RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 9, 2013 20:52:43 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Έκανες πολύ ωραία δουλειά, και προσωπικά με κέρδισε το εσωτερικό!!! Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by jvolume on Aug 10, 2013 9:52:59 GMT 2
Γιώργο καλημέρα Αν και θεωρούσα την 275 :respect: το καλύτερο σου πολιτικό όχημα μέχρι στιγμής, νομίζω οτι εδώ ο πύχης έχει ανέβει ακόμη ψηλότερα. Μάλλον σου πάνε τα "εκτός έδρας" φίλε μου. Καταπληκτική δουλειά πολύ υψηλού μοντελιστικού επιπέδου :respect: . Ακόμα ένα στολίδι στην βιτρίνα σου θα προστεθεί σύντομα. Περιμένω με αγωνία το τελειωμένο μοντέλο. διακρίνω και μια βελτιώση στις φώτο ή είναι ιδέα μου?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 10, 2013 10:41:01 GMT 2
Απόστολε και Γιάννη ευχαριστώ τα μάλα Χαίρομαι που σας αρέσει. <font class="spoiler">Spoilerδιακρίνω και μια βελτιώση στις φώτο ή είναι ιδέα μου? Είναι εντελώς τυχαία και περιστασιακή. Να δεις που στις τελικές πάλι "τάνα" θα τα κάνω. Μην αυταπατόμαστε κιόλας ;D : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 12, 2013 9:14:25 GMT 2
Πολυ ομορφο το εσωτερικο, μαρεσει που ασχολειστε παροτι οταν κλεισει δεν θα φαινεται σχεδον τιποτα (που να δεις παπατζα στην Diablo) Kαλη συνεχεια : : Επειδή με έχει παρασύρει ο Δημήτρης και βλέπω ένα μικρό πάνζερ σε κάθε κομμάτι των μοντέλων μου
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Aug 12, 2013 9:24:54 GMT 2
Γιώργο όπως πάντα καταπληκτική δουλειά φίλε!
Το εσωτερικό φίλε είναι απίθανο και η καφέ απόχρωση είναι για σεμινάριο!
:respect:
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 16, 2013 8:43:18 GMT 2
Δημήτρη και Αλέξανδρε, σας ευχαριστώ πολύ. μαρεσει που ασχολειστε παροτι οταν κλεισει δεν θα φαινεται σχεδον τιποτα Τι να κάνεις, είναι η γνωστή σφηνωμένη τυρόπιτα του μοντελιστή. Πάντως, σε αντίθεση με άλλες Λάμπο, στη Miura, το εσωτερικό φαίνεται επαρκώς. Τώρα για τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, καλωδιώσεις κλπ, ούτε λόγος να γίνεται... Απλά, Miura είσαι... οπότε δικαιούσαι (κάναμε και ρήμα επιπέδου Λεπά ;D ) 2-3 καλώδια και ας μην φαίνονται βρε αδελφέ... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 19, 2013 10:11:42 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Aug 19, 2013 10:30:10 GMT 2
Γιώργο τίμησες την επέτειο των 50 χρόνων της lamborghini με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !!!
Εξαιρετική η κατασκευή σου (μια απο τις καλύτερες κατά τη γνώμη μου) με εκπληκτικό φινίρισμα, άψογο εσωτερικό και λεπτομερέστατο σασί και μηχανικά μέρη !!
Συγχαρητήρια και βούρ για το επόμενο......
|
|
|
Post by alex78 on Aug 20, 2013 19:51:53 GMT 2
Γιώργο καταπληκτική και αψεγάδιαστη δουλειά φίλε μου, ειλικρινά είναι να αναρρωτιέσαι σε τι (κορυφαία) επίπεδα μπορεί να φτάσει μια κατασκευή πλαστικού μοντέλου.... : : : : Γιώργο τίμησες την επέτειο των 50 χρόνων της lamborghini με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !!! +1000 Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 21, 2013 9:01:30 GMT 2
Ανδρέα και Αλέξη σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια και χαίρομαι που σας άρεσε. Τώρα Άλεξ για τελειότητα, έχουμε πολλά ψωμιά να φάμε... Όλα τα μοντέλα έχουν τα λάθη τους, τις ατέλειες τους και η Miura δεν αποτελεί εξαίρεση. Επίσης, έκανα και κάνα δύο σαχλαμάρες... π.χ. Ξέχασα ότι δεν είχα περάσει με βερνίκι της Alclad (δεν το πήρα μαζί μου) τα χρωμιομένα πλαίσια και τα πέρασα με κερί, με συνέπεια να θαμπώσουν. Και άλλα πολλά... Ευχαριστώ και πάλι... : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 27, 2013 2:15:30 GMT 2
Γιωργο συγχαρητηρια, ειναι μαλλον η καλυτερη κατασκευη σου : : Δεν ηταν βεβαια δυσκολη οπως καποιες αλλες (βλεπε ριτινες) :respect: αλλα σχεδον 'αγγιζει την τελειοτητα' σε όλους τους τομεις : κινητηρας, σαλονι και εξωτερικο φινηρισμα : : Σε ενα μονο σημειο θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα ειναι θεμα γουστου : Miura χωρις μαυρους κυκλους στα φωτα, ειναι Κοκοτας χωρις φαβοριτες Και παλι Μπραβο : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 29, 2013 8:38:58 GMT 2
Κουκλα ειναι! Να ρωτησω τα σηματακια ειναι ΡΕ ή μεταλ τρανσφερ?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 29, 2013 9:17:10 GMT 2
Κώστα και Δημήτρη σας υπερ-ευχαριστώ... Miura χωρις μαυρους κυκλους στα φωτα, ειναι Κοκοτας χωρις φαβοριτες Κωστή, πιθανόν να έχεις δίκαιο. Αν και δεν νομίζω ότι οι μαύρες αντιθαμπωτικές ήταν το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμά της Μiura (βλέπε φαβορίτες Κακότα ;D). Για μένα η συγκεκριμένη ταυρίνα είναι η επιτομή του στυλ. Οπότε, μιας και θεώρησα ότι το περλέ χρώμα (όπως και τα μεταλλικά), "αλλοιώνεται" από μαύρες λεπτομέρειες, το παρέλειψα. Σίγουρα αν την έβαφα με ένα κλασσικό κίτρινο, πορτοκάλι ή κόκκινο, θα το πρόσθετα σίγουρα. Πάντως, επειδή έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες , αν οι απόψεις συγκλίνουν προς τα μαύρα αντιθαμπωτικά, θα τα προσθέσω, ασχέτως αν δεν μου αρέσουν. Εξάλλου, είναι 5 λεπτά δουλίτσα, ακόμη και με τελειωμένο το μοντέλο, αν δεν κάνω καμιά τζιαφιά , φυσικά... Να ρωτησω τα σηματακια ειναι ΡΕ ή μεταλ τρανσφερ? Δημήτρη, τα λογότυπα είναι από τα metal transfer του κιτ. Είναι ελάχιστα μεγαλύτερα από όσο πρέπει, αλλά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το έμβλημα της lambo στο ρύγχος, είναι από τη χαλκομανία του κιτ, που την κόλλησα πάνω στο PE της Studio27. Βέβαια, αν φτιάξω άλλο ένα μοντέλο στο GB, θα πάρω ένα 3D emblem, για να τα αντικαταστήσω. Αν χρειάζεσαι PE logos, περίσσεψαν οπότε μπορώ να σου τα στείλω. : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Sept 20, 2013 14:54:11 GMT 2
Αντμινιστράτορα σε ξέχασα... ’ΨΟΓΗ και πλήρως ερωτεύσιμη η Δεσποινίδα!!! Πολλά μπράβο Γιώργο : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 20, 2013 16:39:28 GMT 2
Αντμινιστράτορα σε ξέχασα... ’ΨΟΓΗ και πλήρως ερωτεύσιμη η Δεσποινίδα!!! Πολλά μπράβο Γιώργο Και εγώ την ξέχασα Chris. Πρέπει να τη βάλω στη gallery Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. H άτιμη η δεσποσύνη, στη βιτρίνα με τόσες Ferrari, όχι μόνο στέκεται ακομπλεξάριστα, αλλά ξεχωρίζει και λόγο αισθητικής :respect: ;D
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 3, 2018 18:54:13 GMT 2
Μια από τις ωραιότερες κατασκευές που έχω διαβάσει. Την απόλαυσα (μαζί με αυτή του Kustov) μέσα στην κόλαση της ζέστης-υγρασίας του νησιού. Κρίμα που για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανοίξω τις εικόνες και δεν μπορώ να δω κάποιες από τις λεπτομέρειες καλύτερα ώστε να μάθω κάποια πράγματα και να τα χρησιμοποιήσω στην πορεία! Ερώτηση: Είναι της Hasegawa η μόνη αξιοπρεπής Miura στην 1:24? Καλό Σ/Κ
|
|