|
Post by gtziaf on Nov 4, 2015 17:22:09 GMT 2
Κομνηνέ για το ebay μιλούσα περισσότερο. Εδώ όπως είπες, μεταξύ μας είμαστε αν χρειάζεται κάποιος κάτι συνεννοούμαστε, ρωτάμε, κλπ Εγώ θα έβαζα, για πώληση δύο σετ, ένα με μόνο την ουρά και ένα πλήρες για να καλύπτεις περισσότερες γκάμες αγοραστών. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και πάλι. Δεν στο κρύβω είναι από τα αγαπημένα μου θέματα
|
|
|
Post by LUNATIC on Nov 4, 2015 22:12:44 GMT 2
Μπραβο Κομνηνε παιδι μου. Συνεχισε την καλη δουλεια για να δουμε και το τελικο αποτελεσμα...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 5, 2015 11:46:17 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 6, 2015 22:12:51 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 9, 2015 22:16:12 GMT 2
Καλησπέρα Κομνηνέ, Προχωράς μεθοδικά, με τη δουλειά σου να είναι σχολείο φίλε! Η επέμβαση στις δισκόπλακες είναι εξαιρετική, και η διαφορά στο πάχος βγάζει μάτι... Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2015 18:33:32 GMT 2
Εκπληκτική διαφορά στα δισκόφρενα! Καλά έκανες και μας τα έδειξες μαζί, πριν και μετά το τρίψιμο. Το μαρσιπιέ φοβερό, επίσης. Σε βλέπω ζεστό, οπότε να αναμένουμε κι άλλες ομορφιές σύντομα;
|
|
|
Post by alex78 on Nov 11, 2015 20:17:43 GMT 2
Καλά τα λένε παραπάνω τα παιδιά, το πάς ''φουλαριστός'' και με την μεθοδικότητα και εμπειρία σου σίγουρα θα δούμε σπουδαία πράγματα!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 11, 2015 22:19:19 GMT 2
Ζαλάδα με έπιασε φίλε!!!Καλή συνέχεια!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 12, 2015 0:24:22 GMT 2
Κομνήνε μας έστειλες φίλε!
Πολύ μεθοδική και λεπτομερής δουλεία!
Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 21, 2015 20:48:52 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα σχόλια. Ενα μικρο ποσταρισμα με την συνέχεια της μετατροπής. Μετά από εξαντλητικό στοκοτριψιμο και παιχνίδι με λάστιχα και ρητίνες έχω στα χέρια μου τελειωμένο και το αντίγραφο του ρεζερβουάρ. Το χρώμα της ρητίνης αν και συνεχίζει να βγαίνει λίγο παρδαλό και ίσως στις φωτογραφίες να μοιάζει σαγρέ, στην πραγματικοτιτα το κομμάτι είναι λείο. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει γιατί η θερμοκρασία είναι λίγο πιο χαμηλή η γιατί η ρητίνη είναι πολυκαιρισμενη και θέλει αντικατασταση. Ένα ακόμα καλουπακι με τις βάσεις των μαρσπιε και τις σέλες είναι στην φάση του.. πηξίματος... Άντε να τελειώνω σιγά σιγά γιατί έχει αρχίσει να με κουράζει...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 23, 2015 17:02:30 GMT 2
Πολύ όμορφο το καλουπάρισμα και το αντίγραφο Κομνηνε!
Και βαμμένο θα δείχνει ακόμα καλύτερο φίλε! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 24, 2015 1:17:37 GMT 2
Να είσαι καλά Αλέξανδρε, ευχαριστώ. Για το βάψιμο που λες έχω κακά νέα.. Αν διάβασες τα ποστ πάρα πανω που λέω ότι η ρητίνη έχει ένα περίεργο χρώμα.. Ε λοιπόν τελικά φαίνεται πως η ρητίνη έχει πρόβλημα. Το κομμάτι βγάζει συνεχώς κάτι σαν ελαφριά λιπαρότητα με αποτέλεσμα να μην στρώνει σωστά το αστάρι πανω του.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 24, 2015 16:53:44 GMT 2
Να είσαι καλά Αλέξανδρε, ευχαριστώ. Για το βάψιμο που λες έχω κακά νέα.. Αν διάβασες τα ποστ πάρα πανω που λέω ότι η ρητίνη έχει ένα περίεργο.. τσιρλη χρώμα > Ε λοιπόν τελικά φαίνεται πως η ρητίνη έχει πρόβλημα. Το κομμάτι βγάζει συνεχώς κάτι σαν ελαφριά λιπαρότητα με αποτέλεσμα να μην στρώνει σωστά το αστάρι πανω του. Κομνηνέ, αν βάλεις κάτι σε sealer πριν το αστάρι; Έχω το αντίστοιχό της ZP Αν θες σου στο στέλνω, να δοκιμάσεις. Επίσης μήπως το αστάρι δύο συστατικών για ρητίνες - μέταλλα, είναι κατάλληλο; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αν και το είχα πάρει για τα multimedia, αλλά μέχρι τώρα δεν το χρειάστηκα. Αν θέλεις, όποιο από τα δύο νομίζεις (ή και τα δύο φυσικά), ότι θα βοηθήσει στο κάνω πακέτο και το στέλνω. Ψάξτο και μου λες...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 25, 2015 15:01:10 GMT 2
Σε ευχαριστώ Γιώργο αν τα χρειαστώ θα σου πω.
|
|
|
Post by alex78 on Nov 27, 2015 23:07:02 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 16, 2015 18:10:12 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, έχω καιρό να ποσταρω στο θέμα αλλά αυτή τη φορά δεν κοπροσκυλιαζα.. Αφου τα ξαναχυτευσα με νέα ρητίνη,(η γυναίκα μου επέμενε να βάλω νέα φυτινη ) δούλευα τα κομμάτια ουρά και ρεζερβουάρ προσπαθώντας να τα φέρω έτσι ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό το μικρο πετσικαρισμα της ουράς, και αυτή τη φορά σας τα παρουσιάζω τοποθετημένα στην θέση τους ασταρωμένα έτοιμα για βάψιμο. Περιμένω να έρθουν και οι χαλκομανίες που έχουν παραγγελθεί στην LM DECAL και αν είναι σωστές χρωματικά θα ξεκινήσει σιγά σιγά το βάψιμο. Έτσι λοιπόν λίγο πριν την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του μοντέλου θα ήθελα να πείτε την γνώμη σας, αν σας φαίνεται σωστό το σχήμα του η αν βλέπετε οτιδήποτε που δεν θεωρείται σωστό. Υ.Γ Αλέξη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε.
|
|