|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 4, 2013 21:17:32 GMT 2
Άντμιν έχεις κάνει εξαίρετικη δουλειά!! Όλα είναι πολύ όμορφα και καθαρά!!! Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2013 20:32:47 GMT 2
Thank you, Chris : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jun 7, 2013 11:42:34 GMT 2
Γιώργο θαυμάζω τις λεπτομέρειες στο μοντέλο σου. Εμένα προσωπικά με ενθουσιάζουν κάθε είδους πατέντες και προσθετικές λεπτομέρειες.
Πολύ καλό αποτέλεσμα.
Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2013 16:02:16 GMT 2
Σπύρο, σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2013 9:57:13 GMT 2
Μια μικρή (απειροελάχιστη για την ακρίβεια ) ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της 275... Παράλληλα με τις διάφορες μικρολεπτομέρειες (φώτα, υαλοκαθαριστήρες, καθρεπτες κλπ.) ασχολήθηκα με τα παρμπρίζ που έρχονται σε ένα κομμάτι. Έκοψα το αριστερό πλαϊνό παράθυρο, πρόσθεσα επένδυση του ουρανού από λευκοπλαστ σε λωρίδες για να αναπαραστήσω τα επίπεδα της πραγματικής (τεχνική του Κούστοβ) και τα συνήθη στις κατασκευές μου... σκιάδια Την επόμενη φορά, αν όλα πάνε καλά θα τη δείτε ολοκληρωμένη. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2013 21:26:39 GMT 2
Στο ενδιάμεσο της παραζάλης του LM GB, ολοκλήρωσα την 275... Πριν οποιαδήποτε φωτογραφία, ένα τεράστιο ευχαριστώ πάει στον Ανδρέα, που μου έστειλε το χρώμιο της mr. color (από την ακριβή σειρά). Δεν το χρησιμοποίησα γιατί δεν το κατάφερα να το χειριστώ σωστά -πιθανόν ήταν και η αποπνιχτική ζέστη,, οπότε πήγα στη λύση alclad, άλλα όπως και να έχει η κίνηση είναι αυτή που μετράει. Ευχαριστώ πολύ φίλε Στα της κατασκευής, πρόσθεσα τη χαριτωμένια μου, με τη μορφή μιας πινακίδας "For Sale" με την ανάλογη αιτιολογία πώλησης=κρυάδα της στιγμής ;D (με τόσο φλεγματικό βρεταννικό χιούμορ από το radiolemans, δεν μπορεί θα επηρεαζόμουν ) Ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες, αλλά με έπιασε συννεφιά - ο καντέμης αφού έγινα μούσκεμα από τον ιδρώτα, σε όλο το Le Mans, όταν πήγα να βγάλω φώτο, ο ήλιος μου έκλεισε το μάτι και αποχώρησε... Καλύτερα γιατί διέκρινα κανά δύο ατέλειες που θα διορθωθούν η φωτογράφηση θα συνεχιστεί, ώστε να μπει στα τελειωμένα... Ελπίζω να σας αρέσει... Καλό βράδυ
|
|
|
Post by rous74 on Jun 23, 2013 22:25:40 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα !
Πανέμορφη πραγματικά η 275 !!
Η πινακίδα προσθέτει μια χιουμοριστική νότα...όσο για το χρώμιο δε κάνει τίποτα φίλε να' σαι καλά και ελπίζω στο μέλλον να το δοκιμάσεις και να σε βοηθήσει όσο εμένα...
Συγχαρητήρια και πάλι για την εξαιρετική δουλειά σου !!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 25, 2013 12:53:42 GMT 2
Ανδρέα, να είσαι καλά φίλε μου... Ευχαριστώ πολύ : : : :
|
|