Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2014 17:38:24 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Nov 2, 2014 17:47:14 GMT 2
Πολυ σεξυ βγαινει!!! Αλλα ελεος πια με αυτα τα αγγλικα στο φορουμ Αρίγκατο γκοζάιμάς Μήτσε!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 3, 2014 12:33:10 GMT 2
Πολύ καλός Θάνο!! Απείχα εσκκεμένα τόσο καιρό στο σχολιασμό λόγω ασχετοσύνης του αντικειμένου....(σκρατσοδουλειές). Άντε να πέφτουν τα πρώτα χρώματα να αρχίσουμε να γουστάρουμε όλοι....
|
|
|
Post by Sakis on Nov 3, 2014 14:56:47 GMT 2
Αλέξη δεν είναι τίποτα ρε συ, φαναρτζο(μπόλικη)δουλειά και φαντασία μόνο, δεν είναι καμιά επιστήμη! Μες στη βδομάδα θα έχω και το χρώμα οπότε κάτι θα δεις.
|
|
|
Post by Sakis on Nov 7, 2014 5:17:49 GMT 2
Μετά από ένα μήνα "αντρικού" τριψίματος επιτέλους έριξα το χρώμα! Αποφάσισα να κάνω δική μου ανάμειξη αντί να αγοράσω έτοιμο. Χρησιμοποίησα Gloss White της Gunze (περίπου 6ml) και δύο σταγόνες Flat Earth της Tamiya. Το χρώμα θα αφεθεί να στεγνώσει καλά και να εξατμιστεί ο διαλύτης, έπειτα θα τριφτεί σε περίπτωση που υπάρχουν ατέλειες ή σωματίδια σκόνης και θα πέσουν μερικά χέρια ακόμα. Δεν γεμίζει ακόμα το μάτι σε φινίρισμα αλλά δεν έχει τελειώσει το βαφείο συν ότι θα πέσει και 2Κ. Φωτό στα όρθια: Νομίζω πως φέρνει κάπως στην απόχρωση που ήθελα. Ίσως στο δεύτερο χέρι να παίξει και λίγο Ghost Gray. Τα φιλιά μου.
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 6:47:41 GMT 2
Μια χαρά βγαίνει Θάνο. Στα δικά μου τα μάτια φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα μισή με μία σταγόνα Flat Earth. Είναι τέτοια η φύση του χρώματος που θα το αναδείξουν όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του αμαξώματος. Έβαψες και τις ζάντες?
|
|
|
Post by Sakis on Nov 7, 2014 14:29:16 GMT 2
Όχι ακόμα Γιάννη, θα τις δουλέψω να φύγουν pin marks και αηδίες και στο δεύτερο χέρι θα τις περιποιηθώ. Έχεις δίκιο για το χρώμα, τα μπιχλιμπίδια τριγύρω θα το τονίσουν.
|
|
|
Post by Sakis on Nov 7, 2014 19:47:54 GMT 2
Μικρό update από την πρόοδο των ζαντών. Αφού βάφτηκαν στο χρώμα του αμαξώματος, μπήκαν στο dremel και με μία νοτισμένη με διαλυτικό μπατονέτα ακουμπούσα την άκρη αφαιρώντας το χρώμα για να φανεί το χρωμιωμένο δαχτυλίδι. Μένει να βαφτεί ο μαύρος πάτος και να γίνουν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 7, 2014 22:36:27 GMT 2
Ωραια εκατσε το χρωματακι Θανο και η αποχρωση μου φαινεται οπως πρεπει. Οι ζαντες σουπερ!! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 8, 2014 11:08:56 GMT 2
Πολύ στρωτό βάψιμο και οι γραμμώσεις όνειρο Θάνο !! Επίσης πολύ καλή η δουλειά σου και στις ζάντες...
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 8, 2014 11:44:58 GMT 2
Πολύ όμορφο και στρωτό Θάνο. Και οι γραμμώσεις - απόχρωση σούπερ... Κάνε μερικές δοκιμές βερνικώματος όμως (σε κουτάλια ή σε καμιά παλιά καρότσα), για να πετύχεις το όσο γίνεται βέλτιστο αποτέλεσμα στο γυάλισμα, και να αναδείξεις την πολύ δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα... Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 8, 2014 12:39:00 GMT 2
Καλημέρα Σακη, ευχάριστα διαφορετική η ''μεταμοντέρνα'' porsche σου.Εντυπωσιακά μελετημένη κατασκευή αλλά και πολυ προσεγμένη εκτέλεση. Σίγουρα το τελειωμένο μοντέλο θα ειναι εκπληκτικό!! ΥΓ. Θα προσπαθήσεις να αναπαραστησεις και τους καθρέπτες-προβολείς του βελτιωτικού οίκου??
|
|
|
Post by rentisp on Nov 8, 2014 21:39:30 GMT 2
Αν και το wip το επιασα εν ταχυ απο την αρχη, το αποτελεσμα της ολης δουλειας ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο!τα συγχαρητηρια μου και καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 10, 2014 1:33:10 GMT 2
Παίδες σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι που σας αρέσει ως τώρα και ελπίζω η συνέχεια να σας αρέσει εξίσου. @ Γιώργο σίγουρα θα δοκιμάσω αλλού πριν βάλω χέρι στο μοντέλο μιας και πάει καιρός που "φινίρισα" τελευταία φορά συν ότι θέλω να δοκιμάσω κάποια πράγματα επιπλέον. Θα δείξει η νεκροψία - δοκιμαστική καρότσα... @ Κομνηνέ, ναι θέλω να τους αναπαραστήσω. Έχω μια ιδέα στο μυαλό μου αλλά προς το παρόν με καίνε άλλες "αναπαραστάσεις" πολύ πιο μπελαλίδικες (λέγε με εσωτερικό και καπάκι κινητήρα με γρίλιες)... Άσε, μεγάλο δράμα!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 17, 2014 0:33:00 GMT 2
Θάνο πολύ πετυχημένο το χρώμα φίλε!
Και με τις λεπτομέρειες θα δείξει ακόμα περισσότερο!
Μπράβο!
|
|
geogian
Kart Driver
Γιώργος
|
Post by geogian on Dec 7, 2014 0:46:52 GMT 2
Μόνο και μόνο που φτιάχνεις μια Singer είναι απο μόνο του ιδιαίτερο..Ακόμα καλύτερο είναι οτι πραγματικά είναι πολύ ψαγμένο και η εξαιρετική δουλειά σου ακόμα περισσότερο!!!
|
|