|
Post by konstantinf on Mar 18, 2017 20:23:37 GMT 2
Συστηματική προσέγγιση Αγάπιε που αναδεικνύεται ακόμα περισσόετρο από τις δυσκολίες που ξεπερνάς... Μπράβο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 18, 2017 22:57:31 GMT 2
Ωραία δουλειά, φίλε! Τα κόψε-ράψε (που ως γνωστόν τα έχω μια αδυναμία...) μού άρεσαν πολύ, ενώ με εντυπωσίασε το τρύπημα στην πρώτη φωτό! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by pkout on Mar 19, 2017 12:14:56 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Αγάπιε, προβλέπεται άλλη μια άριστα κατασκευασμένη κορβέτα Αυτό που είπες ότι σε τρώει το χέρι σου είναι τελικά το αλατοπίπερο του μοντελισμού
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2017 10:55:26 GMT 2
θα την τελειώσεις και αυτή πριν φύγεις; Πολύ συντηρητικός ήμουν τελικά στις προβλέψεις Πολύ ωραία όλα, καλή συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 22, 2017 23:44:37 GMT 2
Συστηματική προσέγγιση Αγάπιε που αναδεικνύεται ακόμα περισσόετρο από τις δυσκολίες που ξεπερνάς... Μπράβο και καλή συνέχεια! Καλησπέρα Κωνσταντίνε, χαίρομαι που σου άρεσε, αλλά κάθε άλλο παρά συστηματική προσέγγιση θα το λεγα. Το έπιασα λίγο χίπικα αυτό το κίτ. Ότι δε μου αρέσει στην πορεία απλά διορθώνεται/προστίθεται και όπου με βγάλει. Ωραία δουλειά, φίλε! Τα κόψε-ράψε (που ως γνωστόν τα έχω μια αδυναμία...) μού άρεσαν πολύ, ενώ με εντυπωσίασε το τρύπημα στην πρώτη φωτό! Καλή συνέχεια! Νεκ καλησπέρα φίλε, σου έχω και άλλα τέτοια τρυπήματα στο επόμενο απντέιτ για να σε κρατήσω σε εγρήγορση Πολύ ωραία δουλειά Αγάπιε, προβλέπεται άλλη μια άριστα κατασκευασμένη κορβέτα Αυτό που είπες ότι σε τρώει το χέρι σου είναι τελικά το αλατοπίπερο του μοντελισμού Γεια σου Παύλο, θα αργήσει πολύ η κυρία να βγεί και φυσικά δε θα είναι άριστη αλλά ελπίζω να τη δώ μέσα στο 17 τελειωμένη. Χαίρομαι που σου άρεσε μέχρι εδώ, αν και εμένα με χαλάσανε λίγο οι ζάντες με το wash και της ξέβαψα και ετοιμάστηκαν με άλλη διαδικασία που θα δούμε στο επόμενο. Αυτό και αν είναι αλατοπίπερο ( το μπρος πίσω εννοώ ) Το κακό με τις μετατροπές φίλε είναι ότι είναι μια κατάσταση που δεν πρέπει να σου ξεφύγει από τον έλεγχο. Και εξηγούυμαι, δε γίνεται να κάνουμε ότι μα ότι μετατροπή έχουμε στο μυαλό μας σε όλα τα μοντέλα που πιάνουμε, διότι μετά χάνουμε το νόημα. Όλα θέλουν τις ισορροπίες τους. Θα φτιάξεις και μοντέλα από το κουτί χωρίς προσθήκες, θα φτιάξεις και με λίγες προσθήκες, θα κάνεις και κάποια με πολλές προσθήκες, θα κάνεις και ιδιοκατασκευές και θα πάρεις σχεδόν την ίδια χαρά βλέποντας τα στη βιτρίνα τελειωμένα. Κατ' εμέ, κάπου εκεί είναι το αλατοπίπερο και όχι στο να βάζουμε όλες τις λεπτομέρειες που μπορούμε, όλα τα βελτιωτικά που υπάρχουν και δεκάδες aftermarket αξεσουάρ σε κάθε μας κατασκευή. θα την τελειώσεις και αυτή πριν φύγεις; Πολύ συντηρητικός ήμουν τελικά στις προβλέψεις Πολύ ωραία όλα, καλή συνέχεια Φίλε, δυστυχώς δεν θα τελειώσει μοντέλο πριν φύγω. Πέσαν πολλά μαζεμένα και οι κατασκευές που έχω ανοικτές είναι αρκετά απαιτητικές απο άποψη χρόνου οπότε θα μπούνε στα κουτάκια τους να περιμένουν το φθινόπωρο. Να είστε όλοι καλά. Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 2, 2017 23:13:56 GMT 2
καλησπέρα παρέα, να σας δείξω και εδώ μερικές δουλίτσες που γίνανε τον τελευταίο καιρό. Για τον Νεκ: Επίσης ετοιμάστηκε απο τροποποίηση παλιών κομματιών το καπάκι του διαμοιραστή: Και τέλος το κουτάκι μας και στο ράφι: Φαίνεται πως έχω προχωρήσει λίγο τον κινητήρα πάνω στο σασί, κάποιες καλωδιώσεις για το καλοριφέρ, για το ψυγείο, μπαταρία κτλ. Μέχρι να ξαναβγεί από την κρυψώνα του, να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 3, 2017 16:35:50 GMT 2
Πολύ ωραία όλα τα μέχρις εδώ, όμως απ' ό,τι καταλαβαίνω μας αφήνεις γεια σιγά-σιγά για ένα διάστημα... Καλά να περνάς και στο επανιδείν, όσο πιο σύντομα γίνεται!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2017 11:11:44 GMT 2
Με το καλό να ανοιχτεί το φθινόπωρο και να δουλευτεί με περισσότερο ελεύθερο και δημιουργικό χρόνο φίλε....
|
|
|
Post by pkout on Apr 4, 2017 18:34:58 GMT 2
Καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή στους πάγκους και στα κοπίδια!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 8, 2017 13:15:29 GMT 2
Δεν έχω να πω κάτι, απλά το ζηλεύω!.. Καλό καλοκαίρι φίλε, να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις, και με το καλό να επιστρέψεις.. δριμύτερος!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 19, 2018 18:22:36 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, ένα γρήγορο sneak peek της φάσης της κυρίας. Ούτε θυμάμαι απο πότε έχω να γράψω εδώ. Έπιανα κ άφηνα το αμάξωμα συνεχώς ανάμεσα στα τελευταία μου μοντέλα και μια απο αυτές τις φάσεις με έπιασε και την προηγούμενη εβδομάδα. Κάπου εδώ ήρθαμε με τις ψιλοεργασίες: Το εσωτερικό βάφτηκε με ένα περίεργο μιξ που είχα κάνει παλιότερα στο mazda RX7, σαν basecoat και αφού στεγνώσει θα περαστεί με clear κοκκινο και ίσως και κάποιο κοκκινο σε κάποια σημεία. Θα το δώ δεν έχω ακριβές πλάνο. Επίσης το αμάξωμα περάστηκε με μαύρο αστάρι και ασημένιο της ZP: Στο στεγνωτήριο και αυτό μαζί με πολλά άλλα κομμάτια που δουλεύονται τον τελευταίο καιρό και μέχρι να πάω να αγοράσω βερνίκι. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 19, 2018 21:14:07 GMT 2
Είμαι περίεργος να δω το πάντρεμα του γκρι με το clear red... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 20, 2018 18:47:51 GMT 2
Λίγο ''ανορθόδοξος'' (αλλά σίγουρα ενδιαφέρον) ο τρόπος της μείξης! Έχεις τσεκάρει το χρωματολόγιο της Vallejo?
Πλούσια γκάμα και οικονομικά, αποκλείεται να μην βρείς την απόχρωση που θές για σαλόνι...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 9, 2018 1:25:18 GMT 2
Είμαι περίεργος να δω το πάντρεμα του γκρι με το clear red... Καλή συνέχεια! Καλησπέρα Κωνσταντίνε, Σε έχασα με το γκρί... Αν εννοείς το σαλόνι ήταν ένα κεραμμυδί. Θα δείς παρακάτω το αποτέλεσμα. Λίγο ''ανορθόδοξος'' (αλλά σίγουρα ενδιαφέρον) ο τρόπος της μείξης! Έχεις τσεκάρει το χρωματολόγιο της Vallejo?
Πλούσια γκάμα και οικονομικά, αποκλείεται να μην βρείς την απόχρωση που θές για σαλόνι... Γεια σου Άλεξ, δεν έχω δεί καθόλου τα vallejo και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δοκιμάσω κάποια ειδικά για τα εσωτερικά. Για να δούμε λίγο που έχει πάει το συγκεκριμένο Project το οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν πιάνω και με πολλή όρεξη. Τις τελευταίες μέρες ετοίμασα το σαλόνι, όπου έγιναν κάποια highlights με flat red, έπειτα ψεκάστηκε το clear red Και τέλος έγιναν κάποια wash. Έγινε flocking στο εσωτερικό και προστέθηκαν ζώνες ασφαλείας από το σέτ της MCG. Επίσης βάφτηκαν τα σιρίτια (όπως όπως δυστυχώς αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο, με γυμνό μάτι είναι μια χαρά), προστέθηκαν τα φωτοχαραγμένα λεβιεδάκια, ανακλαστηκά και λοιπά σκατολοίδια. Μένει ο λεβιές των ταχυτήτων που πρέπει να χρωμιωθεί και το ταμπλώ που ακόμα θέλει πολλή δουλειά: Επίσης μέσα στη βιασύνη μου, ψέκασα το αμάξωμα με βερνίκι μαζί με διάφορα άλλα κομμάτια απο τα υπόλοιπα projects χωρίς να έχω βάλει τις χαλκομανίες, οπότε τρίφτηκε, περάστηκαν και θα βερνικωθεί εκ νέου: Αυτά προς το παρόν. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 9, 2018 12:39:05 GMT 2
Το κατάλαβα το κόνσεπτ Αγάπιε... Το κεραμιδί σου στην φωτογραφία το έβλεπα γκριζωπό. Το αποτέλεσμα αποζημιώνει - το διάφανο κόκκινο δίνει ακριβώς την εικόνα του παλιού κόκκινου δέρματος που γυάλισε από το κάθισμα πολλών οπισθίων και πλατών. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 10, 2018 12:19:17 GMT 2
Πολλή δουλειά και καταπληκτική αναπαράσταση του φθαρμένου κόκκινου δέρματος Αγάπιε, καλή συνέχεια.
|
|