|
Post by m@ster k@frer on Feb 27, 2015 17:06:37 GMT 2
|
|
|
Post by margaritisjb on Feb 27, 2015 21:07:30 GMT 2
Εξυπνο το "κολπο" για τα φωτα,παντως οι επιδιορθωσεις μεχρι τωρα φαινονται πολυ καλες! Keep it going!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 11, 2016 1:26:27 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Ανασταίνω ένα αγαπημένο μου θέμα, το οποίο δεν είχε λάβει την δέουσα προσοχή τελευταία και φυσικά θάφτηκε στα άδυτα του φόρουμ. Εγώ όμως δε το ξέχασα και αφού (μάλλον) τελείωσα την απαισιότητα που λέγεται εμπρός φώτα, ας σας δείξω λίγη πρόοδο. Το εσωτερικό καθώς και το σασί έχουν στηθεί και είναι έτοιμα να δεχτούν τα υπόλοιπα: Ελπίζω σύντομα να έχω νεότερα για τη γριά μου. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 11, 2016 2:47:13 GMT 2
Πολυ ομορφη δουλεια Αγαπιε!! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 11, 2016 12:12:24 GMT 2
Διερωτόμουν Αγάπιε πως και μου διέφυγε αυτή η κουκλίτσα, και μετά διεπίστωσα πως είχε ξεκινήσει πριν καν αρχίσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω στο φόρουμ... Ούτως ή άλλως πολύ όμορφη και προσεγμένη κατασκευή και το εσωτερικό νοσταλγικότατο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 11, 2016 22:21:49 GMT 2
Ωραία δουλειά! Ο συνδυασμός των χρωμάτων του εσωτερικού και η λεπτομέρειά τους μού άρεσαν πολύ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 12, 2016 0:29:22 GMT 2
Πολύ ωραίο το εσωτερικό. Και οι συνδυασμοί, όπως είπε κι ο Νεκ, ταιριαστοί, ρετρό και αμερικανίζοντες Ένα τιπ, για τα καλώδια. Βάζε, στις ενώσεις με το πλαστικό κομμάτι (επισήμανση) ένα μικρό κύλινδρο από αλουμινοταινία. Έτσι δημιουργείς ένα φθηνό hose joint και είναι και πιο ρεαλιστικό. Αν το κάνεις κι ένα wash να "αρπάξει" η περίμετρος, ακόμη καλύτερα... Περιμένουμε τη συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 12, 2016 22:50:28 GMT 2
Πολυ ομορφη δουλεια Αγαπιε!! Καλη συνεχεια! Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να βγεί καλό και το τελικό. Διερωτόμουν Αγάπιε πως και μου διέφυγε αυτή η κουκλίτσα, και μετά διεπίστωσα πως είχε ξεκινήσει πριν καν αρχίσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω στο φόρουμ... Ούτως ή άλλως πολύ όμορφη και προσεγμένη κατασκευή και το εσωτερικό νοσταλγικότατο! Καλή συνέχεια! Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που σου άρεσε και ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια. Αν σου αρέσουν γενικά οι corvette μπορείς να δείς το αρχικό post για την στρογγυλοφάναρη vette του '57 καθώς και αν πάνε όλα καλά να δείς και άλλες corvette να φτιάχνονται. Ωραία δουλειά! Ο συνδυασμός των χρωμάτων του εσωτερικού και η λεπτομέρειά τους μού άρεσαν πολύ! Γειά σου Νεκ, χαίρομαι που σου αρέσει. Το εσωτερικό ήταν έτοιμο εδώ και πολύ καιρό (κανενα χρόνο) και δυστυχώς δε θυμάμαι καθαρά την πορεία κατασκευής, αλλά αφού σας άρεσε καλά πάμε! Πολύ ωραίο το εσωτερικό. Και οι συνδυασμοί, όπως είπε κι ο Νεκ, ταιριαστοί, ρετρό και αμερικανίζοντες Ένα τιπ, για τα καλώδια. Βάζε, στις ενώσεις με το πλαστικό κομμάτι (επισήμανση) ένα μικρό κύλινδρο από αλουμινοταινία. Έτσι δημιουργείς ένα φθηνό hose joint και είναι και πιο ρεαλιστικό. Αν το κάνεις κι ένα wash να "αρπάξει" η περίμετρος, ακόμη καλύτερα... Περιμένουμε τη συνέχεια George καλώς ήρθες με τα υπέροχα και πάντα λειτουργικά tips σου. Προσωπικά, συνήθως χρησιμοποιώ θερμοσυστελλόμενο για τις μπουζόπιπες. Στο καρμπυρατέρ, θα το δοκιμάσω (βέβαια δε θα φαίνεται τίποτα όταν μπεί το φίλτρο αέρα) αλλά στο distributor ειδικά σε αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει joint γιατί είναι καπάκι. Σου παραθέτω φωτό: Τώρα που το βλέπω βέβαια, σκέφτομαι αν μπορώ να κάνω το γκάζι, χωρίς να χαλάσω τα υπόλοιπα. Θα το ψάξω. Θα τα πούμε εμείς Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 23, 2016 0:16:03 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Nov 23, 2016 9:46:13 GMT 2
Γυάλισμα και λεπτομέρειες δείχνουν μια χαρά αν και η χρωματική απόχρωση παραπέμπει μάλλον σε.. General Lee! Φίλε, χρειάζονται επειγόντως φωτό σε φως ημέρας, για να αναδειχθεί το αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς που έχεις κάνει! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 23, 2016 12:09:03 GMT 2
Πολύ ωραία φαίνεται η old lady! Καλό τελείωμα! ΕΝΤΙΤ: παρακαλώ συγχωρήστε με για τις φωτογραφίες δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα για καλύτερο φωτισμό και ούτε για φώς της μέρας Δεν ξέρω τι μηχανή χρησιμοποιείς για τη φωτογράφηση, αλλά για τη μεν "θολούρα" (στη μεγέθυνση φαίνεται ότι είναι από ελαφρό κούνημα) μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τριποδάκι (που είναι και γενικής χρησεως, για νυκτερινές φωτογραφίες κλπ.). Για δε την χρωματική απόκλιση (που προέρχεται από λάμπα με "θερμό" άσπρο φώς), αν η μηχανή σου είναι άλλη από smartphone, έχει σίγουρα ρύθμιση διόρθωσης του τεχνητού φωτισμού (ψάξε για white balance...).
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 23, 2016 12:50:44 GMT 2
Γυάλισμα και λεπτομέρειες δείχνουν μια χαρά αν και η χρωματική απόχρωση παραπέμπει μάλλον σε.. General Lee! Φίλε, χρειάζονται επειγόντως φωτό σε φως ημέρας, για να αναδειχθεί το αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς που έχεις κάνει! Καλά τελειώματα! Καλησπέρα Νεκ, Ευχαριστώ για το σχόλιο. Όσον αφορά το φυσικό φως, είπαμε δε γίνεται αυτή τη στιγμή. Ειδικά εσύ πρέπει να θυμάσαι ότι πάντα έβγαζα φωτογραφίες των τελειωμένων σε φώς ημέρας, για να λέω ότι δε γίνεται συντρέχει σοβαρός λόγος. Πολύ ωραία φαίνεται η old lady! Καλό τελείωμα! ΕΝΤΙΤ: παρακαλώ συγχωρήστε με για τις φωτογραφίες δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα για καλύτερο φωτισμό και ούτε για φώς της μέρας Δεν ξέρω τι μηχανή χρησιμοποιείς για τη φωτογράφηση, αλλά για τη μεν "θολούρα" (στη μεγέθυνση φαίνεται ότι είναι από ελαφρό κούνημα) μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τριποδάκι (που είναι και γενικής χρησεως, για νυκτερινές φωτογραφίες κλπ.). Για δε την χρωματική απόκλιση (που προέρχεται από λάμπα με "θερμό" άσπρο φώς), αν η μηχανή σου είναι άλλη από smartphone, έχει σίγουρα ρύθμιση διόρθωσης του τεχνητού φωτισμού (ψάξε για white balance...). Κωνσταντίνε καλησπέρα, στη μηχανή έχει γίνει ρύθμιση για το κούνημα και πάντα βγάζει αυτή τη ψιλοθολούρα, χρησιμοποιώ τριποδάκι, φωτογραφίζω με χρονοδιακόπτη 2s και φυσικά έχει γίνει μικρορύθμιση για το "θερμό" κίτρινο φως. Φορ ναου αυτές θα είναι οι φωτογραφίες μέχρι να υπάρξει δυνατότητα για καινούγια λάμπα ή καλύτερα σπίτι. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 23, 2016 13:22:00 GMT 2
Αγάπιε, σούπερ είναι παλικάρι μου. Και ότι θα πάει στη βιτρίνα ακόμα καλύτερα. Τώρα για τις ατέλειες, πέρα από ότι κάθεται λίγο ψηλά δεν βλέπω κάτι άσχημο. Και μιλάμε για ΑΜΤ κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Να σκεφτείς, δοκίμασα χτες τις ρόδες τις gto, και κάθε μία είναι σε διαφορετική θέση. Και είναι γιαπωνέζικο, οπότε αφού έφερες το ΑΜΤ να δείχνει έτσι, τζαστ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 23, 2016 13:33:14 GMT 2
Πολυ κομψο το αποτελεσμα, δεν παει ο νους οτι ειναι ΑΜΤ
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 23, 2016 22:27:43 GMT 2
Ωραιο βαψιμο και λεπτομερειες!!!!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 24, 2016 5:07:02 GMT 2
Ωραιότατος! Πως τα φέρνετε βόλτα αυτά τα χρέπια είναι πραγματικά άξιο απορίας (εγώ μέχρι και στα Tamiya βρίσκω θέματα να ξινίσω...). Περιμένω να δω τα εμπρός φανάρια που συζητούσαμε.
Kisses!
|
|