|
Post by gtziaf on Jun 12, 2015 13:13:51 GMT 2
Καλησπέρα λεμανίτες, καλησπέρα Μήτσο Επειδή χτες το postimage ήταν διακοπές, ανεβάζω σήμερα τα περιεχόμενα της Pantera που κανονικά θα έπρεπε να συνοδεύουν το παραπάνω update. Στο μέτωπο της 312P, μετά την παρότρυνση του Δημήτρη χτες, το ξανακοίταξα και όντως η κατάσταση δεν ήταν αυτή που θυμόμουν όταν έριχνα το βερνίκι. Οι χαλκομανίες τότε είχαν ζαρώσει πολύ, ενώ στη συνέχεια με κάποιο μαγικό ήρθαν, όχι 100% βέβαια, αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Απλά εγώ από την ξενέρα την έβαλα στο κουτί και δεν την ξανακοίταξα Οπότε μετά τα βραδινά δοκιμαστικά το ξαναέτριψα και τα πράγματα ήταν ακόμη καλύτερα, με εξαίρεση τη μπροστά που έφαγε την μεγαλύτερη φρίκη. Οπότε θα δοκιμάσω άλλο ένα χέρι βερνίκι και αν αντέξουν θα τη συνεχίσω. Βεβαία, έτσι βάζω 2 καρπούζια στη μασχάλη, αλλά θα το προσπαθήσω και ότι βγει. Μέχρι το απόγευμα, ορίστε και στιγμιότυπα από τον περσινό αγώνα, μιας και σήμερα δεν έχει δραστηριότητα στη πίστα. Έχουν και υποβλητικό soundtrack (Ματριξ?) μήπως και ψήσουμε κανέναν και κάνουμε χαβαλέ τις ώρες του αγώνα. Τα λέμε το απόγευμα, στο καθιερωμένο update με ενημέρωση από τη pantera και το τέρας ... της καταστροφής...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2015 17:04:52 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 12, 2015 22:13:49 GMT 2
Αδιαφορο. Οχι αλλα GT!!! Κινητα εμποδια, φερτε περισσοτερα Ρ2, φερτε και τα Ρ3 να γουσταρουμε Βασικα, οταν εισαι Φορντ, δεν στοχευεις τη Φεραρι, την Πορσε και την Αστον Μαρτιν. Στοχευεις Αουντι, Τογιοτα, Νισαν, με αυτους παιζεις. Και τη Veyron να βγαλει η Φορντ, θα ειναι.... Φορντ Δεν εχω κατι με τη μαρκα, το Εσκορτ μας το λατρευα και μας πηγε παντου οικογενειακως για 20 χρονια, αλλα με νιωθετε, μιλαω με την καρδια και το αγωνιστικο ταπεραμεντο του καμενου Θελω τη Φορντ να παλευει για τη νικη και οχι να κανει χωρο στους κ@λ@γερμαναραδες για να φαει γυρο για νιοστη φορα <mode παστιλιες για τον πονο του αλλου off>
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2015 23:05:09 GMT 2
Αδιαφορο. Οχι αλλα GT!!! Κινητα εμποδια, φερτε περισσοτερα Ρ2, φερτε και τα Ρ3 να γουσταρουμε Βασικα, οταν εισαι Φορντ, δεν στοχευεις τη Φεραρι, την Πορσε και την Αστον Μαρτιν. Στοχευεις Αουντι, Τογιοτα, Νισαν, με αυτους παιζεις. Και τη Veyron να βγαλει η Φορντ, θα ειναι.... Φορντ Δεν εχω κατι με τη μαρκα, το Εσκορτ μας το λατρευα και μας πηγε παντου οικογενειακως για 20 χρονια, αλλα με νιωθετε, μιλαω με την καρδια και το αγωνιστικο ταπεραμεντο του καμενου Θελω τη Φορντ να παλευει για τη νικη και οχι να κανει χωρο στους κ@λ@γερμαναραδες για να φαει γυρο για νιοστη φορα <mode παστιλιες για τον πονο του αλλου off> Δημήτρη, δεν έχεις άδικο όπως το θέτεις αλλά είσαι λίγο αυστηρός με τα GT. Εντάξει μαζεύουν γύρους (φέτος βέβαια θα δούμε και lmp1 να τρώει ντουμπλάρισμα στον 5ο γύρο - αν φτάσει μέχρι εκεί-), αλλά έχουν προσφέρει τις μισές από τις ιστορίες και τις μάχες στο le mans. Και προσφέρουν στην πολυπλοκότητα του αγώνα τόσο για τους αγωνιζόμενους (η τέχνη του ντουμπλαρίσματος... βλ. Μακνις ) όσο και για τους θεατές. Μακάρι να είχαμε βέβαια 30 lmp1, θα ήταν το απόλυτο, αλλά αυτό μάλλον δεν γίνεται, οπότε εμένα μου κάνουν και τα GT. Βέβαια, καταλαβαίνω απόλυτα και σέβομαι την οπτική σου, απλά προσθέτω την γνώμη μου. Όσο αφορά τη ford, και την κάθε ford, νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ακριβώς στους γερμαναράδες. Όπου έχουν μπλεχτεί, ρίχνουν τόσο χρήματα και είναι τόσο απόλυτα προσηλωμένοι που αποτρέπουν τον οποιονδήποτε, δεν έχει την ίδια οπτική επί των θεμάτων, όπως αυτοί. Δες τι γίνεται σε F1, WRC, Le Mans, κλπ. Και τα motorsport πάντα είχαν την δόση του χόμπι, της τυχαιότητας και του λάθους, ασχέτως όταν μιλάμε για κάποιες από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Όταν κυριαρχούσαν Γάλλοι, Άγγλοι, Ιταλοί πάντα κάπου έμενε κάποιο κουκούτσι για τους άλλους, δεν ήταν αποκαρδιωτικοί με την έννοια ότι ήξερες ότι κάποια μέρα θα σπάσει το ρημάδι, γινόταν και κάνα λάθος, αφήναν και κανα μηχανικό να πάει και στους άλλους, τρώγανε και κάνα φράγκο σε καλό κράσι αντί να το δώσουν στην εξέλιξη, το ρίχνανε και λίγο έξω πριν το αγώνα στη κυάνη ακτή και έτσι κυλούσε το πράμα. Με τους Γερμνανούς, που είναι τόσο προσηλωμένοι, άμα ξεκινήσουν δεν ξέρεις που θα σταματήσουν. Βλέπε Audi, κλπ, κλπ... Οπότε, η ford που τα βγάζει δύσκολο οικονομικά (εδώ αποχώρησε από το WRC), έκανε την πιο ρεαλιστική κίνηση. Όχι καλή για εμάς τους φαν των αγώνων αντοχής, συμφωνώ, αλλά για τα ταμεία της, δεδομένων των συνθηκών... Τώρα κατάλαβα γιατί τα MotoGP - SBK (και το μπάσκετ ) είναι ανταγωνιστικά και ωραία πρωταθλήματα. Δεν έχουν Γερμανούς!!! - Οι γιαπωνέζοι είναι άλλες περιπτωσάρες, τους αφήνω για του χρόνου - Του χρόνου μας βλέπω να κάνουμε week GB Isle of Man !!! ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2015 23:33:52 GMT 2
Ανεβάζω για ιστορικούς λόγους, καθώς τα σχόλιά είναι είδος προς εξαφάνιση στο φετινό GB Αρχικά ανοίχτηκαν 2 τρύπες για ανεφοδιασμό που είδα στις 2 φώτο που έχω για το αυτοκίνητο (όχι ότι ξέρω τι γίνεται από κάτω τους , αλλά αφού το έβλεπα το έκανα) και σφραγίστηκαν οι εμπρός γρίλιες. Ασταρώθηκε, τρίφτηκε και ασπροασταρώθηκε ξανά... Η διχρωμία έγινε με ZP. Similar to TS16 για το κίτρινο και Tyrrell blue για το μπλεδάκι. Στις φώτο φαίνονται πιο σκούρα, είχε αρχίσει να νυχτώνει πια, αλλά νομιζω ταίριαξαν καλά με του πραγματικού για το οποία δεν είχα καμιά πληροφορία και αυτοσχεδίασα. Στο τέλος κόλλησα τα σήματα και είμαστε έτοιμοι για το βερνίκι... Στα του αγώνα είχαμε κάποιες ποινές, οπότε το grid άλλαξε: www.autosport.com/news/report.php/id/119441Αύριο στις 10 ξεκινά το warm up (45 λεπτά), ο αγώνας Le Mans Legend είναι στις 11.05 ενώ η εκκίνηση είναι στις 16.00 . Καλό βράδυ
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2015 14:53:55 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2015 14:54:54 GMT 2
Πολυβολο εισαι ρε μπαγασα Παντως ειναι περικολοσο το οτι δεν ψεκαζεις γυαλιστερο βερνικι πριν τα σηματα, οσο και αν το γυαλισεις το ματ ισως γιαυτο να επαιξε και μ#*&κια με τα σηματα στην Φεραρι. Στα δικα μου, εχτες δεν εκανα τιποτα, και σημερα ειχα δουλειες/προπονηση το πρωι. Τωρα δινω μαχη να μη με παρει ο υπνος και χασω την εκκινηση Καλο αγωνα να εχουμε που λεει και ο Πουρναρακης έχουν προσφέρει τις μισές από τις ιστορίες και τις μάχες στο le mans. Και προσφέρουν στην πολυπλοκότητα του αγώνα τόσο για τους αγωνιζόμενους (η τέχνη του ντουμπλαρίσματος... βλ. Μακνις ) όσο και για τους θεατές. Μακάρι να είχαμε βέβαια 30 lmp1, θα ήταν το απόλυτο, αλλά αυτό μάλλον δεν γίνεται, οπότε εμένα μου κάνουν και τα GT. Το τερματισες Ζωρζ, δεν ζηταω 30 Ρ1 Αλλα αν στα 15 Ρ1 και 20 Ρ2 προσθεσεις μερικα ακομα Ρ2 (που υπαρχουν και δεν πηραν προσκληση) και καμια 10αρια Ρ3 για αρχη εχεις και γ@&^ τα γκριντ, και πανω απο ολα εχεις αυτοκινητα που σε κανουν να γουσταρεις. Ο αγωνας εδω και 40+ χρονια ειναι αγωνας πρωτοτυπων. Δυο λογοι κανουν να ασχοληθει καποιος με τα GT α) δεν υπαρχουν πρωτοτυπα (π.χ. '95) β) στην Ρ1 χασμουριομαστε. Σιριουσλι παντως, η διαφορα ταχυτητας και οδηγικης ποιοτητας Ρ1 με GT Am ειναι χαωδης. Ειναι σαν να συμπληρωνεις το γκριντ της F1 με F3...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 13, 2015 16:43:23 GMT 2
Φέτος το GB είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον! Από τη μια οι συμμετοχές των Αλέξη και Γιάννη που το παλεύουν πραγματικά με το υστέρημα του χρόνου τους, επίσης ο τριμέτωπος αγώνας του Δημήτρη που τα πάει περίφημα, και από την άλλη η "εγκατάλειψη" (για να χρησιμοποιήσω έναν αγωνιστικό όρο... ) του μοντέλου του Γιώργου [πραγματικά κρίμα ρε φίλε... ] αλλά και η ακαριαία επιστροφή του με νέο κιτ, που μάλιστα τελειώνει οσονούπω!!, όλα αυτά δίνουν στο GB μια εξέλιξη πραγματικά αντάξια του μεγάλου αγώνα!! Συγχαρητήρια – και καλή συνέχεια! - σε όλους!! Υ.Γ.: Φρέντυ και Σάκη, ο δικός σας αγώνας πώς πάει;
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 13, 2015 17:15:20 GMT 2
Δεν εχω τον χρονο δυστιχως αν και με στεναχορεσαι το αμαξωμα της,αλλα απο βδομαδα τωρα. Βλεπουμε και τον αγωνα: lm'15Και εχω το GTR2 και εχω κατεβασει την πιστα του lm και 919,r18 και Ts040...
|
|
|
Post by jvolume on Jun 13, 2015 17:32:34 GMT 2
Καλησπερα σε ολους. Περιμενοντας την επιβιβαση για Αθηνα βλεπω το λε μαν απο το κινητο. Μπυρα - λε μαν και ξερο μπρετσελ.... αουντι ρεκορ πιστας? Καλα παμε. το βραδυ εχει πονο...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2015 17:59:24 GMT 2
Τα Audi άρχισαν τα καμικάζι. Το #7 κτύπησε στη μπαριέρα (ελαφρά) και το #8 έπεσε πάνω σε καμιά 10αρια GT, λίγο πριν τη slow zone. Πάντως επέστρεψε στα πιτ σε ρυθμούς δοκιμών και εκεί που έμοιαζε κ@λος, το φτιάξανε σε ένα 2λέπτο και επέστρεψε. Απίθανο!!! Και φαινόταν να έχουν το πάνω χέρι με 4 στιντ στα λάστιχα. Θα έχει τζόγο το πράμα γιατί πάμε flat out...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2015 18:20:00 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2015 18:43:28 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 13, 2015 18:49:17 GMT 2
Ζαχαρη το Παντερα Στα του αγωνα, πολυ πολυ νωρις για οποιαδηποτε προβλεψη. Αλλα εχω καλο προαισθημα Τι οτι θα κερδισουν τα Nissan; Ειναι καθαρα Γερμανικη υποθεση...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 13, 2015 19:06:27 GMT 2
Φαίνεται οτι κατάλαβα λάθος... [Πάντως, αυτό που εννοούσα είναι οτι δεν θα προλάβαινε να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του αγώνα]. Το Pantera τα πάει περίφημα! Μου άρεσαν πολύ οι εισαγωγές, πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακές! Το παραλληλόγραμμο που τις περιβάλλει είναι στεγνό πινέλο; Καλά τελειώματα!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2015 19:19:49 GMT 2
Ειναι καθαρα Γερμανικη υποθεση... Εχουμε και κανενα σιγουρακι απο προκριματικα γιουρο και κοπα αμερικα να κλεισουμε τριαδα?
|
|