|
Post by Sakis on May 20, 2013 14:05:54 GMT 2
Δίκιο είχεις που με ζάλισες να το δω... Θαμώνας δεν είμαι στα δίτροχα αλλά άξιζε η επίσκεψη. Το παιχνίδι με τα μέταλλα στον κινητήρα όντως κάθεται φοβερά στο μάτι. Τα δισκόφρενα επίσης πολύ πετυχημένα! Λεπτομέρειες από κοντά σε λίγες ώρες... Αλεξάρα μου επιτρέπεις να συμπληρώσω έτσι; Όταν ο άνθρωπος έχει επίσης ''χέρι'' και αντίληψη ώστε να δοκιμάζει πράγματα και να εξελίσσει τις τεχνικές του... Είδα κι έπαθα να τον πείσω να φτιάξει αυτοκίνητο και μάλιστα αγωνιστικό, μη μου το χαλάς! ;D ;D Και μετά από αυτό θέλω να τον δω σε ένα ποιοτικό αυτοκινητιστικό θέμα (ένα καλό Tamiya πχ). Και μετά , και μετά... βλέπουμε!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 20, 2013 15:50:27 GMT 2
Αγάπιε έκτος το οτι πας το μοντέλο σφαίρα, κάνεις και πολύ όμορφη δουλειά, και το φχαριστέσε, όπως ανέφερες. Σου λέει κάτι αυτό??
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 20, 2013 16:02:41 GMT 2
Θάνε θα τα πούμε απο κοντά.. Όσο για χέρια, πόδια, ταλέντα και λοιπά.... Σιγά, μας τρέχουν από τα μπατζάκια τα ταλέντα, να τα μαζέψουμε λίγο..... Σπύρο, καλησπέρα Μπήκε σε σειρά πολύ γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι τη λατρεύω όσο πάει... λίγο με "ζόρισε" (κοινώς το μόνο σημείο που ήθελε τρύπημα για να μπεί ο πείρος ) η πίσω ανάρτηση στο να κάτσει στο σκελετό. Και αν δεν καθόταν στραβή στα εμπρός δισκόφρενα, θα είχε ολοκληρωθεί ήδη και η εμπρός ρόδα. Αλλά στο ξεμαστκάρισμα αφού βάφτηκε το κέντρο, μου σήκωσε το μαύρο gloss οπότε τα 2 δισκόφρενα κάνανε απλωτές στο fornet Κατα τα άλλα είναι όαση το κίτ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ VESPA!!!! Μου λέει πολλά το ότι οτ ευχαριστιέμαι το κίτ... Και θέλω να πιάσω στη συνέχεια καλό κίτ, αλλά είμαι και μαζοχιστής γμτ και έχω ανοίξει παράλληλα κακό κομμάτι... Θα δούμε... Ίσως να γίνει αγορά και κάποιας άλλης μηχανής (μάλλον πάμε για παπουδομηχανή που λέει και ο Απόστολος) στα κοντά για να παίζουμε ;D ;D Να είσαι καλά, Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 21, 2013 23:57:46 GMT 2
Καλησπέρα και πάλι σε όλους, Ας κάνω ένα μικρό update με κάποιες λίγες εργασίες που έγιναν στην κυρία... Βρέθηκε μπροστά μου το τιμόνι, και είπα να το συναρμολογήσω Μπήκανε και τα καλώδια στα διάφορα σημεία και τώρα κάθεται ήσυχα στο κουτί μέχρι να τελειώσει το εμπρός φτερό: Ξαναέβαψα τα εμπρός δισκόφρενα. Θέλουν και ένα wash σίγουρα στη γραμμή και βλέπουμε πως θα δείξουν. Επίσης, έβαψα με χρώμιο το κεντρικό κομμάτι του ντεπόζιτου και έβαλα και τη χαλκομανία με το κοντέρ: Και πάμε στο χρώμα που λέγαμε (Αλέεεεεεεεεεκο ακούς ;D ;D ) Το σώμα βρίσκεται προς το παρόν σε αυτή την κατάσταση... Ένα πορτοκαλίζον candy χρώμα... Και βρίσκομαι σε δίλημμα, να το αφήσω έτσι, ή να το σκουρύνω... Και για το πιο σκούρο παίζουν 2 σενάρια, άλλο ένα χέρι clear red ή ένα χέρι smoke... Θα δούμε. Αυτά προς το παρόν, να είστε όλοι καλά Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 22, 2013 8:28:57 GMT 2
Αγάπιε μας έφτιαξες πρωί-πρωί φίλε!
Έχεις κάνει πολύ όμορφη δουλειά και το χρώμα είναι κούκλα!
Προσωπικά, θα το άφηνα έτσι...είναι chopperια Μαϊαμέζικη! Αν όμως με έτρωγε ο κ0λ@ς μου για κάτι παραπάνω, θα έκανα ένα κεντρικό strip με το smoke..έτσι για την μαγκιά!
:respect:
|
|
|
Post by gtziaf on May 22, 2013 20:43:45 GMT 2
Αγάπιε πολύ μερακλίδικη δουλειά. Και σε αυτά που φαίνονται με την πρώτη ματιά, αλλά και σε αυτά που θέλουν δεύτερο κοίταγμα (στεγνά πινέλα, σκιάσεις, σκραιμπεριάσματα)... Για τα εξωτερικά, τρίψτα ελαφρά και πέρνα άλλο ένα χέρι. Εγώ θα απέφευγα το smoke. Πάμε για τα επόμενα : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 22, 2013 23:14:52 GMT 2
Αν και δηλωνω παντελος ασχετος με οτι εχει να κανει με τσοπερ, η δουλεια σου φιλε μου εχει μερακι και δειχνει ρεαλιστικη. Αντε καλα τελειωματα. Κομνηνος.
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2013 0:03:20 GMT 2
Και εγώ φίλε δεν θα το πείραζα περαιτέρω, έχει βγεί μαναράκι, μπράβο σου!!! : : ....καλά μιλάμε αυτό το μανταλάκι τείνει να γίνει το απόλυτο φετίχ...... ;D ;D Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 23, 2013 16:06:08 GMT 2
Αγάπιε άστο ώς έχει είναι μια χαρά. Ίσως να π'ερναγες το χρώμα μια ψιλή αλοιφη και θα γίνει τζάμι.
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 23, 2013 17:50:16 GMT 2
Αγάπιε μας έφτιαξες πρωί-πρωί φίλε! Έχεις κάνει πολύ όμορφη δουλειά και το χρώμα είναι κούκλα! Προσωπικά, θα το άφηνα έτσι...είναι chopperια Μαϊαμέζικη! Αν όμως με έτρωγε ο κ0λ@ς μου για κάτι παραπάνω, θα έκανα ένα κεντρικό strip με το smoke..έτσι για την μαγκιά! Καλησπέρα Άλεξ, Χαίρομαι που σου αρέσει και ευχαριστιέσαι το wip όσο ευχαριστιέμαι εγώ την κατασκευή. Το χρωματάκι, η αλήθεια είναι ξέφυγε λίγο απο αυτό που είχα στο μυαλό μου και αυτό λόγω του ότι χρησιμοποίησα πιο φωτεινή βάση. Αλλά, έτσι είναι αυτά με τους πειραματισμούς βλέπουμε πως λειτουργούν τα υλικά... Τελικά ακολουθήθηκε η συμβουλή του τζιάφ (και πρώτη σκέψη που είχα εξ αρχής) περάστηκε δηλαδή ένα ακόμα χέρι κόκκινο και νομίζω έγινε αρκετά καλύτερο... Θα δούμε. Αγάπιε πολύ μερακλίδικη δουλειά. Και σε αυτά που φαίνονται με την πρώτη ματιά, αλλά και σε αυτά που θέλουν δεύτερο κοίταγμα (στεγνά πινέλα, σκιάσεις, σκραιμπεριάσματα)... Για τα εξωτερικά, τρίψτα ελαφρά και πέρνα άλλο ένα χέρι. Εγώ θα απέφευγα το smoke. Πάμε για τα επόμενα Ακριβώς έτσι όπως τα λές έγιναν τα κομμάτια του σώματος... ;D ;D Θα περιμένω μέχρι αύριο λογικά και θα πάω για χαλκομανίες και βερνίκι. άντε να δούμε. Αν και δηλωνω παντελος ασχετος με οτι εχει να κανει με τσοπερ, η δουλεια σου φιλε μου εχει μερακι και δειχνει ρεαλιστικη. Αντε καλα τελειωματα. Κομνηνος. Κομνηνέ σε ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου... Χαίρομαι που σου αρέσει. Ελπίζω να πάει καλά μέχρι τέλους... Και εγώ φίλε δεν θα το πείραζα περαιτέρω, έχει βγεί μαναράκι, μπράβο σου!!! ....καλά μιλάμε αυτό το μανταλάκι τείνει να γίνει το απόλυτο φετίχ...... ;D ;D Αλέξης Σ'ευχαριστώ Άλεξ, Να δούμε πως θα πάει και το βερνίκωμα και θα μιλάμε μετά για τελική ευθεία... ;D ;D Ασυζητητί ολ ταιμ κλάσικ πλέον το ξύλινο το μανταλάκι.... ;D Αγάπιε άστο ώς έχει είναι μια χαρά. Ίσως να π'ερναγες το χρώμα μια ψιλή αλοιφη και θα γίνει τζάμι. Σπύρος Καλησπέρα φίλτατε Σπύρο, Αναφερόμουν καθαρά και μόνο στην τονικότητα του χρώματος... Τα υπόλοιπα τριψίματα κ αλοιφές στην ώρα τους... Μη μου αγχώνεσαι ;D ;D Εν τω μεταξύ, με έχει πιάσει τώρα και θέλω να τελειώσει, αλλά αν το βιαστώ θα την κάνω την πατάτα όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι Ελπίζω σύντομα σε επόμενο update. μέχρι τότε,να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rous74 on May 25, 2013 16:30:52 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα,
'Επιασες ένα αγαπημένο μου θέμα το οποίο είχα φτιάξει και εγώ παλιότερα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...
Είναι σίγουρο ότι εσύ θα τα καταφέρεις περίφημα και η αρχή σου το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο !!
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 25, 2013 17:59:49 GMT 2
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 26, 2013 10:06:09 GMT 2
Αγάπιε η δουλειά σου είναι πολύ καλή και ποιοτική.
Σπύρος
Υ.Γ.
Μη ξεχάσεις να βάλεις λάδια.
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2013 3:41:43 GMT 2
Αγάπιε η απόχρωση σου βγήκε super, οι χαλκομανίες (ειδικά στο ντεπόζιτο) φαίνεται ότι σε παίδεψαν αρκετά, πάντως όσο μοντάρετε εντυπωσιάζομαι περισσότερο, ειλικρινά αναμένω εκπληκτικό αποτέλεσμα φίλε! Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 28, 2013 10:40:20 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφο το candy φίλε! το σύνολο βγαίνει άπαιχτο! Για μένα, μήπως να προσπαθούσες να παρεις μάσκες από τις χαλκομανίες και να το βάψεις το χρώμα....δεν πιστεύω πως θα στρώσουν και είναι κρίμα να αποτελούν παραφωνία στο σύνολο σου... Άντε καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 28, 2013 20:21:37 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, Σπύρο και Αλέξη ευχαριστώ για το χρόνο σας... Αλέξανδρε, οι χαλκομανίες της Tamiya είναι πραγματικά το μελανό σημείο του κίτ (και όχι μόνο αυτού). Και είναι κρίμα γιατί πολλά ποιοτικά κίτ σου χαλάνε τη διάθεση στο τέλος. Είναι δυστυχώς πολύ χοντρές και ταυτόχρονα διάφανες σε κάποια σημεία. Εξηγούμαι: στο ντεπόζιτο έχουν χάσει την αδιαφάνειά τους σε κάποια σημεία του μπέζ (μάλλον λόγω βελτιωτικού) και πραγματικά απορώ πως ενώ είναι τόσο χοντρές επηρεάζονται τόσο πολύ... Ακόμα και οι χαλκομανίες των αρχαίων Monogram και Revell που έχω φτιαξει άλλες φορές είναι καλύτερες. Απλά θα ζήσω με αυτό, διότι ήθελα απελπισμένα τα σιρίτια στα φτερά όπου δεν είναι μόνο χρυσά αλλά έχουν και μπεζ λωρίδα ανάμεσα (που πάλι έχει ψιλοκοκκινήσει στα σιρίτια των φτερών). Στο ντεπόζιτο όταν μπούν και τα λογότυπα και η τάπα βενζίνης θα φαίνεται (ελπίζω για να μήν απελπίζο(μαι) ) απλά λιγότερο το κακό Ήδη έχω ρίξει βερνίκι και έχω τρίψει το ντεπόζιτο, (τα υπόλοιπα δεν θέλανε τίποτα εκτός από κερί). Σε λιγάκι θα δούμε πως είναι τώρα η κυρία και μου λές αν είναι λίγο ή πολύ χάλι ;D ;D Να είστε όλοι καλά, θα επιστρέψω εντός ολίγου... Αγάπιος : :
|
|