|
Post by m@ster k@frer on May 12, 2013 15:01:54 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2013 17:49:30 GMT 2
Καταπιάστηκες με θεματάρα Αγάπιε, ωραίος!! Άν κρίνω απο την εξαιρετική δουλειά που είχες κάνει παλαιότερα στη Virago φαντάζομαι τι ομορφιές να αναμένουμε (και) σ'αυτό..... Αντε και καλή αρχή φιλαράκο! Αλέξης : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on May 12, 2013 20:12:12 GMT 2
Αγάπιε καλή αρχή με πολύ καλό ξεκίνημα που θα μας κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον. Να έχεις μια απροβλημάτιστη κατασκευή (που νομίζω το κιτ την προσφέρει)για να το ευχαριστηθούμε εμείς και κυρίως εσύ. Καλή συνέχεια!!!!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on May 12, 2013 20:18:29 GMT 2
Ωραίο ξεκίνημα Αγάπιε. Καλή συνέχεια και απο εμένα.
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on May 12, 2013 20:24:56 GMT 2
Αγαπιε καλή αρχή! Αν και αυτού του είδους οι μοτοσυκλέτες δεν μου πολύ αρέσουν, θα σε παρακολουθώ!!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 13, 2013 9:39:47 GMT 2
Αγάπιε φοβερό κομμάτι φιλέ! Ξέρεις την αγάπη μου για αυτό!
Θα το κάνεις OBB ή θα δουμε μετατροπη καμια custom?
Καλή αρχή και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on May 15, 2013 8:44:25 GMT 2
Φίλε, καλή αρχή (ή, μάλλον, καλή συνέχεια!) κι από μένα! Τα διάτρητα δισκόφρενα είναι εξαιρετικά! : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 15, 2013 20:11:29 GMT 2
Αγάπιε ωραίο θέμα και πολύ καλή δουλειά. Η προετοιμασία των κομματιών δείχνει ότι θα δούμε όμορφα πράγματα. Θα σου πρότεινα να αντικαταστήσεις τις πλαστικές ανάγλυφες βίδες στο κυρίως σώμα (αυτές δίπλα στο ανάγλυφο Υamaha), με μεταλλικές. Καλή επιτυχία : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 15, 2013 22:12:05 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά,
Οι εργασίες προχωράνε αλλά δεν υπάρχει κάτι να δείξω ακόμα... Δυστυχώς και ελλείψει χρωμάτων κάποιες εργασίες έχουν μπεί στην αναμονή.
Αλέξανδρε, θα πάω για dead stock μηχανή με μόνες βελτιώσεις ότι μου ρθει στο μυαλό από βίδες κτλ...
Γιώργο, ωραία η σκέψη και ειδικά τώρα που είναι νωρίς, αλλά δεν έχω aftermarket βίδες για να τις αντικαταστήσω...Εκτός και εάν... Θα δοκιμάσω με μύτες απο καρφίτσες και βελόνες και θα δούμε τα αποτελέσματα, εκτός και εάν έχεις κάποιο άλλο υλικό να προτείνεις...
Να είστε όλοι καλά,
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 16, 2013 8:46:16 GMT 2
Αγαπιε το ξεκινημα σου ειναι δυναμικο καλη συνεχεια και καλα τελειωματα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 19, 2013 14:54:25 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 19, 2013 16:14:42 GMT 2
Πολύ όμορφη και προσεγμένη η δουλειά σου Αγάπιε, πήρες φόρα και σχεδόν το τελείωσες, (όταν ο άνθρωπος έχει κέφια...... ). Συμβουλή/παρότρυνση: ''μείνε'' στα δίτροχα, σε χρειάζονται..... Ψέκασες και τα λάστιχα..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 19, 2013 16:28:36 GMT 2
Έχει δουλίτσα ακόμα... Ειδικά σε ρεζερβουάρ και φτερά...
Προς το παρόν δουλεύεται και 4τροχο... ;D ;D ;D
Τα λάστιχα είναι πολύ καλής ποιότητας και δεν χρειάστηκαν τίποτα. Απλά τρίφτηκαν να φύγει η ραφή και πλύθηκαν....
Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on May 19, 2013 16:57:40 GMT 2
Τα λάστιχα είναι πολύ καλής ποιότητας και δεν χρειάστηκαν τίποτα. Απλά τρίφτηκαν να φύγει η ραφή και πλύθηκαν.... Ε, αφού μου έχεις θρονιάσει το ''Η-77'' , τι θές να σκεφτώ ο άνθρωπος...... ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 19, 2013 21:04:05 GMT 2
Αγάπιε πολύ καθαρή και στρωτή δουλειά φίλε! Φαίνεται ότι το ευχαρηστιέσαι! Σχεδόν την τελείωσες, οπότε καλά τελειώματα εύχομαι! Αλήθεια χρώμα? : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 19, 2013 23:35:57 GMT 2
Χαίρομαι που σ'άρεσε Αλεξ, χρώμα έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά αν δεν κάνω στραβοτιμονιά στο τέλος θα το δείτε σε λίγες μέρες... Ίσως και αύριο αν έχω κέφια να βάψω... Αλλιώς όταν βαριέμαι να βάψω, την πληρώνει άλλο μοντέλο και τα ντουκόχαρτα Αγάπιος
|
|