|
Post by gtziaf on Jan 30, 2016 18:24:40 GMT 2
Γιάννη, μας έλειψε η Μούρχι σου. Κι εμένα το αγαπημένο μου χρώμα σε ζάντες είναι το μαγνήσιο αλλά διακρίνω μια στροφή προς "κακία" με την επιλογή του μαύρου ματ. Ωραίο το smoke στα φώτα ! Περιμένουμε τη συνέχεια
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 30, 2016 21:11:42 GMT 2
Γιαννη ωραιο βγαινει! Οι ζαντες θα πηγαινουν ωραια με το λευκο αμαξωμα! Καλη συνεχεια φιλε!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 31, 2016 0:47:03 GMT 2
Γιάννη, κι εμένα μου άρεσε η ιδέα με το smoke επάνω σε διαφανή επιφάνεια! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 31, 2016 22:28:49 GMT 2
Ωραίος!
Αλητεία οι ζάντες φίλε..όπως "αρμόζει" στον Ταύρο!
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2016 11:58:38 GMT 2
Άντε μπράβο! Πολύ ωραίο! (αν και οι ζάντες μαγνησίου ήταν πιο λουσάτες... Αλήθεια, γιατί το μάυρο στις ζάντες είναι προς το ματ - σατινέ; Έτσι είναι στο 1:1 ή τελείως gloss;) Καλή συνέχεια! Κωνσταντίνε καλημέρα Συμφωνώ απόλυτα για το μαγνήσιο στις ζάντες. Είναι μαγεία!! Αλλά αποφάσισα να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό από μια κλασσική άσπρη Murcielago και έτσι ότι δεν είναι άσπρο βάφεται...μαύρο και μάλιστα ματ για να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το γυαλιστερό άσπρο. Το φοβήθηκα λίγο στην αρχή αλλά εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακό. Σύντομα θα το δεις τελειωμένο.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2016 12:05:07 GMT 2
Γιάννη, μας έλειψε η Μούρχι σου. Κι εμένα το αγαπημένο μου χρώμα σε ζάντες είναι το μαγνήσιο αλλά διακρίνω μια στροφή προς "κακία" με την επιλογή του μαύρου ματ. Ωραίο το smoke στα φώτα ! Περιμένουμε τη συνέχεια Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Το μαγνήσιο είναι και το δικό μου αγαπημένο χρώμα για ζάντες αλλά εδώ με την αντίθεση άσπρο γυαλιστερό -μαύρο ματ θέλω να αποδώσω στο αμάξι, όπως σωστά παρατήρησες, μια "κακία-αλητεία" χωρίς να φτάνει στα όρια τους κιτς. Νομίζω ότι τα κατάφερα. Σύντομα το αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2016 12:05:51 GMT 2
Γιαννη ωραιο βγαινει! Οι ζαντες θα πηγαινουν ωραια με το λευκο αμαξωμα! Καλη συνεχεια φιλε! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2016 12:07:49 GMT 2
Γιάννη, κι εμένα μου άρεσε η ιδέα με το smoke επάνω σε διαφανή επιφάνεια! Καλή συνέχεια, φίλε! Σε ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε. Το smoke δεν είναι δική μου ιδέα αλλά της fujmi.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2016 12:08:36 GMT 2
Ωραίος! Αλητεία οι ζάντες φίλε..όπως "αρμόζει" στον Ταύρο! Καλή συνέχεια! Thanks Alex!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 2, 2016 15:41:00 GMT 2
Ωραία προχωράει Γιάννη.. Οι ματ ζάντες δεν μου κάθονται και πολύ καλά, αλλά περί ορέξεως... Καλα τελειωματα φιλαρακι.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 10, 2016 17:38:32 GMT 2
Ωραία προχωράει Γιάννη.. Οι ματ ζάντες δεν μου κάθονται και πολύ καλά, αλλά περί ορέξεως... Καλα τελειωματα φιλαρακι. Ευχαριστώ πολύ Κομνηνέ. Κάνε λιγάκι υπομονή. Νομίζω οτι στο τέλος θα σου αρέσει.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 10, 2016 18:12:20 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Συνέχεια της Λάμπο με το εσωτερικό. Αρχικά βάφτηκε το ταμπλό με μαύρο αστάρι της Valejo και κολλήθηκε η χαλκομανία στον πίνακα οργάνων και τα ΡΕ στα πετάλια. Στη συνέχεια προσπάθησα για άλλη μια φορά να κάνω floking στο εσωτερικό αλλά απέτυχα παταγωδώς και είχα αποφασίσει να το προσπεράσω το θέμα "μοκέτα" στο εσωτερικό του αμαξιού, μέχρι που μου έκαναν δώρο μια κολόνια η οποία μέσα στο κουτί της είχε την θήκη του μπουκαλιού ντυμένη με μαύρο βελουτέ. Απλά τέλειο για την περίπτωσή μου. Με συνοπτικές διαδικασίες πήρα τα μέτρα και έκοψα τα δύο πατάκια. Στη συνέχεια τοποθέτησα το PE χτένι και τον λεβιέ των ταχυτήτων και άνοιξα τις δύο τρύπες για τις ζώνες πάνω από το κεντρικό τούνελ. Τα καθίσματα επίσης βάφτηκαν με το εκπληκτικό αστάρι της Valejo και τοποθετήθηκαν στην μπανιέρα μαζί με τις ζώνες και τα πλαϊνά. Τιμόνι και κάποια μικρά ΡΕ στις ζώνες και στην κεντρική κονσόλα ολοκλήρωσαν το εσωτερικό. Το σημάδι στο κεντρικό τούνελ έμεινε γιατί ψιλοβαρέθηκα να ξαναμασκάρω και να βάψω και υπέθεσα (λανθασμένα τελικά!! ) οτι δε θα φαίνεται. Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο έντονο όσο στις φωτογραφίες. Τέλος και το εσωτερικό και πλησιάζει σύντομα η ώρα για το αμάξωμα. καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 10, 2016 19:47:10 GMT 2
Πολύ όμορφο γίνεται Γιάννη... Τα καθίσματα έχουν τω όντι πολύ ωραία υφή. Εννοείς ότι το μόνο βάψιμο ήταν με το μαύρο αστάρι; Στο ταμπλό ίσως μια-δυό σταγόνες χρώμιο (π.χ. στα κουμπιά του ραδιοφώνου, γύρο από τις κλάπες του αερισμού κλπ.) να έδιναν λίγο περισσότερη ζωντάνια. Αλλά μάλλον δεν το ήθελες, οπότε κι έτσι μια χαρά είναι!
Με εξέπληξε η "ανάποδη" τοποθέτηση των ζωνών (δηλαδή να κουμπώνουν προς τις πόρτες) και χρειάστηκε να ανατρέξω σε reference για να πεισθώ ότι έτσι είναι πραγματικά! Καλή συνέχεια λοιπόν!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 10, 2016 20:31:48 GMT 2
Το αστάρι της Vallejo πράγματι καταπληκτικό προιόν. Έξυπνη & πρακτική η ιδέα της μοκέτας! Καλή συνέχεια Γιάννο.
|
|
|
Post by manos13 on Feb 10, 2016 22:29:29 GMT 2
Μπράβο John, το προχωράς πολύ ωραία.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 11, 2016 11:46:07 GMT 2
Το αστάρι της Vallejo είναι πραγματικά καταπληκτικό, ακόμη και όταν το βάφεις με πινέλο (προσωπική εμπειρία)! Όλα ωραία, αλλά πιο πολύ μού άρεσε το φλόκινγκ! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|