RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 19, 2015 20:42:12 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Σάκη!!! Εϊναι από τις κατασκευές που ανυπομονώ να τις δω ολοκληρωμένες... Καλή συνέχεια. Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on May 21, 2015 8:04:31 GMT 2
Το να γράψω οτι η δουλειά σου είναι εκπληκτική, είναι μάλλον περιττό... Μου αρέσει πολύ η βήμα-βήμα παρουσίαση, που δίνει την αίσθηση στον αναγνώστη οτι βρίσκεται δίπλα στο υπό κατασκευή μοντέλο! Επίσης, συγχαρητήρια για το κουράγιο σου να κάνεις τόσες πολλές αλλαγές και reset, θυσιάζοντας πολλές ώρες προγενέστερης δουλειάς, ώστε τελικά νε επιτύχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλεις! Καλή συνέχεια! Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το εσωτερικό! Υ.Γ.: Από τις αναρίθμητες σκρατσολεπτομέρειες, μου άρεσαν ιδιαίτερα η σμίκρυνση του καπακιού του κινητήρα και η προσθήκη των μεταλλικών δοκών στα παράθυρα!
|
|
|
Post by jvolume on May 26, 2015 21:41:51 GMT 2
Θάνο πολύ χαίρομαι που επανήλθες στο θέμα και μάλιστα τόσο δυνατά!!Το χρωματάκι απλά άψογο και τώρα περιμένουμε τα μαγικά σου και στο εσωτερικό της Γερμανίδας σου. καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nikostheo on Feb 3, 2021 16:43:12 GMT 2
ΠΟΥ ειναι η συνεχεια αυτου του αριστουργηματοοοοος;;;;;
|
|
|
Post by Sakis on Feb 3, 2021 19:35:33 GMT 2
Ήμουν μικρός και παρορμητικός. Δυστυχώς βιάστηκα στα βαψίματα δύο φορές και το αμάξωμα δεν άντεξε το δεύτερο ξέβαμμα... Δεν το ξέχασα όμως το project και τώρα μου δίνεις την ευκαιρία να αποκαλύψω ένα πλάνο. Μιας και έχω προμηθευτεί το σωστό μοντέλο και μάλιστα στην Enthusiast εκδοχή, πιστεύω πως έχω την ιδανική βάση για να κάνω το παρακάτω: Ωρίμασε ο Dickinson, ωρίμασα κι εγώ, οπότε μένει να ωριμάσει και η ιδέα μιας κι έχει πολλή μελέτη και προσωπικό αγώνα με τον εαυτό μου να μην ανοίξω μέτωπα που δεν θα μπορέσω να κλείσω. Θέλω, όπως και να 'χει, να γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό με ιδιαίτερες σκρατσιές που προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάπου, προκειμένου να αποτυπωθούν ορισμένες λεπτομέρειες (π.χ. πίσω φωτιστικά σώματα)...
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 3, 2021 20:00:10 GMT 2
Εκ βάθους καρδίας, καλή επιτυχία αυτή τη φορά Σάκη!
|
|
|
Post by nikostheo on Feb 3, 2021 20:35:48 GMT 2
ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσεις το όραμα σου!! Η αλήθεια είναι ότι το πράσινο σε σχέση πάντα με το άσπρο με χαλούσε αλλά αν φτιάξεις αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες... Τι να πω απλά έπος δεν κολλάει άλλη λέξη εδώ μόνο αυτή... Επειδή είμαι καινούργιος εδώ κοιτάζω παλιές κατασκευές που έχουν κάνει οι πιο παλιοί για να μαθαίνω κόλπα αλλά και τι λάθη έκαναν ώστε να μην τα κάνω. Και πραγματικά είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό με το project σου!!! Καλή δύναμη και και καλή επιτυχία μην το βάλεις κάτω
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 4, 2021 20:18:48 GMT 2
Πολύ δυνατό πρότζεκτ εύχομαι να υλοποιηθεί φίλε Σάκη!!!
|
|
|
Post by czt on Feb 6, 2021 1:48:22 GMT 2
Σακη θα συμφωνήσω με τα παιδιά πρέπει να υλοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ όταν έρθει η σωστή στιγμή !
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 1, 2021 13:53:38 GMT 2
Ακόμα μικρός είσαι λολ Αργείς, άντε
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 1, 2021 16:15:20 GMT 2
Για δες... Μιλάνε οι μεγάλοι... Πώς περνάνε τα χρόνια! Που χάθηκες βρε Χρήστο; Welcome back!
|
|