911man
Kart Driver
Γιάννης Ξαγοράρης
|
Post by 911man on Mar 5, 2015 20:57:24 GMT 2
Πολύ καλη δουλεια σε ένα πολύ δυσκολο θεμα και όχι μονο,απ τα αγαπημενα μου αυτοκίνητα.Περιμενω να το δω τελειωμενο ,σιγουρα θα μεινω αφωνος.Στο θεμα των καθρεφτων νομιζω ότι ταιριαζουν απ την R του 67 της fujimi ,δες τους και αν νομιζης ότι σου κανουν ευχαρίστως να σου δωσω ένα σετ ,χρειαζονται όμως μια μικροεπεμβαση στη βαση τους .
|
|
|
Post by Sakis on May 3, 2015 14:47:20 GMT 2
Γιάννη σ'ευχαριστώ πολύ! Το κιτ μπηκε για λίγο καιρό στην "κατάψυξη". Δουλεύεται όμως ακόμα και έχει αρκετα πράγματα να διορθωθούν μιας και ξεβάφτηκε λόγω αντίδρασης με το αστάρι της Alclad. Ευχαριστώ για την προσφορά σου, να είσαι σίγουρος ότι όταν φτάσω στους καθρέφτες θα σε ενημερώσω!
|
|
|
Post by Sakis on May 4, 2015 13:00:06 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 4, 2015 16:29:03 GMT 2
Σάκη, σίγουρα θα βγει σούπερ. Περιμένουμε εξελίξεις
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 4, 2015 16:38:44 GMT 2
Σάκη είναι όντως καυ...φανταστικά σέξυ!!!!
Φίλε ακόμα και έτσι η σιλουέτα είναι έρωτας! Ωραίες οι σκρατσιές!
Εν αναμονή....
|
|
|
Post by Sakis on May 4, 2015 22:26:32 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 4, 2015 23:26:26 GMT 2
Επέστρεψες ορεξάτος και αποτελεσματικός, μιά χαρά δηλαδη....καλή συνέχεια φίλε! Σάκη δεν σου κρύβω πως με το που είδα τα ''διαβολικά'' ζουμιά ένα ρίγος με διαπέρασε θυμίζοντας μου με το χειρότερο τρόπο το άδοξο τέλος του δικού μου....αλλά αμα το έχεις όλα σώζονται....
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 5, 2015 11:19:06 GMT 2
Πανέμορφο βγαίνει... Πολύ ωραιες και λεπτομερέστατες οι επεμβέσασεις σου. Με το καλό να το τελειώσεις!!!
|
|
|
Post by Sakis on May 6, 2015 12:33:04 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 6, 2015 13:52:09 GMT 2
Χολα Αυτα τα μπιμπικια ειναι ο λογος που σταματησα να ψεκαζω προαραιωμενα ασταρια. Ενηγουεη, δεν ειναι τιποτα φοβερο, φαινεται να στεγνωνει το χρωμα πριν πεσει στο μοντελο. Οποτε οι λυσεις ειναι περισσοτερο αραιωμα, ψεκασμα απο πιο κοντα, μεγαλυτερο μπεκ κτλ κτλ τα ξερεις αλλωστε δεν χρειαζεται να κανουμε λιστα. Βγαινει πολυ κουλ παντως, ασε τα κατ-εγουεη και τα σφαγμενα και τελειωσε το
|
|
|
Post by Sakis on May 6, 2015 14:38:08 GMT 2
Το θέμα είναι ότι αυτή τη φορά δεν έβαλα αστάρι... Μάλλον όμως παίζει αυτό που λες. Πάω να τρίψω σαν αρκούδα τώρα και ξαναδοκιμάζω! Μερσί!
ΥΓ Να σε ρωτήσω ρε Μήτσε: έχεις δοκιμάσει ποτέ Mr Surfacer να το αραιώσεις απο βαζάκι με LT και να το ψεκάσεις σαν αστάρι;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 6, 2015 15:14:10 GMT 2
Βασικα μιλησα με γριφους βαζοντας τρεις προτασεις σε μια Αυτο που υπονοητο ηταν οτι επαθα το ιδιο παλιοτερα με κατι προαραιωμενα ασταρια που τα ψεκαζα και εκαναν μπιμπικια (τα ασταρια). Οποτε το ειχα λυσει προσωρινα ψεκαζοντας τα με εξτρα αραιωση και εναν badger spray gun του θανατου με μπεκ απο ποτιστηκο κανονακι σε χωραφι (γιαυτο το γυρισα σε σπρευ). Κατι αντιστοιχο συμβαινει και εδω οπως το βλεπω στις φωτογραφιες το χρωμα πεφτει σχεδον σε μορφη πιγκμεντ, στεγνο. Για το surfacer που λες, το ακουγα που το κανανε πολλοι με επιτυχια, πηγα να το κανω, απετυχα οικτρα (εβγαζε ο αερογραφος ενα πραγμα σαν μαλλι της γριας ) και το παρατησα, μονο σπρεη. Μην σε αποθαρρυνω ομως, με την καταλληλη αραιωση φανταζομαι οτι φυσικα και γινεται
|
|
|
Post by gtziaf on May 6, 2015 16:00:39 GMT 2
Σάκη, το έχω πάθει κι εγώ με άσπρο αστάρι της Alclad, στο προπέρσινο LM GB. Αλλά τότε είχε καύσωνα και το απέδωσα εκεί. Αλήθεια, πόση ώρα άφησες το χρώμα να 'κάτσει', αφού το έβγαλες από το σπρέι; Μια ιδέα, μήπως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από αυτό. Η άλλη ιδέα μου για το τι να το προκάλεσε, είναι πιθανόν η αραίωση. Ο λόγος είναι ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι ακριβώς σύσταση έχει το χρώμα της tamiya. Εγώ, όσες φορές έχω βάψει με σπρέι tamiya από τον αερογράφο, τα ψεκάζω αναραίωτα περνώντας τα πολλά mist χέρια για να πέσει ματ πάνω στο μοντέλο (ίδια μεθοδολογία βαψίματος με τα ZP) και παρόμοια με αυτή που ακολουθείς και εσύ, από ότι ξέρω. Οπότε μην ρισκάρεις πάλι στον επόμενο γύρο βαψίματος. Γνώμη μου πάντα, φυσικά. Τέλος πάντων, είμαι σίγουρος ότι θα καθαρίσει από τα μπιμπίκια και θα βγει σούπερ. Καλή συνέχεια και αν καταφέρουμε και βγάλουμε άκρη για το τι το προκάλεσε θα είναι καλύτερα για όλους μας.
|
|
|
Post by Sakis on May 6, 2015 16:23:17 GMT 2
Σας ευχαριστώ και τους δύο.
Ψέκασα δύο ελαφριά χεράκια XF-56. Το άφησα ένα βράδυ. Την επομένη το έτριψα ελαφρά γιατί είχε μικρά μπιμπικάκια. Έπειτα έριξα άσπρο της Τamiya. Έκανε ακόμα περισσότερα. Τρίψιμο και μετά από καμιά ώρα έκανα τη μετάγγιση, άφησα να περάσει ένα 5λεπτο και ξεκίνησα να ψεκάζω χωρίς να το αραιώσω. Παρατήρησα πως όσο περισσότερο ψέκαζα τόσο χειρότερο γινόταν. Δεν έπαιζε ρόλο αν έριχνα mist ή βαριά χέρια, πάντα έβγαιναν μπιμπίκια. Άρα ή φταίει η αραίωση ή αντιδράει κάτι; Όπως και να χει θα ρίξω ένα καλό καθάρισμα στον αερογράφο, θα τρίψω παντού το αμάξωμα και θα ξαναδοκιμάσω με πολύ πιο αραιό αυτή τη φορά μεταγγισμένο πράσινο. Τι να πω δεν ξέρω...
|
|
|
Post by gtziaf on May 6, 2015 17:47:52 GMT 2
άφησα να περάσει ένα 5λεπτο Σάκη, νομίζω τον βρήκαμε τον ένοχο. Έκανες μετάγγιση και ψέκασες στο 5λέπτο; Συνήθως λένε 1-2 ώρες αλλά εγώ το αφήνω όλο το βράδυ για να εξατμιστεί το προωθητικό υγρό (μισάνοιχτο καπάκι). Πρέπει να φτάσει σε σημείο να το μετακινείς και να μην βγάζει καθόλου εκείνες τις μικρές μπουρμπουλήθρες. Οπότε στο επόμενο χέρι χρώμα, κάνε τη μετάγγιση σήμερα και βάψε αύριο για σιγουριά και όλα θα πάνε καλά. Άντε παιχταρά μου, θάμπωσες μας με τη σέξι σίνγκερ σου...
|
|
|
Post by Sakis on May 6, 2015 21:02:38 GMT 2
Ελήφθη Ζωρζ! Θα το κάνω έτσι και θα ρίξω και έξτρα αραίωμα για σιγουριά. Ελπίζω να φταίει αυτό και να μην μου ξαναβγάλει μπιμπίκια γιατι όπως πάει μου θυμίζει το γεφύρι της Άρτας αυτό το πορσικό...
|
|