paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 13, 2019 12:50:21 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 13, 2019 14:17:28 GMT 2
Μπόλικη δουλειά Δημήτρη που διακαιολογεί την σιγή... Και το αποτέλεσμα εντυπωσιακότατο! Κι εδώ ξεχνιέται κανείς και ξεχνάει για το τι κλίμακα μιλάμε... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2019 18:46:15 GMT 2
Ποιοτική δουλειά πάνω σε ποιοτικό κιτ, από ότι καταλαβαίνω δηλαδή, από αυτά που βλέπω. Οι ζώνες από τι υλικό είναι; Πολύ καλές! ο χρωματισμός του κιβωτίου δεν μου κάνει, αλλά οι φώτο δεν βοηθάνε. Για παράδειγμά στην οθόνη του ΗΥ μου, φαίνεται να έχεις κάνει pigment σκουριάς στα πάνω ψαλίδια της ανάρτησης (άσχετο αλλά από ότι θυμάμαι πρέπει να είναι μαύρα), πράγμα που προφανώς δεν ισχύει. Καλή συνέχεια
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 13, 2019 19:44:13 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2019 20:11:13 GMT 2
To "δεν μου κάνει" σου το έγραψα γιατί δεν μου φαίνεται σωστό, αλλά δεν το βλέπω καλά στις φώτο για να κάνω κριτική, αφού οι φώτο δεν αποτυπώνουν αυτό που έχεις κάνει στο μοντελάκι σου. Για τα ψαλίδια που τα έβλεπα, σου το έγραψα. Είναι σαφές νομίζω. Ούτε είπα πουθενά ότι δεν χρειάζονται pigments, ίσα -ίσα. Ούτε σου έγραψα ότι σκουριάσες το κιβώτιο.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 14, 2019 13:21:19 GMT 2
Ζωρζ, δεν τιθεται θεμα, απλα το ¨Δε μου κανει γιατι εχει σκουρια, και τα κιβωτια δε σκουριαζουν" ειναι επικοδομητικη κριτικη. Το "Δε μου κανει." δεν ειναι και δεν βοηθα αυτον που παρουσιαζει το μοντελο για να διορθωσει κατι. Πρωϊνες φωτογραφιες. Αποφασισα να ανοιξω την πορτα στην τρυπα μου και να αφησω να μπει φως. Οι φωτο δεν πολυδιαφερουν. Αυτη η στανη (κινητο), αυτο το γαλα βγαζει . Προσθεσα τα κομματια απο τα ψαλιδια που ελειπαν (πλεον κανει τριγωνο), και τα εβαψα μαυρα (λιτεραλι χο χο). Σειρα εχει το ταλαιπωρισμα. Επισης με απανωτα γουος μαυρου και μωβ σκουρηνα την αντιστρεπτικη. Δυο βραχιονες και δυο εξαρτηματακια των αντιστρεπτικων εμπρος/πισω θα μπουν μετα την οριστικοποιηση της αποστασης απο το εδαφος. Ω ρεβουαρ
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2019 14:16:21 GMT 2
Υπέροχη δουλειά Δημήτρη, καλή συνέχεια!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on May 10, 2019 15:13:04 GMT 2
Νιου κιντ ον δε μπλοκ. Alfa Romeo 177, φρέσκια κυκλοφορία στη σειρά Silverline. Σχετικά απλό κιτ με εξαίρεση την πίσω ανάρτηση. όπου η επιλογή να δώσει βραχίονες σε μαλακό μέταλλο α λα Χίρο σώζεται μόνο από το γεγονός ότι λόγω γκράουντ εφέκτ, το μοντέλο θα κάτσει πάνω στα σκέρτς και όχι στους τροχούς. Διαφορετικά, το να ρυθμίσουμε το ύψος θα ήταν μια όμορφη μοντελιστική ιστορία. Λουκά! Μακριά από Χίρο!!! Αν και βγαίνει μια χαρά από το κουτί, τρύπησα τις εξατμίσεις με το τρυπάνι-λάητσέημπερ και άνοιξα δύο naca ducts. Το χρώμα που προτείνει είναι το RAL 3020 το οποίο προήρθε από σπρέη Duplicolor. Τα σήματα ήταν λίγα (αλλά καλά), σε αντίθεση με την 312Τ2, όπου όλη η ασπρίλα είναι σήματα που θέλουν ευθυγράμμιση-ζυγοστάθμιση. Ευτυχώς είχα προνοήσει να βάψω τα λευκά στην πλάτη του κόκπιτ, γιατί αλλιώς θα υπήρχαν δράματα. Μπάι δε γου΄γουέη, το κόκκινο στην 312Τ2 είναι το ΤS8 Italian Red. Έχει πλάκα να ψάξει κανείς φωτογραφίες στο ιντερνετ να δει πως αποτυπώνουν τα χρώματα των δύο αυτοκινήτων οι φωτογραφίες εποχής. Τιλ νέξτ τάημ, ω ρεβουάρ
|
|
|
Post by konstantinf on May 10, 2019 16:29:46 GMT 2
Ωραίο ξεκίνημα Δημήτρη, όπερ εξ άλλου και ανεμένετο. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2019 9:03:55 GMT 2
Κατά βάθος όλοι Alfisti είμαστε τελικά ....όμορφα προχωράει Δημήτρη!
|
|