|
Post by Kομνηνοs on Jan 16, 2016 18:21:23 GMT 2
Πολυ ωραίο γίνετε το θηρίο! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 16, 2016 19:52:06 GMT 2
Κωσταντίνε τρομερή παρουσίαση και δουλειά οπως και των φιλων ξένων μοντελιστών.Θέλω να σε ρωτησω την ορολογία των τμημάτων-εξαρτημάτων απο που την ξέρεις?
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 17, 2016 10:07:51 GMT 2
Ευχαριστώ Κομνηνέ και Βαγγέλη! Η ενθάρρυνση ολων είναι απαραίτητη, γιατί το πράγμα έχει πολλή δουλειά!
Σχετικά με την ορολογία: Ωρισμένα κομμάτια έχουν προφανή λειτουργία. Για τα άλλα (κυρίως αυτά που δεν φαίνονται πια αν ανοίξει κανείς το καπό ενός σημερινού αυτοκινήτου ή που έχουν αλλάξει σχήμα) υπάρχουν πηγές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και στις υπόλοιπες κατασκευές μου με κιτ της Pocher Classic) χρησιμοποιώ τις οδηγίες που περιέχονται στο CD "POCHER ROLLS ROYCE SUPPLEMENTAL INSTRUCTION DVD-ROM K75/K72" του Paul Koo, που εκτός από χρήσιμες επισημάνσεις για να αποφευχθούν "στραβές", περιέχει και πλήρη ονοματολογία των εξαρτημάτων και συστημάτων.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 17, 2016 14:01:53 GMT 2
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 17, 2016 18:26:10 GMT 2
Xίλια μπράβο Κωνσταντίνε.Επαγγελματική δουλειά.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 18, 2016 19:07:16 GMT 2
Εντυπωσιακό σίγουρα... Με ψήνεις να ξαναπιάσω τις μεγάλες κλίμακες
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 23, 2016 16:53:12 GMT 2
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 23, 2016 18:08:52 GMT 2
Σεμινάριο η παρουσίαση.Μπράβο Κωνσταντίνε.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 23, 2016 23:30:19 GMT 2
Κανονική εγχείρηση, υποκλίνομαι!!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Jan 24, 2016 21:39:27 GMT 2
Κωσταντίνε καλησπέρα Με κάτι τέτοιες κατασκευές άντε να ξεκολλήσουμε απ την οθόνη.Δύσκολο κιτ με καταπληκτική δουλειά και παρουσίαση. Καλη συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 25, 2016 9:43:00 GMT 2
Βαγγέλη, Αλέξανδρε και Βασίλη ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όπως πιθανώς έχετε καταλάβει, η παρουσίαση δεν είναι διόλου ανιδιοτελής: Απλά προσπαθώ να σας παρασύρω στην 1:8 για να μη νοιώθω μόνος... Καλή βδομάδα σε όλους!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 25, 2016 19:26:44 GMT 2
Κωσταντίνε στα εχω πει και στο MC.
Ειναι χορταστικό το μεγεθος φίλε!!!
Η δουλειά που ρίχνεις ειναι απλά τρομερή!!!
Καλή συνέχεια φίλε!!!
|
|
|
Post by grimstr on Jan 26, 2016 18:28:15 GMT 2
Κωνσταντίνε φανταστική δουλειά !!!! Μένω άφωνος αγνοούσα πλήρως την κλίμακα, εδώ θέλει πολυ δουλειά και γνώσεις ..μπράβο . Στρατος
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 26, 2016 20:36:50 GMT 2
Ηλία και Στράτο, ευχαριστώ για τους επαίνους και την ενθάρρυνση...
Ηλία, κάποια στιγμή θα χρειαστώ τα φώτα σου, καθώς έχω μια άφτιαχτη Laverda 750 της Heller σε κλίμακα 1:8 στο στοκ μου. Πρώτα ο Θεός εντός του 2016.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 27, 2016 12:57:34 GMT 2
Τετάρτη και πάλι, καιρός για ένα μικρό update. Σειρά είχαν τα συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής. Κατ' αρχήν ένα dry fit στην κεφαλή βαλβίδων για να τσεκάρω τυχόν δυσκολίες εφαρμογής: Κανένα πρόβλημα! Το σύστημα εισαγωγής συναρμολογήθηκε χωρίς δυσκολία, αν εξαιρέσουμε πάλι τα άπειρα μπουλόνια που αυτή τη φορά βάφτηκαν με Gold Leaf της Tamiya: Το ίδιο απλή ήταν και η συναρμολόγηση του συστήματος εξαγωγής (που βάφτηκε με Aluminium της Humbrol): Τώρα αυτά τα δύο κομμάτια θα περιμένουν να παραλάβω τα μπουλονάκια για να συνδεθούν τα μπουζοκαλώδια πριν συναρμολογηθούν με την κεφαλή. Στο μεταξύ ξεκίνησα το κιβώτιο ταχυτήτων, με το οποίο θα συμπληρωθεί το μπλοκ του κινητήρα, πριν περάσουμε στο σασί. Καλό τέλος της εβδομάδας!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2016 18:34:47 GMT 2
Κωνσταντίνε δεν σε προλαβαίνουμε. Ωραία πράγματα, τρομερή δουλειά και μοναδικό μοντέλο. Για μένα φωνάζει για λίγο μαύρο wash γύρω από παξιμάδια, ρακόρ κλπ, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν είναι το στυλ σας οπότε δεν επιμένω Καλή συνέχεια
|
|