|
Post by Kομνηνοs on Jun 9, 2015 20:08:58 GMT 2
Ωραίο θέμα Αλέξη. Πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσεις τα λευκά τμήματα να τα κάνεις με μασκαρισμα γιατί είναι σχετικά εύκολο στο συγκεκριμένο μοντέλο και επειδή οι χαλκομανίες είναι ελαφρά κιτρινισμενες. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 9, 2015 20:33:21 GMT 2
Καλά να περνάμε και την Κυριακή το μεσημέρι να δούμε το ασπροκόκκινο να περνάει πρώτο την γραμμή του τερματισμού Ας κερδισει και η ασπρη με τον Ερλ Μπαμπερ, δεν θα κολλησουμε εκει @Ζωρζ: Φοβερη η ολικη επαναφορα, και τα πριτσινια φαινονται σπεσιαλ Το μονο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι πως καταφερνουμε σε οποιοδηποτε θρεντ να καταληγουμε να κραζουμε την MFH xo xo xo Για τις υπολοιπες 962 που ρωτας, φανταζομαι εννοεις την 1/24 για την οποια δεν εχω ιδεα, δεν εχω δει καμια φτιαγμενη. Τα 1/43 παντως ειναι και τα υπολοιπα γιουχου γιατι ειναι το ιδιο κιτ με αλλα σηματα. @Νεκταριε: Καλυπτω το χαμενο εδαφος απο περσυ που βαραγα τριπλ-στιντς στη δουλεια ολο το διαστημα του GB Σημερα, ακουγοντας συνεντευξεις απο τον τεχνικο ελεγχο στο Radio LeMans στα ηχεια, περασα σηματα στο Μαζντα. Φοβερα σηματα Cartograph, αλλα η Ταμιγια μετα τα Ντανλοπ που λειπανε (και που btw βρηκα τα templates για τα λαστιχα σε ενα κουτι με spares) θεωρησε κουλ να μην συμπεριλαβει τα 2 στικερς απο τον τεχνικο ελεγχο (τα γνωστα κιτρινα κουτακια με το ονομα της κατηγοριας) ! Το ακομα χειροτερο ειναι οτι το 91 δεν ειχε πλεον κατηγορια Group C1, C2, GTP κτλ αλλα επειδη μπλεξαν τα νεα ατμοσφαιρικα 3,5lt με την παλια φουρνια, τα στικερ γραφανε με κοκκινα γραμματα Κατηγορια 1/2. Ρε ρουκουνες! Ενα πραγμα κανει να διαφερει φατσικα το αμαξι στο λιβερυ, αυτα τα δυο κ&*$αυτοκολλητα!!! Δηλαδη ρε Ταμιγια, η Φουτζιμι πως πηρε αδεια να βγαλει την F1GTR με τα στικερς κανονικα και εσυ δεν μπορεις Τελος παντων, τελειωνω το παραληρημα, θα το φτιαξω χωρις στικερς και αντε γεια. Αυτα Απο πισω φαινεται και το R8C που εχει πλεον σηματα το να τ'αλλο τα παντα ολα και θα παρουσιαστει σε επομενο επεισοδιο, γιατι το εχω παρει πολυ γρηγορα το πραγμα και θα ψαχνω και 4ο κιτ για να περασει η ωρα στον αγωνα Καληνυχτα σας και καλη συνεχεια
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 9, 2015 20:34:52 GMT 2
Πολύ όμορφο θα βγει και αυτό Δημήτρη.. Καλή συνέχεια.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 10, 2015 0:18:26 GMT 2
Χαιρετε Θενκ γιου Κομνηνε, θα το προσεξω το Μαζντα, δεν θα το παπατζωσω Σπεσιαλ το κοκκινο Ζωρζ καλη συνεχεια με τα βερνικια κτλ Σηματων συνεχεια στα δικα μου με τα δυο 43αρια. Στην Πορσε τα σηματα της MFH φαινονται (και ειναι) σχετικα ευθραυστα. Ξεκινησα με τα ροζ πλαϊνα γιαπωνεζικα που επρεπε να σπασουν σε 4-5 κομματια για να τοποθετηθουν και... σπασανε Αν και ξενερωσα στιγμιαια, με πινελο εκανα τις διορθωσεις και ουτε γατα ουτε ζημια. Τα υπολοιπα σηματα αλλαξα τακτικη οταν επρεπε να ακολουθησουν καμπυλες/γωνιες ή να κοπουν (κυριως οι γκρι λωριδες). Τα εκοψα απο πριν με πατρον απο ταινια μασκαρισματος, τα τοποθετουσα, τα ζεστενα με το πιστολακι και μετα με ενα πινελο βουτηγμενο στο σατανικο καταστροφικο πρασινο βελτιωτικο της Gunze, τα παταγα στη θεση τους. Με αυτο τον τροπο δεν επαθε κανενα τιποτα, οποτε αποτελει και οδηγο για τα σηματα στις 917. Και οχι κυριοι!!! Δεν παπατζωσα το SACHS ΤΟ Η ελειπε καθολη τη διαρκεια του αγωνα οποτε αφαιρεθηκε Στο R8C τα σηματα ειχαν μπει καπου καπως καποτε και ειχαν απομεινει μονο οι μαυρες λωριδες γυρω απο τα διαφανη τμηματα. Παροτι πετσες, μετα απο ωρες πιστολακιου αντιδρασανε και κατσανε. Ευτυχως δηλαδη, γιατι κοβωντας τα διαφανη εκανα οτι μ&^#^$ μπορει να χωρεσει ανθρωπινος νους, και οι οποιες κρυφτηκαν κατω απο τα σηματα Τελος παντων, επειδη η ολη κατασκευη εχει τα θεματα της, εθεσε υποψηφιοτητα και κερδισε δωρο ενα ξεγυρισμενο βρωμισμα το ΣΚ του αγωνα Αυτα για την ωρα. Υπνο τωρα γιατι εχει πρωινο εγερτηριο, αλλαξα την προπονηση και την εβαλα 8 το πρωι γιατι το απογευμα εχουμε δοκιμες Μπον νουϊ
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2015 11:39:17 GMT 2
Ωραία πράγματα Μητσάρα! Μου άρεσαν πολύ οι ζώνες στο R Θα δείξει σίγουρα με το βρώμισμα... Το πορσικό σούπερ. Καλή συνέχεια και θα τα λέμε στις δοκιμές
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 10, 2015 16:12:29 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2015 21:11:54 GMT 2
Η καθημερινή ενημέρωση είναι στον αέρα, αλλά σήμερα τα νέα δεν είναι καλά. Αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, μετά από 5 le mans και 6(+1 ) κατασκευές ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι κάτι θα πήγαινε στραβά. Έγινε φέτος... Το μεσημέρι έριξα βερνίκι και αυτό "κατσάρωσε" ελαφρά (το κουλό είναι ότι έριξα παράλληλα κι ένα χέρι στην 250, για να διορθώσω μια ανοησία που έκανα στο καπό κι όλα πήγαν ρολόι ). Άρπαξαν και τα σήματα, ξενέρωσα λίγο αλλά το έλεγξα. Λέω, έτσι είναι το le mans gb, με βερνίκωμα μόλις μια μέρα μετά από την τοποθέτηση των σημάτων, το ρίσκο ήταν και είναι μεγάλο. Το απόγευμα το έτριψα, έκανα με το πινελάκι κάτι μικροδιορθώσεις στα 18άρια που ξάσπρισαν ελαφρά και ρίχνω δεύτερό χέρι. Και γίνεται του Κουγκιού (είναι και της μόδας )... Τα 18άρια έγιναν σαν βιτρό (τα πειστήρια του εγκλήματος, αύριο...) Εντάξ', άνθρωπος είμαι χαλάστηκα όσο και να το παίζω χαλαρός τώρα. Το μοντελάκι θέλει ξέβαμμα και λυπάμαι τα ρίβετς και τη δουλειά, άσε που πρέπει να βρω και νούμερα. Οπότε 312P γιοκ, μάλλον, προς το παρόν και πλέον είναι ορατή η πιθανότητα να μην τελειώσω, για πρώτη φορά λεμανιτικό στην ώρα του... Θα δω τι θα κάνω... Ενημερωτικά είχα καθαρίσει και προετοιμάσει τα δευτερεύοντα κομμάτια, ενώ έπεσαν τα πρώτα βαψίματα... Στις προετοιμασίες περιλαμβανόταν η αλλαγή των εξατμίσεων και του ρολ μπαρ, μιας και αυτά του κιτ είναι για τα λεοντάρια... Στα αγωνιστικά, η Porsche σε μικτή περίοδο έδειξε τον δρόμο : fiawec.alkamelsystems.com/Results/05_2015/03_LE%20MANS/86_FIA%20WEC/201506101600_Free%20Practice/05_ClassificationByClass_Free%20Practice.PDFΤο βράδυ τα δοκιμαστικά αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς στις επόμενες περιόδους λέγανε για βροχές, οπότε θα πυροβολήσουν τα τζαναβάρια... Τα λέμε το βράδυ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 10, 2015 22:19:10 GMT 2
Δεν πειραζει Ζωρζ, καθε εμποδιο για καλο Θα το σωσεις! Τι να πω και εγω που δεν εχω τελειωσει ουτε ενα μοντελο με τον τερματισμο χε χε Στα των δοκιμων... 3.16,8''!!!! Δεν περιγραφω αλλο!!!! Να ηταν και αξιοπιστο
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2015 6:31:35 GMT 2
Δεν πειραζει Ζωρζ, καθε εμποδιο για καλο Θα το σωσεις! Τι να πω και εγω που δεν εχω τελειωσει ουτε ενα μοντελο με τον τερματισμο χε χε Στα των δοκιμων... 3.16,8''!!!! Δεν περιγραφω αλλο!!!! Να ηταν και αξιοπιστο Μιλάμε για απίθανο χρόνο, ο Γιάνι . Τι να λέμε τώρα, ότι βγήκε από τα πιτ και στο πεντάλεπτο πυροβόλησε μην γνωρίζοντας απόλυτα κατάσταση πίστας, τα ελαστικά και με σχετική κίνηση. Δεν νομίζω να μπορεί άλλος να κατέβει τόσο χαμηλά, οπότε... www.autosport.com/news/report.php/id/119413Ευχαριστώ Δημήτρη για την ενθάρρυνση. Βρήκα κάτι νέα decals από έναν απίθανο Γάλλο (τι θα είναι τώρα αυτά δεν ξέρω, αλλά θα δούμε) και θα το παλέψω. Τώρα τι ακριβώς θα κάνω, δεν ξέρω. Ολικό ρεσετ ή τοπικό μόνο τους λευκού κύκλους; Θα σας δείξω φώτο και μου λέτε τη γνώμη σας. Αλλά αυτά για μετά τον αγώνα, αφού τα σήματα σίγουρα μια βδομαδούλα θα κάνουν. ΥΓ. Μήτσε αν υπάρχει link για το tutorial βαψίματος φιγούρας που ανέφερες, ανέβασε το να μορφωθούμε λίγο . Σήμερα έχει 2 δίωρα δοκιμών, 20.00 και 23.00 . Τα λέμε τότε
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2015 20:18:05 GMT 2
Καλησπερα Γιωργο, λινκ δεν κραταω ποτε Κανω σερτς στον γουγλη για να βγαζει και ολες τις νεες τεχνοτροπιες Σημερα το απογευμα ειχε μικροδουλειες, οπως τριψιμο το βερνικι σε 787Β και 962 και ψεκασμα ροζ την πισω αεροτομη της 962 που την ειχα ξεχασει. Επισης εκλεισα το R8C το οποιο περιμενει μονο κατι καθρεφτες, γυαλοκαθαριστιρες, κερωμα να φυγουν δαχτυλιες κτλ για να μπει βιτρινα. Τη γλυτωσε, θα μεινει καθαρο Ιδου με το δισεγγονο του, το R18 (ετοιμο Spark)Επομενες φωτο στα τελειωμενα. Του πηρε σχεδον ενα χρονο, περιμενε στοϊκα, υπεμεινε κρυα και ζεστες, αλλα τελικα τα καταφερε Αυτα τα μοντελιστικα για σημερα. Καλη συνεχεια μου ευχομαι Ποσταρετε ρε μαγκες τιποτα!!! Δεν δερνουμε
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2015 21:11:31 GMT 2
Πολύ ωραίο Δημήτρη, ιδίως μετά από τόση ταλαιπωρία. Μπράβο φίλε μου. Καλη συνεχεια μου ευχομαι Μήτσε μην στεναχωριέσαι, δεν σε αφήνω μόνο, ήδη έπιασα κάτι άλλο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τα παρατάω. Άλλωστε, το πρώτο le man το είχαμε κάνει ΠΣΚ, τώρα με ΠΠΣΚ έχω και μια μέρα αβάντα. Για να δούμε τι θα δούμε... Στα του αγώνα τίποτα σπουδαίο στα δοκιμαστικά που διακόπηκαν εξαιτίας του ατυχήματος του Μάγνουσεν. Τα βραδινά θα ξεκινήσουν 22.30 αντί 23.00.. BTW, μου την έχουν σπάσει τα warning για τα όρια της πίστας στη Tertre Rouge... Σε λίγο update της 312 στην κατάσταση μετά το πρόβλημα στα νούμερα αλλά και preview του νέου θέματος. Τα λέμε...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2015 21:46:46 GMT 2
To θύμα του 5ου λε μαν τζι μπι... Το πρόβλημα είναι έντονο στα εμπρός και πίσω νούμερα. Σκέφτομαι να τα τρίψω, να μασκάρω τους κύκλους και να τους βάψω λευκούς, να περάσω βερνίκι, τα νέα σήματα όταν έρθουν και ξανα βερνίκι. Τι λέτε? Η άλλη λύση είναι το ολικό ρεσετ. Πάμε να δούμε δοκιμές και σε καμιά κόκκινη σημαία θα σας δείξω το 2ο υποψήφιο θύμα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2015 22:49:08 GMT 2
Του μπι χονεστ, δεν φαινεται κατι απ τη φωτογραφια. Βρωμισε την
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2015 23:03:55 GMT 2
Έγινε σαν ψηφιδωτό Δημήτρη. Ναι δεν βγάζει μάτι στη φώτο, αλλά δεν μπορώ να κάνω μεγαλύτερο ζουμ. Το σκέφτηκα για το βρώμισμα, λες Πολύ φλατ τα δοκιμαστικά, ετοιμάζονται για τον αγώνα; Ίσως δούμε κάνα καμικάζι στο τέλος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2015 23:11:35 GMT 2
Νταξ τοταλ ρισετ ουτε ο θεος δε το θελει. Δοκιμαστικα λιγη υπομονη για το τελευταιο 20λεπτο. Αμα δε ριξει βεβαια χαλαζι που προβλεπει η ΕΜΥ χε χε. Εντιτ-> πριν προλαβω να πατησω ποστ μια 911 παραψηθηκε. Κοκκινη σημαια. Αν γεμισε η πιστα λαδια... 1-2-3 !!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2015 0:26:20 GMT 2
Είναι επίσημο, η Porsche έκανε το 1,2,3 στις δοκιμές. www.autosport.com/news/report.php/id/119432Οι πολμαν ανά κατηγορία: LMP1: #18 Porsche 919 Hybrid (Dumas/Jani/Lieb) LMP2: #47 KCMG ORECA-Nissan 05 (Howson/Bradley/Lapierre) GTE Pro: #99 Aston Martin Vantage (Stanaway/Rees/MacDowall) GTE Am: #98 Aston Martin Vantage (Lamy/dalla Lana/Lauda) Στα μοντελιστικά με την απόφαση για την 312 να εκκρεμεί έπιασα μια De Tomaso Pantera που έτρεξε το LM του '75. Τα λόγια είναι περιττά για τις παντέρα, ένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα όλων των εποχών καθώς πάντρευε την Ιταλική σχεδίαση με την Αμερικάνική καρδιά. Το συγκεκριμένο με αριθμό σειράς #5855, με τους Pierre Polese και "Willer" στα πηδάλια, εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω μηχανικών προβλημάτων στο μοτερ. Για την κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί το κιτ της Fujimi (παλιό Arii ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και τα σήματα της S27. Χρειάζονται κάποιες τροποιησείς για να γίνει από πολιτικό, λεμανίτικο αλλά αποτελείτε από λίγα κομμάτια οπότε αντισταθμίζεται η κατάσταση. Αύριο θα σας δείξω τι έκανα, σήμερα, με το αμάξωμα. Καλή ξεκούραση
|
|