|
Post by m@ster k@frer on May 28, 2013 21:40:23 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 29, 2013 0:07:09 GMT 2
Αψογος φίλε, το άτιμο κουκλί βγαίνει!!! :respect: Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 29, 2013 9:47:52 GMT 2
Υπέροχο κομμάτι άψογη εκτέλεση.
Σπύρος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 29, 2013 13:58:50 GMT 2
Αγάπιε λουκουμάρα το Αστέρι φίλε!
Φοβερό το χρώμα και το μηχανικό σύνολο και τα γυαλικά πεντακαθαρα!
:respect:
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jun 1, 2013 20:20:30 GMT 2
Ειναι σαν να βλέπω το αληθινό Αγάπιε Καλή συνέχεια φίλε!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 3, 2013 19:39:48 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 3, 2013 23:53:14 GMT 2
....και πάμε για άλλο θύμα. Ε όχι και ''θύμα'' ρε συ Αγάπιε, μια χαρά το έφερες βόλτα το μοτόρι και σε χρόνο dt!!! :respect:
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 4, 2013 1:04:36 GMT 2
Αγάπιε, δεν ξέρω γιατί γκρινιάζεις, στα δικά μου μάτια το αποτέλεσμα ειναι πολύ όμορφο : : Το χρώμα είναι φανταστικό και στις χαλκομανίες χρειάζεται μεγενθυτικός φακός για να δεις οτι δεν είναι τέλειες. Το μόνο που με ξενερώνει ειναι οι σταυρόβιδες της Tamiya. θα πρότεινα να τις καλύψεις με καποιο παξιμάδι ... : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2013 11:00:53 GMT 2
Αν μπορεις ανεβασε και μερικες φωτογραφιες απο μικροσκοπιο να φανουν ακομα πιο καλα οι ζαρες στα σηματα ;D Μια ομορφια ειναι μαστορα, μεταλλα, χρωμα σπεσιαλ, τι να λεμε τωρα καλα τελειωματα : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 5, 2013 11:38:48 GMT 2
....και πάμε για άλλο θύμα.
Ε όχι και ''θύμα'' ρε συ Αγάπιε, μια χαρά το έφερες βόλτα το μοτόρι και σε χρόνο dt!!! Άλεξ σε ευχαριστώ φίλε... Η αλήθεια είναι ότι με καλή διάθεση και καλό κίτ στα χέρια πάνε σφαίρα οι εργασίες. Θύμα θύμα, ξέρω τι λέω κάτσε και θα δείς στα επόμενα τι γίνεται... ;D ;D Αγάπιε, δεν ξέρω γιατί γκρινιάζεις, στα δικά μου μάτια το αποτέλεσμα ειναι πολύ όμορφο
Το χρώμα είναι φανταστικό και στις χαλκομανίες χρειάζεται μεγενθυτικός φακός για να δεις οτι δεν είναι τέλειες.
Το μόνο που με ξενερώνει ειναι οι σταυρόβιδες της Tamiya. θα πρότεινα να τις καλύψεις με καποιο παξιμάδι ...
Καλησπέρα Κώστα, ε να μη γκρινιάξουμε και λίγο... ;D ;D Για το έθιμο... Χαίρομαι που σου άρεσε το χρωματάκι, είναι καιρός που ήθελα να το δοκιμάσω σε μοντέλο. Οι βίδες είναι γνωστό θέμα στις μηχανές της Tamiya και πάλι σε αυτό το κίτ έχει γίνει προσπάθεια από την εταιρία να καλυφθούν οι περισσότερες. πχ τιμονόπλακα, όπου δίνει έξτρα παξιμάδι που μπαίνει απο πάνω. Στο τελειωμένο φαίνονται μόνο η βίδα στο πιρούνι (απο την αριστερή πλευρά, απο δεξιά την τάπωσα ) και η βίδα αριστερά στον σκελετό... Δεν πειράζω τπτ τώρα, καθώς τέτοιες μετατροπές θέλουν μελέτη εξ αρχής και τώρα θα φλερτάρω εντόνως με τη ζημιά... Το μόνο που έχει γίνει είναι να βαφτούν με μαύρο gloss μαρκαδόρο της Tamiya αφού μπήκαν στη θέση τους για να είναι λιγότερο έντονη η διαφορά. Εξ άλλου ξεκίνησα να κάνω μοντέλο χωρίς καθόλου βελτιώσεις και πάλι έφτιαξα καμια 60αριά βίδες για τον κινητήρα, έκοψα και έφτιαξα απο την αρχή τα αντίβαρα, τρύπησα (ε να μην ήταν 150 τρύπες ) τα δισκόφρενα, άλλαξα τις βίδες στα πλαινά καπάκια και μερικά ακόμα που ξεχνάω... Καλά τα πήγα πάλι, τα τήρησα τα λεγόμενα μου ;D ;D Σε ευχαριστώ Μητσάν, έχει ήδη στηθεί και με περιμένει για φωτογραφίες, αλλά της κάνω τον δύσκολο όποτε μπορέσω, θα την φωτογραφίσω και σε φυσικό φώς την κυρία. Να είστε όλοι καλά παιδιά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 5, 2013 12:12:53 GMT 2
Άγαπιε φοβερό το τσοπερίδι φίλε! Το candy τα σπάει και το σύνολο είναι έτοιμο για βόλτα στο Ocean Drive! Καλά τελειώματα φίλε! : : : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jun 7, 2013 11:30:19 GMT 2
Αγάπιε το μηχανακι έγινε πολύ καλό, θερμά συγχαρητήρια. Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 31, 2014 13:43:45 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Αλέξανδρε και Σπύρο, σας ευχαριστώ θερμά και χαίρομαι πολύ που σας άρεσε. Το θέμα αν και θαμμένο καιρό τώρα, δεν έχει ξεχαστεί. Το μηχανάκι είχε τελείωσε αρκετούς μήνες πριν αλλά παρέλειψα να το φωτογραφίσω. Ας δούμε λοιπόν το αποτέλεσμα: Περισσότερες φωτογραφίες του τελειωμένου μπορείτε να δείτε στα completed: www.scalewheels-gr.com/index.cgi?action=display&board=com2&thread=1681&page=1Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|