|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 20, 2013 11:33:25 GMT 2
Ευχαριστώ για την συνπαράσταση γκαϊζ Δημήτρη ω ναι!!! Πράσσινο Gunze και τα μυαλά στα μπλέντερ!!! Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές αλλά τώρα με έκαψε....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 20, 2013 11:49:48 GMT 2
Εκει ειναι να βγεις κυριε Γκουνζε ομως να κανεις τη δουλεια, στην κουρμπα πανω στην 956, εκει σε θελω, σε επιπεδες επιφανειες βαζω βελτιωτικο και σαλιο και κολαει, ασε μας κυριε Γκουνζε, σολ/σετ ομορφα και καλα και οποιος μας βρει εναν τροπο να μη χυνω το μισο μπουκαλακι καθε φορα, τον κερναω το μισο μαικροσετ που εμεινε απο την χτεσινη τουμπα ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 20, 2013 11:55:04 GMT 2
Καλά μήτσε άσε κλάμα με το microsol....Κι εγώ το χω ρίξει κανα 2 φορές... Εγώ παιδιά χθές έβαλα μαρμελάδα πλαστικού στο σημείο που δεν κλείνει και πάλι @@ το κέρατο μου... Και δεν προλαβαίνω να ρίξω και αστάρι σμρ... Ούτε εκκίνηση δε θα δούμε το βλέπω το πράμα
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2013 12:14:53 GMT 2
Αυτά είναι, Μήτσο με προβλημάτισες αρκετά με τα βελτιωτικά. Χρησιμοποιώ Gunze και γω αλλά πάντα έψαχνα αφορμή να δοκιμάσω και της Microscale, πλέον την έχω.... Πλάκα-πλάκα Γιώργο δεν δίνεις άλλη μια βδομάδα παράταση μπάς και προλάβουμε όλοι μας? Μεταξύ μας και γω δεν βλέπω να προλαβαίνω αφου ΠΣΚ θα είμαι εν πλώ και θα έχει και καιρό.... : : Αλέξης : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 20, 2013 17:51:50 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2013 20:27:28 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα στον περιορισμένο μου χρόνο ασχολήθηκα αποκλειστικά με το αμάξωμα. Έτσι λοιπόν αφού πρώτα βάφτηκε το ταμπλώ και το εσωτερικό με μαύρο σατινέ, ύστερα μασκαρίστηκε για να ψεκαστεί 2 χέρια με το Ts-53. Οι φωτό είναι άθλιες το ξέρω αλλά με πρόλαβε το σκοτάδι, υποσχομαι καλύτερες.... Στο τριήμερο που ακολουθεί θα προσπαθήσω (λόγω εν πλώ) να κάνω κάποιες δουλειές όπως πέρασμα με micromesh,αλοιφές και βερνίκωμα ώστε να ακολουθήσουν χαλκομανίες απο βδομάδα.... Καλό βράδυ και καλή συνέχεια σε όλους! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 20, 2013 21:32:05 GMT 2
Τζόνι μας πέθανες....μπράβο ρε θηρίο!! Αν και ξεχάσαμε να κάνουμε τα φιλετάκια στα τζαμιλίκια, αλλά είνα καθαρό και σε συγχωρώ ;D Αλέξη καλά το πας! Micromesh και αλοιφές στο χρώμα εννοεις?? Το λευκό που χρησιμοποίησα ειναι το 22 Humbrol, μετάγγιση απο τη φιάλη. Φίλοι μου, μου δώσατε κουραγιο και συνεχίζω ακάθεκτος!! Έκανα το ρετουσάρισμα στο πρασσινάκι σήμερα (χωρίς πολλά πολλά, οσα βλέπει η πεθερά). Έχουν σχεδόν τελειώσει όλα τα περιφεριακά βαψίματα και στην ουσία μένουν οι εργασίες στο αμάξωμα, τα διάφανα μερη και η τελική συναρμολόγηση.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2013 22:15:37 GMT 2
Γιάνναρε, πολύ όμορφο ρε συ... Και η ιδέα και η εκτέλεση Super... Άσε που δεν είναι λερωμένο... Τώρα, το σου πω ότι με τόσο λάδι που έχει πέσει κάτω, θα έπρεπε να ' έχει κάνει καμιά καπνιά και καμιά λαδίλα, θα επέρνα το βραβείο γραφικότητας του φόρουμ... ;D Να πεις στον Mr λέρωμα να λερώσει παραπάνω... Δεν νομίζω : : Αλλά ρε συ φίλε, δεν έβγαλες καμιά φώτο από την κατασκευή, χα χαζέψουμε και εμείς το θηρίο Άλεξ, το έχεις πάρει ζεστά... Χρηστό, στο είπαμε... δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πάμε γερά και ποιοτικά, ισχυει και για τους δύο... <font class="spoiler">AdminΠλάκα-πλάκα Γιώργο δεν δίνεις άλλη μια βδομάδα παράταση μπας και προλάβουμε όλοι μας? Μεταξύ μας και γω δεν βλέπω να προλαβαίνω αφου ΠΣΚ θα είμαι εν πλώ και θα έχει και καιρό.... Αλεξ, εννοείτε ότι δεν υπάρχει βία ούτε δέσμευση. Το le mans γίνεται για να διασκεδάσουμε, να μοντελάρουμε παρέα, να αλλάξουμε απόψεις-τεχνικές και να μάθουμε πράγματα. Τώρα ο καθένας μοντέλαρει ανάλογα με το χρόνο, τη διάθεση του και τις συνθήκες. Δεν παίζει ρόλο αν θα τελειώσει σε μια, δύο, τρεις ή παραπάνω βδομάδες. Τα υπόλοιπα, που ανέφερα, παραπάνω έχουν σημασία... Όλα αυτά έχουν κάνει το συγκεκριμένο event, την καλύτερη για μένα μοντελιστική εμπειρία. Οπότε δεν υπάρχει χώρος και λόγος για άγχος και deadlines. Πάμε γέρα φίλε μου... Εδώ θα είμαστε : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2013 22:24:06 GMT 2
Όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, συνέχισα τις εργασίες με το αμάξωμα... Αρχικά βερνικώθηκε όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενο Post... Στη συνέχεια, και ενώ έπαιζαν τα απογευματινά, βροχερά , δοκιμαστικά, έτριψα το αμάξωμα για να εξομαλύνω τα σήματα. Τέλος, αφού πλύθηκε το αμάξωμα, πέρασα άλλο ένα γενναίο χέρι βερνίκι. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ιδίως αφού τα σήματα φαίνεται να αντέχουν Πάμε να δούμε τα τελευταία δοκιμαστικά, μέχρι της 1 π.μ. και τα ξαναλέμε : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 21, 2013 0:47:57 GMT 2
Μπον σουαρ μανταμ ε μεσιε Τζονι εισαι γιγας πολυ ωραιο το διοραμα!!! Μαγκες βλεπω συνεχιζετε ολοι πολυ δυνατα, φοβερες δουλειες, βαψιματα, ολα! Μπραβο σας Λιγο σπαστικα τα δοκιμαστικα σημερα καθε τρεις και λιγο κοκκινες σημαιες. Αουντι 1-2-3, ο Buemi εδεσε την κορδελα, βγηκε για γυρο μπανζαι και κατεληξε 3ος μεν, 4 σχεδον δευτερολεπτα απο την πολ δε Η επιδοση της ημερας απο τη σεξυ θεια Lola-Toyota της Rebellion που εχασε την 5η θεση απο την δευτερη Toyota λιγο πριν το τελος Στα μοντελιστικα, χτες βραδυ εβαλα τα σηματα, ψιλο-πετσες ηταν (και λαθος σχημα στους εμπρος θολους) αλλα ενας τρελος συνδιασμος Sol/Set/πρασινου καταραμενου Γκουνζε, πιστολακιου και καυτης μπατονετας εκανε ακομα και τα πιο δυστροπα να κολησουν. Μετα ειδα κατι φωτογραφοες και αυτο που νομιζα οτι ειναι βιντατζ (το κρεμ των Μαρτινι) ειναι απλα κιτρινισμενα σηματα ;D ;D Νεβερ μαϊντ, ουτως ή αλλως θα ακολουθησει βρωμισμα. Σημερα, κατα τη διαρκεια των κοκκινων σημαιων εριξα 2Κ. Να πεσει το βιντεο! Τωρα στεγνωμα μεχρι Σαββατο ή Κυριακη για να τριφτει και να γυαλιστει. Παραλληλα εχω δουλεψει λιγο τα κομματια που θελουν πιο μπελαλιδικο βαψιμο (αυτα που ειναι φαιμπεργκλας) αλλα θα τα δουμε απο το Σαββατο, καθως αυριο γιορταζουμε τη "μερα της γυναικας"! Μην γινουμε και τελειως καφροι ;D Καλη συνεχεια σε ολους!!! Κάνουμε εκκλήσεις και προσευχές για τον σκληρό σου, γιατί le mans, χωρίς παπαραδιενεργό, είναι σαν πρωτάθλημα χωρίς τον Μπάμπη τον Τενέ Μετα απο κατι allez les bleus οθονες το απογευμα, ειπα να ξεκινησω απο τα βασικα και αλλαξα το καλωδιο το σατα. Δια μαγειας πηρε τα πανω του! Τωρα γιατι εβγαλε bad sectors o θεος και η ψυχη του, αυτοδιδακτος ειμαι Παντως σεταρισα και το λαπτοπ της δουλειας για παν ενδεχομενο Εδω δειτε φωτο και φτυστε τον!!! Γιουροσπορ αριστερα, lemans.org live timing με on-board απο Αουντι και Τογιοτα δεξια ;D ;D Φτου, φτου, φτου!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 21, 2013 2:15:18 GMT 2
Έτσι μπράβο φίλε, άλλωστε ήταν θέμα χρόνου να το ξαναπιάσεις, άσε που G.B. χωρίς Cris_SD δεν νοείται πως να το κάνουμε δηλαδή.... Micromesh και αλοιφές στο χρώμα εννοεις?? Ναι στο χρώμα Χρήστο γιατί έχω πολύ orange peel που δεν διακρίνεται εύκολα στις φωτό, έτσι λοιπόν σκέφτομαι να ακολουθήσω τη διαδίκασια ύστερα να βερνικώσω και μετά βούρ για σήματα. Γιώργο και Δημήτρη πραγματικά άψογες δουλειές!! :respect: :respect: Καλή συνέχεια σε όλους, τα λέμε απο βδομάδα.... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 21, 2013 8:51:56 GMT 2
Kαλημερα ! Ευχαριστω παιδια , τα λερωματα ( οπως σωστα παρατηρησατε ) δεν εγιναν γιατι εχω δανεισει τον αερογραφο μου σε φιλο και δεν μπορουσα να τα κανω με σπρευ ( μη ελεγχομενη ροη ) αλλιως σιγα μην το αφηνα καθαρο. Αλλωστε γι αυτο το λογο το μοντελο δεν εχει κοληθει 100% στην βαση... Καλη συνεχεια σε ολους... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 21, 2013 17:49:03 GMT 2
Δημήτρη, φοβερό το βάψιμο φίλε μου... : : Για τις χτεσινές δοκιμές, εκτός από τις κόκκινες σημαίες, το πιο σπαστικό ήταν που στα τελευταία 20 λεπτά, με στεγνή πίστα που είχε τζόγο, κάθε 2 λεπτά κάποιος έκανε τετακε... χαλώντας τη διαδικασία. Παρεμπίπτοντος όταν τα Toyota πήγαν να χαλάσουν το 1-2-3 της Audi, διέκρινα έναν εκνευρισμό και λάθη στους Γερμαναράδες. Πιθανόν αν η μειωμένη κατανάλωση των Ιαπωνικών πρωτοτύπων, σε συνδυασμό με ατυχήματα-βροχές βγάλει τον αγώνα από τον προγραμματισμό των Γερμανών και υπάρξει συναγωνισμός. Θα δούμε... Ούτε 24 ώρες δεν έμειναν για την εκκίνηση.... Καλή συνέχεια σε όλους και το Σάββατο-Κυριακή, όσοι δεν πάτε στις παραλίες, θα είμαστε εδώ για σχολιασμό του αγώνα και των μοντέλων μας. Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σε όσους πάνε μίνι διακοπούλες : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 21, 2013 18:02:09 GMT 2
Nissan ZEOD RC - LAUNCH FILM
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2013 8:33:01 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 22, 2013 14:37:39 GMT 2
Να σε δω Τζωρτζ πως θα μεινεις ξυπνιος το βραδυ, που αρχισες να ποσταρεις απο τις 9μισι το πρωι ;D Και ενα λινκ για τους λατρεις του ραδιοφωνου (...και του βρετανικου φλεγματος ;D ) www.radiolemans.com/ Η προταση-προτροπη αν το αντεχει η συνδεση σας (η δικια μου ψιλοζοριζεται ) ειναι tv/streaming στο mute και περιγραφη απο τους χαβαλεδες
|
|