|
Post by Βαγγέλης on Feb 11, 2016 17:38:32 GMT 2
Ωραία και αναλύτικη παρουσίαση που δεν κουράζει αυτόν που το διαβάζει.Τρομερό αυτοκίνητο όποτε πιστεύω να το κάνεις αντάξιο του ονόματος που κουβαλάει.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 11, 2016 18:54:34 GMT 2
Πολύ καλή η δουλειά σου Γιάννη!!! Η χρήση του βελουτέ χαρτιού με γύρισε πολλά χρόνια πίσω, όταν η χρήση του φλόκου ήταν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας... Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 17, 2016 11:44:46 GMT 2
Γιάννη πολύ όμορφη και μεθοδική δουλειά φίλε!
Πάλι καλά που κράτησες την κολώνια..χααχ!!!
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by jvolume on Jun 7, 2016 15:16:41 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά συγχωρέστε με για την αργοπορημένη απάντηση μου στα πόστ σας. Η αποχή μου από τον πάγκο, δυστυχώς (και κακώς!) συνδυάζεται και με αποχή από το φόρουμ. Το παλεύω να μην γίνεται, άλλες φορές με επιτυχία και άλλες (τις περισσότερες δηλαδή) με όχι και τόση!! Πολύ όμορφο γίνεται Γιάννη... Τα καθίσματα έχουν τω όντι πολύ ωραία υφή. Εννοείς ότι το μόνο βάψιμο ήταν με το μαύρο αστάρι; Στο ταμπλό ίσως μια-δυό σταγόνες χρώμιο (π.χ. στα κουμπιά του ραδιοφώνου, γύρο από τις κλάπες του αερισμού κλπ.) να έδιναν λίγο περισσότερη ζωντάνια. Αλλά μάλλον δεν το ήθελες, οπότε κι έτσι μια χαρά είναι! Με εξέπληξε η "ανάποδη" τοποθέτηση των ζωνών (δηλαδή να κουμπώνουν προς τις πόρτες) και χρειάστηκε να ανατρέξω σε reference για να πεισθώ ότι έτσι είναι πραγματικά! Καλή συνέχεια λοιπόν! Κωνσταντίνε τόσο τα καθίσματα και το λοιπό εσωτερικό είναι βαμμένα (με αερογράφο) μόνο με το αστάρι το οποίο λόγω της σύνθεσής του με βινύλιο δίνει αυτή την υφή. Για αναπαράσταση δερμάτινων επιφανειών νομίζω ότι είναι τέλειο. Λεπτομέρειες εντός και εκτός καμπίνας άλλου χρώματος θα χαλούσαν το αυστηρό black & white ύφος που ήθελα να αποδώσω. Σχετικά με τις ζώνες να ξέρεις ότι ακριβώς και εγώ το ίδιο έπαθα!! Το αστάρι της Vallejo πράγματι καταπληκτικό προιόν. Έξυπνη & πρακτική η ιδέα της μοκέτας! Καλή συνέχεια Γιάννο. Thanks Alex. Η μοκέτα ήταν περισσότερο λύση ανάγκης, αλλά τελικά βγήκε μια χαρά.! Μπράβο John, το προχωράς πολύ ωραία. Ευχαριστώ Μάνο! Το αστάρι της Vallejo είναι πραγματικά καταπληκτικό, ακόμη και όταν το βάφεις με πινέλο (προσωπική εμπειρία)! Όλα ωραία, αλλά πιο πολύ μού άρεσε το φλόκινγκ! Καλή συνέχεια, φίλε! Σε ευχαριστώ πολύ Νεκ! Ωραία και αναλύτικη παρουσίαση που δεν κουράζει αυτόν που το διαβάζει.Τρομερό αυτοκίνητο όποτε πιστεύω να το κάνεις αντάξιο του ονόματος που κουβαλάει. View AttachmentΒαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ καλή η δουλειά σου Γιάννη!!! Η χρήση του βελουτέ χαρτιού με γύρισε πολλά χρόνια πίσω, όταν η χρήση του φλόκου ήταν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας... Καλή συνέχεια! Απόστολος Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολε! Κρύβε λόγια....μη φανερώνεις την ηλικία μας.... Γιάννη πολύ όμορφη και μεθοδική δουλειά φίλε! Πάλι καλά που κράτησες την κολώνια..χααχ!!! Καλή συνέχεια! thanks Alex! Την έχω ήδη τελειώσει.......
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 7, 2016 15:37:11 GMT 2
Welcome back! Κάλλο αργά παρά ποτέ! Ελπίζω σύντομα να μας δείξεις το επόμενο update...
|
|
|
Post by jvolume on Jun 7, 2016 16:34:42 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on Jun 7, 2016 16:35:34 GMT 2
Welcome back! Κάλλο αργά παρά ποτέ! Ελπίζω σύντομα να μας δείξεις το επόμενο update... Δεν έχεις παράπονο!!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 8, 2016 12:04:12 GMT 2
Πώς να έχω παράπονο με τέτοια γρήγορη ανταπόκριση και τέτοια κούκλα! Μπράβο Γιάννη, τέλειο φινιρισμα! Οι γιοί σου θα έχουν να το λένε μέχρι να πανε φαντάροι...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 8, 2016 18:39:36 GMT 2
Παρα πολυ ομορφη (εικονιδιο καρδουλας)
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2016 17:11:35 GMT 2
Εξαιρετική Τζον Αφού έκανες τη χάρη στον Κωνσταντίνο για εξπρές update, ελπίζω να μου κάνεις τη χάρη και να την ανεβάσεις στα τελειωμένα (πριν το επόμενο LM GB ) Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by alex78 on Jun 9, 2016 20:28:48 GMT 2
Μεθοδική δουλειά και εξαιρετικό φινίρισμα, μπράβο Γιάννη! Αναμένουμε την επίσημη φωτογράφηση στα ολοκληρωμένα για να πέσουν και τα παλαμάκια...
|
|