|
Post by jvolume on May 3, 2014 9:02:54 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Συνέχεια σε ένα μοντέλο που δουλευόταν σιγά-σιγά όλο τον καιρό και ευελπιστώ σύντομα να φτάσει στο τέλος του. Αρχικά οι ζάντες έκαναν το μπανάκι τους στην χλωρίνη και εν συνεχεία βάφτηκαν με μαύρο γυαλιστερό αστάρι Alclad και τέλος με το φανταστικό Magnesium επίσης της Alclad. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το σαλόνι της Λάμπο. Η μπανιέρα βάφτηκε με κλασσικό μαύρο αστάρι της Alclad και το ταμπλό με τα καθίσματα και τις πλαινές επενδύσεις βαφτήκαν με το μαυρο αστάρι της Valejo το οποίο βγάζει αυτήν την απόχρωση του βινύλ. Ευκολοδούλευτο χρώμα και με πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Thanks George! Και κάπου εκεί που θα πρόσθετα κίτρινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό έφαγα μια φλασιά και αποφάσισα να φτιάξω κάτι πιο extreme. Κάτι τέτοιο δηλαδή: Εντάξει δε το λες και πολύ extreme (αλλωστε αυτή είναι η εκδοση versage) αλλά τέλος πάντων αποφάσισα να το αγριέψω παίζοντας μόνο με άσπρο και μαύρο χρώμα. Έτσι η καμπίνα αποφασίστηκε να παρέμεινει φουλ μαύρη και το αμάξωμα βουρ για λευκό. Το επόμενο update έρχεται σύντομα. Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on May 3, 2014 9:30:32 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Τζον... Καλή συνέχεια Υ.Γ. Άντε βγάλε από το κουτί της εκείνη την Πόρσε να τη φωτογραφήσεις και να τη δούμε κι εμείς : :
|
|
|
Post by nektarios on May 3, 2014 13:32:35 GMT 2
Οι ζάντες έγιναν πολύ όμορφες, και τα μασκαρίσματα μέσα στην καμπίνα δείχνουν πολύ πετυχημένα! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on May 3, 2014 16:02:28 GMT 2
Γιάννη πολύ καλύτερη η σκέψη σου για ασπρόμαυρη έκδοση. Το ζαντικό και τα ''μαύρα'' σου απλά άψογα!! : : : : Όαο για το αστάρι της Vallejo προσυπογράφω και εγώ, καταπληκτικό!!! :respect: Καλή συνέχεια! : :
|
|
geogian
Kart Driver
Γιώργος
|
Post by geogian on May 4, 2014 20:51:23 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα! Να σου πώ και εγώ την αμαρτία μου... Φίλε ασπρομαυρή είναι πιο ιδιαίτερη! Καταπληκτική η απόχρωση στις ζάντες!
Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on May 5, 2014 14:25:45 GMT 2
Γιάννη δαγκωτό λευκό ψηφίζω και εγώ, πολύ όμορφη επιλογή ! Τα βαψίματα στις ζάντες εξαιρετικά !!
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by jvolume on May 8, 2014 6:42:09 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Τζον... Καλή συνέχεια Υ.Γ. Άντε βγάλε από το κουτί της εκείνη την Πόρσε να τη φωτογραφήσεις και να τη δούμε κι εμείς Thanks admin!! Σιγά - σιγά θα βγει και η Πόρσε από το κουτί της!
|
|
|
Post by jvolume on May 8, 2014 6:43:55 GMT 2
Οι ζάντες έγιναν πολύ όμορφες, και τα μασκαρίσματα μέσα στην καμπίνα δείχνουν πολύ πετυχημένα! Καλή συνέχεια! Νεκτάριε σε ευχαριστώ πολυ : :
|
|
|
Post by jvolume on May 8, 2014 6:47:26 GMT 2
Γιάννη πολύ καλύτερη η σκέψη σου για ασπρόμαυρη έκδοση. Το ζαντικό και τα ''μαύρα'' σου απλά άψογα!! Όαο για το αστάρι της Vallejo προσυπογράφω και εγώ, καταπληκτικό!!! Καλή συνέχεια! Άλεξ σε ευχαριστώ πολύ. Στα σχέδια μου είναι ασπρόμαυρο και ψιλο-αλητικο. Θα δείξει σύντομα. Με οτι Vallejo έχω παίξει είναι σούπερ!
|
|
|
Post by jvolume on May 8, 2014 6:50:24 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα! Να σου πώ και εγώ την αμαρτία μου... Φίλε ασπρομαυρή είναι πιο ιδιαίτερη! Καταπληκτική η απόχρωση στις ζάντες! Καλή συνέχεια Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Θα σε στεναχωρήσω λίγο με τις ζάντες γιατί και αυτές στα πλαίσια της αλλαγής χρώματος βαφτήκανε και αυτές μαύρες αλλά νομίζω ότι και πάλι θα σου αρέσουν!
|
|
|
Post by jvolume on May 8, 2014 6:52:14 GMT 2
Γιάννη δαγκωτό λευκό ψηφίζω και εγώ, πολύ όμορφη επιλογή ! Τα βαψίματα στις ζάντες εξαιρετικά !! Καλή συνέχεια ! Αντρέα σε ευχαριστώ πολυ. Όπως είπα και στον Γιώργο έρχεται σύντομα νέα έκδοση ζαντών! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 8, 2014 17:31:03 GMT 2
Γιάννη θα βγει πολύ κακία το ταυράκι φίλε! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 10, 2014 11:59:52 GMT 2
Καλησπέρα Γιάνναρε,
Πολύ όμορφο το εσωτερικό και η ιδέα για λευκό πολύ καλή!!
Αναμένω τη συνέχεια
Αγάπιος
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on May 10, 2014 18:36:56 GMT 2
Εξαιρετικη δουλειά ως τώρα...ανυπομονώ για τη συνέχεια!
|
|
|
Post by jvolume on Jan 30, 2016 10:35:17 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Μετά από μακρά αποχή από το κατασκευαστικό κομμάτι του φόρουμ μας, επανέρχομαι με ένα θέμα που ξεκίναγα και σταμάταγα κατά καιρούς και σε κάποιους θα φανεί ότι βγήκαν τα μοντελιστικά φαντάσματα στη γύρα και κόβουν βόλτες . Η Lambo έχει φτάσει εδώ και πολύ καιρό (σχεδόν 1 1/2 χρόνο) σε τελική φάση, αλλά μια κάποια άλλα project που (έχω το κακό συνήθειο ) που ξεκίνησα μια τα ταξίδια και μια οι γενικές αναποδιές, συνεχώς ανέβαλαν το τελείωμα της Lambo. Δυστυχώς κάπου στην πορεία χάθηκε πολύ φωτογραφικό υλικό που τραβούσα κατά την διάρκεια της κατασκευής και κάποια κομμάτια της θα τα δείτε έτοιμα. Συνεχίζω λοιπόν από εκεί που το άφησα. Αφού αποφασίστηκε η αλλαγή χρώματος όλα προσαρμόστηκαν στο άσπρο - μαύρο με αρχή από τις ζάντες. Στην συνέχεια τελείωσε όλο το σασί και ελέγχθηκε αν "κάθεται" σωστά. Περάστηκε με smoke το διάφανο κομμάτι που η fujimi δίνει για προσομοίωση της σήτας. Αυτά για την ώρα. Σύντομα η συνέχεια με το εσωτερικό. Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 30, 2016 11:01:49 GMT 2
Άντε μπράβο! Πολύ ωραίο! (αν και οι ζάντες μαγνησίου ήταν πιο λουσάτες... Αλήθεια, γιατί το μάυρο στις ζάντες είναι προς το ματ - σατινέ; Έτσι είναι στο 1:1 ή τελείως gloss;)
Καλή συνέχεια!
|
|