Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 9, 2016 11:34:57 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 9, 2016 13:16:54 GMT 2
15 κομμάτια στην 1/43!!! Παναγίτσα μου! Πότε θα την δούμε κεκαλυμμένη και με ιδανικό φωτισμό; Γκουντ κοντινιουέισον!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 9, 2016 16:37:48 GMT 2
Τι να πω! Φοβερη δουλεια! Χαρα στο κουραγιο σου,εγω δε βλεπω οσο περνανε τα χρονια ουτε σε 1/24
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 9, 2016 19:39:49 GMT 2
Φοβερος ο δημητρης, εγω εχω αγορασει μεγενθυτικο φακο κεφαλης για να μπορω να μοντελαρω γιατι αλλιως δεν βλεπω την τυφλα μου!!
οσο για τον παγκο καπως ετσι ειμαι και εγω!!
|
|
|
Post by pkout on Nov 9, 2016 20:16:31 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Δημήτρη, περιμένουμε να την δούμε και ολοκληρωμένη!!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2016 23:45:23 GMT 2
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια Πότε θα την δούμε κεκαλυμμένη και με ιδανικό φωτισμό; Ποτέ Δεν σκοπευα να την κλεισω, οποτε δεν προετοιμασα το καπακι. Αν προσπαθησω να το κανω τωρα θα εχουμε δραματα Μικρη προοδος, εβαλα κατι σωληνακια και σκρατσαρισα τα <αυτα τα χρυσαφια> (ρακορ?) και επισης σκρατσαρισα και τις ενωσεις των κουτιων των ηλεκτρονικων με τα καλωδια (ειναι ακομα ασπρα και περιμενουν βαψιμο). Φωτογραφια με καλυτερο φωτισμο καθοτι ανεβασα το πορτατιφ απο το πατρικο, ζεστή-ζεστή με μπολικη σκονη, γρεζια κλπ. Μολις βγηκε απο το φουρνο! Βερι τρουλι γιορς
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 18, 2016 11:12:45 GMT 2
Σιγα-σιγα προσαρμοζομαι στα νεα δεδομενα του στελθ-παγκου, τουτεστιν πρεπει να μαζευω καθε φορα τα πραγματα οταν τελειωνω , οποτε προχωραει αργα και σταθερα και η MP4/2. Συνεχιζοντας τη λιτοτητα, ιδου αλλη μια φωτογραφια στον πρωινο ηλιο. Διακρινεται η εντονη καλλιτεχνικη διαθεση φοτοσοπιάς
Εχουν προστεθει τα ιντερκουλερ και κατι εξαρτηματα πανω απο τον κινητηρα που περναει ο αερας. Επισης εβαλα τις σωληνωσεις του κιτ, εφτιαξα τα κολαρα απο θερμοσσυστελομενο σωληνακι και BMF, και εβαψα και τους συνδεσμους στα κουτια. Για να τους δωσω λιγο ζωη και να μην φαινονται κινεζιές μαυρες πλαστικουρες, εβαψα πρωτα μαυρο, μετα τα κεντρικα σημεια απο πανω που πεφτει και καλα το φως τα εκανα σκουρο γκρι και τις ακμες με μεσαιο γκρι. Και στο τελος για να ενοποιηθουν ολα περασα σκουρο γουος, αλλα ελαφρια σαν φιλτρο, οχι οπως ριχνουμε το λαδι στη σαλατα Αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης. Επομενο βημα ειναι να σκρατσαρω το συστημα τροφοδοσιας καυσιμου και ψεκασμου που λαμπει δια της απουσιας του και να προσθεσω τα καλωδια απο τα κουτια των ηλεκτρονικων. Τελειωνοντας και αυτα τα εξτραδακια, νομιζω οτι τελειωνει και το μοντελο. Εχει πεσει λιγη ταλαιπώρια στην συναρμολογηση λογω του κακου προγραμματισμου και ορισμενα πραγματα θα μπορουσαν να γινουν καλυτερα, αλλα αυτο ειναι και ενα ηθικο μοντελιστικο διδαγμα (ακολουθει πολιτικη διαφημιση): οταν το επιανα πριν κανα 2 χρονια το κιτ, ολα ηταν πολυ θολα στο πως φτιαχνουμε ενα ανοιχτο λεπτομερες κιτ στην 1/43. Και εψαχνα στο φατσοβιβλιο και στο ιντερνετ και εβλεπα κατι απιθανους τυπους (πχ gdist, Dufrene κλπ) να το κανουν να φαινεται τοσο ευκολο οσο ενα κομματι κεηκ ( copyright Τακης Πουρναρακης ), αλλα στο τελος της ημερας (και γιαυτο επιμενω οτι το σπορ ειναι ατομικο), αν δεν το κανεις μονος σου κατι, οσα τουτοριαλ και να διαβασεις δεν προκειται να το κανεις κτημα σου. Βερι τρουλι γιορς
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 18, 2016 14:42:38 GMT 2
Σίγουρα πολύ δουλειά Μήτσε και οφ κορς τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν μαθαίνεται χωρίς προσωπική εξάσκηση και κόπο. Μου άρεσαν οι σκιάσεις στα "κουτιά". Σε αυτή τη φώτο φαίνεται καλύτερα και το πάνω μέρος του διάχυτη, που στην προηγούμενη δεν έδειχνε ΟΚ. Πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω detailing σ' ένα 43, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει χρόνος, άσε που τα μάτια μου δεν όπως παλιά. Γι' αυτό και μόνο σε ότι κάνεις. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 18, 2016 18:39:26 GMT 2
Ό,τι και να πεις, άλλο πράμα ο καλός φωτισμός! Αναδεικνύει... Κι εξακολουθώ να μην πιστέυω στα μάτια μου, πως αυτό το πραγματάκι είναι μόνο 11 - 12 πόντοι...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 19, 2016 12:58:12 GMT 2
Πολυ όμορφες δουλείες! Καλή συνέχεια.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 21, 2016 17:05:01 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολυ για τα σχολια Ζωρζ, το πατωμα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο, απλα συνυπολογιστε οτι αυτο που βλεπετε στην οθονη ειναι συνηθως μεγαλυτερο απο την πραγματικοτητα και ορισμενα εφε που με γυμνο ματι φαινονται οκ στη μεγενθυση φαινονται ετσι και ετσι, και αυτα που ειναι ετσι και ετσι, στη μεγενθυση φαινονται Επισης ο εντονος φωτισμος απο τη λαμπα κανει ορισμενα εφε να υπερβαλουν. Γιαυτο και μικραινω τις φωτογραφιες, και οχι για να κρυψω τα παπατζιλικια Κι εξακολουθώ να μην πιστέυω στα μάτια μου, πως αυτό το πραγματάκι είναι μόνο 11 - 12 πόντοι... 9,4cm με το συμπάθειο Εβαλα λιγη εξτρα λεπτομερεια στο σωληνα του λεβιε ταχυτητων. Για εσας που εχετε μαγευτει απο την κατασκευη και κανετε ουρα στην Ταμεο για να αγορασετε και να φτιαξετε την ΜΡ4/2, υπολογιστε οτι δινει λαθος το σημειο που αυτος ο σωληνας δενει στο σασι, και πρεπει να στερεωθει στο πλαϊ του μονοκοκ εξωτερικα και οχι δεξια κατω απο το τιμονι ( στο επομενο επεισοδιο). Α μπιεντότ
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 21, 2016 18:31:01 GMT 2
9,4cm με το συμπάθειο Εγώ υπολόγιζα το μήκος με όλα τα φτερά και πούπουλα, καλυμμένο που λέγαμε...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 21, 2016 19:07:37 GMT 2
10,5cm με το ζορι χεχε Παντως υπαρχουν τεχνικες ληψης οπου μπορουμε να κανουμε κατι μικροτερο να φαινεται πολυ μεγαλυτερο, βεβαια δεν ξερω σε τι ταινιες γινονται αυτα, κατι φιλοι μου μου το ειπαν γκουχ γκουχ
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 22, 2016 9:06:45 GMT 2
Τελικα ρε παιδια εχει σημασια το μεγεθος ΝΑΙ ή ΟΧΙ θα μου πει εντελει κανεις ?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 23, 2016 13:48:12 GMT 2
Τελικα ρε παιδια εχει σημασια το μεγεθος ΝΑΙ ή ΟΧΙ Η πγίοτητα μετράει (Σημίτης σπηκινγκ)Στο σημερινο Μετρ α ζούρ- Μπηκαν καλωδια απο διαφορα μεγεθη που βαφτηκαν μαυρο>σκουρο γκρι>ελαφρυτερο γκρι>γουος - Μπηκαν ο σωληνας πανω απο τον κινητηρα για την τροφοδοσια καυσιμου (αυτο που εχει κατι μπλε και κοκκινες λεπτομερειες) - Με ενα πραγματικα ταχυδακτυλουργικο τροπο μπηκε η πισω αναρτηση, η οποια ηρθε και καθησε μια χαρα, παρα τις ανησυχιες για τρικυκλα, αληθωρισμους κλπ. Καποιες γκρατζουνιες που εγιναν στο μαυρο χρωμα απο την μαχη που δωθηκε, θα καλυφθουν στη συνεχεια. Αρχισα και το βαριεμαι, οποτε μεχρι το τελος της εβδομαδας πιστευω να το εχω τελειωσει να πιασω τιποτα αλλο. Ο ρεβουάρ
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 23, 2016 22:25:58 GMT 2
Δημητρη φυσαει το εργαλειο!!!! Καλα τελειωματα!
|
|