικό wash για να τονιστούν οι διαφορές λεπτομέρειες, αλλά είναι προσωπική αισθητική. Στην αλυσίδα θα βάψεις τους πίρους, ένα διαφορετικό μεταλλικό τόνο ή δεν έχει νόημα; Εντυπωσιακότατο μοιάζει πάντως. Τόσο ο κινητήρας όσο και το μηχανάκι γενικά
|
|
|
Post by nektarios on Sept 29, 2016 11:07:08 GMT 2
Πραγματικά, η συναρμολόγηση του κινητήρα πρέπει να ήταν πολύ μπελαλίδικη, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 30, 2016 10:23:27 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο και Νεκτάριε! Θα ήθελα ένα διακριτικό wash για να τονιστούν οι διαφορές λεπτομέρειες, αλλά είναι προσωπική αισθητική. Στην αλυσίδα θα βάψεις τους πίρους, ένα διαφορετικό μεταλλικό τόνο ή δεν έχει νόημα; Ένα wash θα ταίριαζε πιθανώτατα στο κιβώτιο του στροφαλοφόρου. Πιθανώτατα επίσης ένας τονισμός των πίρων να πρόσθετε κάτι αισθητικά. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί, αυτή η κατασκευή είχε κυρίως το ρόλο της επανασύνδεσης μου με τη Heller και του τσεκαρίσματος κατά πόσον με τραβάει η ενασχόληση με τις μηχανές. Στο μέλλον (που μάλλον θα υπάρξει σ' αυτόν τον τομέα...) θα περάσουμε στις λεπτομέρειες.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 30, 2016 23:41:01 GMT 2
Πολυ καλη και μεθοδικη δουλεια Κωνσταντινε! Συμφωνω με το Γιωργο για το wash στον κινητηρα. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 1, 2016 12:10:56 GMT 2
Κώνστατνίνε πολύ μελετημένη και μεθοδική η κατασκευή σου φίλε!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για το "ζωντάνεμα" του κινητήρα, αλλά όπως επιθυμείς εσύ.
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 18, 2016 13:46:14 GMT 2
Βαγγέλη και Αλέξανδρε ευχαριστώ για τα σχόλια και το ενδιαφέρον σας. Σχετικά με το wash, βλέπε παραπάνω... Εξ άλλου η ανάγκη του ή όχι θα φανεί μετά το μοντάρισμα.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 19, 2016 17:48:26 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 19, 2016 18:44:06 GMT 2
Όμορφη και πεντακάθαρη δουλειά! Προσωπικά με ξενίζουν λίγο το αβερνίκωτα πλαστικά πρίν τα τριψίματα (και ας μην έχουν πάνω decals) αλλά σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα και ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 20, 2016 9:09:14 GMT 2
Σίγουρα δεν ξέρω καλύτερα Αλέξη, μιας και είμαι σχετικά φρέσκος στο φόρουμ και στις αυτοκινητιστικές κατασκευές. Ωστόσο, όπως λέγανε και στις διαφημίσεις φαρμάκων για τη φαλάκρα, ιδού η σύγκριση "Πριν" και "Μετά": . Σημειωτέον, ότι το κομμάτι στα δεξιά έχει μόνο τριφτεί με micromesh και δεν έχει γυαλιστεί ακόμα με αλοιφή. Για μένα είναι ΟΚ, το βερνίκι θα προσέθετε κατά τη γνώμη μου υπερβολική γυαλάδα...
|
|
|
Post by alex78 on Oct 20, 2016 11:21:05 GMT 2
Σίγουρα δεν ξέρω καλύτερα Αλέξη, μιας και είμαι σχετικά φρέσκος στο φόρουμ και στις αυτοκινητιστικές κατασκευές. Κωσταντίνε πίστεψε με εγώ είμαι σε πολύ πιό...''δυσχερή'' θέση απο πολλούς φίλους εδώ μέσα αφού η ενασχόληση μου με το άθλημα δεν ξεπερνα τα χρόνια ύπαρξης του φόρουμ μας. Το ''ξέρεις καλύτερα'' γράφτηκε στο ότι ξέρεις καλύτερα να εφαρμόζεις την συγκεκριμένη μεθοδολογία. Ωστόσο, όπως λέγανε και στις διαφημίσεις φαρμάκων για τη φαλάκρα, ιδού η σύγκριση "Πριν" και "Μετά": . Σημειωτέον, ότι το κομμάτι στα δεξιά έχει μόνο τριφτεί με micromesh και δεν έχει γυαλιστεί ακόμα με αλοιφή. Για μένα είναι ΟΚ, το βερνίκι θα προσέθετε κατά τη γνώμη μου υπερβολική γυαλάδα... Ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα , όμως προσωπικά θα έριχνα ένα-δυό χεράκια βερνικάκι...
|
|
|
Post by nektarios on Oct 20, 2016 20:33:13 GMT 2
Ωραία προχωράει! Μου αρέσει πολύ η συνύπαρξη πολλών αποχρώσεων του ασημί, γεγονός που είναι βέβαια αυτονόητο για κάθε μοτοσυκλέτα, αλλά και ο μεγάλος μου φόβος στη συγκεκριμένη κατηγορία.. Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα! Υ.Γ.: Για το βερνίκι, αν θέλεις τη γνώμη μου, θα συμφωνήσω με τον Αλέξη..
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2016 9:28:09 GMT 2
Πολύ εντυπωσιακό Κωνσταντίνε... Για την οικονομία της κουβέντας σε σχέση με το βερνίκωμα, θα προσθέσω ο Κούστοβ, δεν βερνίκωνε. Το χρώμα γυάλιζε. Τώρα τα υπόλοιπα είναι προσωπική υπόθεση, αισθητική και αίσθηση του καθενός. Εγώ σίγουρα θα βερνίκωνα, αλλά... Καλή συνεχεία με τα γκαζόφρενα
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2016 11:36:57 GMT 2
Ευχαριστώ Νεκτάριε και Γιώργο! Όμως όταν ο μέγας Άλεξ δεν βερνικώνει, γιατί να βερνικώσω εγώ;;; Σημειωτέον ότι βερνίκωσα το Mini Cooper γιατί το μεταλλικό γκρί ήταν ματ και έπρεπε να γυαλίσει. Αλλά εκτός από τέτοιες περιπτώσεις και φυσικά την προστασία / συγκράτηση χαλκομανιών, ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο. Θα μου πείτε στο τέλος βλέποντας το συνολικό αποτέλεσμα της Laverda ...
|
|