|
Post by gtziaf on Jun 17, 2013 23:57:27 GMT 2
Χρηστάρα μην στεναχωριέσαι... Δεν είσαι μόνος σου Γιάννη βλέπω το πήρες ζεστά... Μπράβο παιδιά... Καλή συνέχεια σε όλους. Πάμε στο δικό μας καθιερωμένο, για το Le Mans, νυχτερινό update. Αρχικά, οργανώθηκαν τα κομμάτια σε ένα κουτί δανεισμένο από ένα MFH. Στη συνέχεια ξεκίνησε η πάλη με το θηρίο... ;D Έχουμε και λέμε... Το πρώτο πρόβλημα είχε να κάνει με τη σφουγγαρένια υφή της ρητίνης, που έδειχνε μαλακή και ...κινούμενη Κοινώς έπρεπε να απομακρυνθεί το επάνω στρώμα της, πράγμα το οποίο έγινε με ντουκόχαρτο 320 βαθμών. Στη συνεχεία (2ο πρόβλημα), μετά από προσεκτική παρατήρηση, διαπίστωσα αρκετές ραγάδες (σαν νερά ξύλου ένα πράγμα), στο αμάξωμα. Ακολούθησαν τα γνωστά στοκαρίσματα, ασταρώματα με αστάρι εμπορίου από σπρέι και φυσικά τριψίματα, μέχρι να αποκτήσει η 250 μας, δέρμα σαν ποπουδέλι νεογέννητου από διαφήμιση για πάμπερς... και να είναι έτοιμη για βάψιμο. Τέλος, πέρασα 2 χέρια αστάρι της alclad που είναι πιο ανοιχτόχρωμο, ώστε να μην χαντακώσω την πράσινη απόχρωση της Zero. Φυσικά στο ενδιάμεσο, το μοντελάκι έκανε όλα τα απαιτούμενα μπανάκια του, βουρτσίστηκε και καθαρίστηκε επιμελώς... Ταυτόχρονα, ασταρώθηκαν ορισμένα τμήματα του σασί, που είναι στο χρώμα του αμαξώματος (πόρτες, πίσω τζάμι και κάλυμμα κινητήρα), ακολουθώντας την προηγούμενη διαδικασία. Αυτά τα ολίγα (μου έφαγαν όλη τη μέρα ) για σήμερα. Αύριο έχει βάψιμο και ίσως σήματα... Τα λέμε σύντομα : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2013 0:07:00 GMT 2
Δημήτρη μαζί ποστάρραμε!!! Πραγματικός οργασμός... ακαταστασίας φίλε μου . Πες μου ότι δεν ανακατεύεις το κρασάκι, με κομμάτι από τα sprue ;D Η δουλειά και το φούσκωμα, τα είπαμε... υπεράνω κριτικής. Τώρα για τις αγορές... μαζί σου... Να τα χαρείς και να απολαύσεις την κατασκευή τους, σου εύχομαι. Αν έχεις χρόνο ένα review, θα ήταν ευπρόσδεκτο. Αλλά, εγώ κόλλησα αλλού... Και indycars βρε αθεόφοβε Τόνι Καναν, Ντάριο Φραγκίτι, Σιμονα Ντε Σιλβέστρο και τα μυαλά στα κάγκελα... Το περιμένω σε wip, με αγωνία... Καλή συνέχεια : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 18, 2013 1:02:35 GMT 2
Δημήτρη μαζί ποστάρραμε!!! Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται ;D LOL LOL Σκοτς μπράιτ η ρητινη, αλλα γατος ο αμερικανος, τον επιασε τον φουσκωτο τον πισινο, σε αντιθεση με το diecast της deAghostini απο την γνωστη σειρα Συμπασχω για το τριψιμο : : Αυτο δε το κουτι, να το βαλεις μασκοτ του week build Για ριβιου, το Σαββατο, οταν τα Αουντι θα παρελαυνουν, κατι γελοιοδεστατο θα γραψω ;D Οσογια τα Ιντικαρ , καταρχην wip σε Snap-kit?!?!?! : : Κατα δευτερο, για αυτα τα γατακια που αναφερεις, μεσα εχει Red Five σηματα Οur Νige' ;D διοτι μεγαλωσαμε με Γιουροσπορτ λαιβ Κυριακη βραδυ και Δευτερα κομματια σχολειο, Ρικ Μιαρς, Εμμο, Μαριο-κολλαω-ενσημα-Αντρετι, Μπομπι-και-μαμω-τα-μουστακια-Ρεηχαλ, Αλ Ανσερ Τζουνιορ που τον εκραζε ο σχολιαστης θειος του Ρομπι Ανσερ με καθε ευκαιρια, και λοιπους Τρου Αμερικαν Χιροους :respect: Ολα αυτα τελιωσανε πρωτα με τη διασπαση το '95 και οριστικα με την επανενωση. Οχι αλλα νετα στο Ιντι φαιβ χαντρεντ!!!! Πιπα Μαν!!! Φορ γκοντ'ς σεηκ!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 18, 2013 2:51:13 GMT 2
Επιτέλους και άρχισα να νοιώθω μόνος και απορρημένος αν είμαι τέρμα καμμένος ή παει κ άλλο που κοντεύω να το τελειώσω Γιάννη προχώρα δυνατά Αντμιν, Ferrari φτιάχνεις ή τον Μπόμπ Σφουγκαράκη ?? ;D Μήτσε κλαίω με τον τρόπο που γράφεις ;D :respect: Στα δικά μου τώρα: Έχοντας φαει ολη την ημέρα κάνοντας μια 17σέλιδη Σχεδιομελέτη για ένα μάθημα, είπα να φάω και το βράδυ μου μοντελάροντας..... Μασκαρίστηκε το αμάξωμα και βάφτηκε το κυπαρισοπράσσινο του κυπαρισιού, που έχει το κυπαρίσι ;D Χ5 της ΤΑΜΙΥΑ. Βγήκε ολίγον τι πιο σκούρο θαρώ απ'οτι έπρεπε αλλα νέβερ μαϊνντ Περάστηκαν με αλκλάντια τα μεταλλικα μερη. Διακρίνεται καθαρά το σκονάκι με την απόχρωση κάθε εξαρτηματος, μην γίνει κανα λάθος και τρέχουμε μετά Καλημέρες : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2013 12:40:25 GMT 2
Χρήστο πολύ όμορφα βαψίματα. Μπράβο φίλε μου. Πάμε γερά... Αυτο δε το κουτι, να το βαλεις μασκοτ του week build Είναι σαν τα Πεσκαρόλο... βρέξει-χιονίσει είναι πάντα εκεί Του χρόνου θα το βάλω και στο πόστερ του GB ;D Δημήτρη φοβερός...Τι μου θύμησες...Άλλες εποχές... Αγαπάμε Indycar... 1. Γιατί πήγε ο δικός μας Μυστακοφόρος και τους πήρε τα σώβρακα, ...και τα μουστάκια, από τον πρώτο χρόνο! 2. Γιατί εμείς της Ferrari, όταν δεν μας κάνει τα χατηράκια η FIA, βγάζουμε ένα μονοθέσιο indycar και το γυρίζουμε στο fiorano για εκβιασμό... 3. Γιατί ακόμη και η αυτού μαγικότης, το δοκίμασε... 4. Γιατί εκεί γνωρίσαμε τον χοντρό της καρδιάς μας. Χουάν Πάμπλο ευκολοχώνευτα τα χάμπουργκερ σου... 5. Γιατί εκεί έγινε άνδρας ο Ζακ (δεν εννοώ κάτι πονηρό, μην γελάτε ;D)... 6.Γιατί μόνο εκεί μπορεί να πάρει 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ένας οδηγός σαν το Μπουρντέ... Αμφιβάλω αν η γυναίκα του, τον αφήνει να οδηγήσει μέχρι το σουπερμάρκετ 7.Γιατί μας θυμίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια στην οικογενειοκρατία 8. Και τέλος γιατί ζούμε γιατί τη στιγμή που ο -μαύρη γάτα- Τάκης της καρδιάς μας, θα σχολιάζει πως σημαδεύουν το apex, η Ντανίκα και το Κατερινάκι... : : Λευτεριά στα νέτα ;D Μήπως επαρασύρθην : : Άντε μας βλέπω για week build, του χρόνου στο indy 500 ;D Άντε να ζεσταινόμαστε : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 18, 2013 12:44:15 GMT 2
Να τα παιδιά που μοντελάρουν μέσα στις ζέστες! Το γούσταρα πέρυσι που ήμουν κι εγώ στην παρέα αλλά δυστυχώς φέτος αδυνατώ, λίγο οι εξετάσεις λίγο τα πήγαινε-έλα Χαλκιδική μέχρι να στρώσει η δουλειά, απορροφήθηκα. Για τον Παπαραδιενεργό τα λόγια περιττά, απλά απολαυστικός (σα να βλέπω Γεωργίου ρε παιδί μου)! Το σκάλωμα που τρώω μέχρι να καταλάβω τα ονόματα που αναφέρεις είναι άκρως διασκεδαστικό (αλλιώς να βλέπεις Bobby Rahal που το πιάνεις με τη μία και αλλιώς ''Μπόμπι Ρεηχαλ'' , όσο να 'ναι ένα σοκ το περνάς στιγμιαία)! ;D ;D Είσαι ένας μικρός θεούλης! Ο Χρηστάρας το πάει τραίνο το Πορσικό του και πολύ μου αρέσει! Και φυσικά ο Γιώργος με τον Μπομπ τον ρητινο-τουβλάκη που τον τρίβει με το σφουγγαράκι. ;D Μια χαρά σας βρίσκω λεβέντες! Άντε να βλέπω και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 18, 2013 13:40:37 GMT 2
Καλησπέρες και απο μένα, Δυστυχώς οι 2 τελευταίες βδομάδες με τρέχουν αρκετά... Λίγο δουλειά, λίγο κάποια οικογενειακά, λίγο η μουσική δεν έχω κάνει και τρομερή πρόοδο, αλλά ας δούμε που είμαι... Επειδή κάποιες αρρώστιες δεν μπορούν να καταπολεμηθούν, τρύπησα την εμπρός σίτα στο αμάξωμα του ford και καθαρισα τα απομεινάρια. Για κεντρικό νεύρο θα χρησιμοποιήσω πλαίσιο από PE. Έπειτα έπιασα το καπώ που ήθελε στοκαρίσματα δίχως αύριο: Και με παιδεύει ακόμα σε κάποια σημεία... : : : : : : Επειτα έπαιξα ,σαν παιδάκι κι εγώ, με το scriber λίγο και έπιασα να αφαιρέσω γραμμές καλουπιού. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ fujimi με τα ωραία σου... Στο καπώ, οι γραμμές εκτείνονταν δεξιά και αριστερά του παραθύρου. Στη δεξιά πλευρά ήταν μια κλασική γραμμή καλουπιού που έφυγε με ελαφρύ τρίψιμο, ΑΛΛΑ στην αριστερή ήταν υπο μορφή σκαλοπατιού (0,4 mm περίπου )... Τα κλείστρα του καπώ στο πεντάλεπτο είχαν εξαφανιστεί κάνοντας με να νιώθω coperfield και αναγκαστικά αντικαταστάθηκαν από χειροποίητες αφού είχα ολοκληρώσει τα τριψίματα... Τέλος ταπώθηκε και στοκαρίστηκε το αριστερό άνοιγμα για ντεπόζιτο βενζίνης που έδινε η fujimi (νομίζω δεν υπήρχε το '69) Αυτά προς το παρόν και επειδή είναι καλοκαίρι και δεν είχα τι να κάνω έπαθα και μια ψύξη, οπότε δεν μπορώ να βάψω προς το παρόν Άρα μείναμε στη γραμμή εκκίνησης με τα πράσινα φώτα αναμμένα... Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2013 15:48:26 GMT 2
Θάνο ευχαριστούμε για τη στήριξη. Ελπίζουμε του χρόνου να είσαι στη πλευρά των καμμένων... εεε κατασκευαστών ήθελα να πω Αγάπιε, πρέπει να δοκιμάσεις την κυανοακρυλική, στο πίσω μέρος αντί για στόκο... Δεν πτοούμαστε Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 18, 2013 16:42:31 GMT 2
Γιώργο ήδη είχα χρησιμοποιήσει και κυανοακρυλική και στόκο σε διάφορες αραιώσεις και αναραίωτο αν θυμάσαι..Στο είχα πεί την παρασκευή... Δε πειράζει νομίζω το έκανα...
Να δώ πότε θα βάψω... Μάλλον πάμε για αστάρι αύριο απογευματάκι αν δε δουλέψω...
|
|
|
Post by alex78 on Jun 19, 2013 5:55:39 GMT 2
Παίδες καλημέρα! Βλέπω οργασμό εργασιών και πραγματικά το χαίρομαι, καλή συνέχεια σε όλους σας! : : Εγώ βρίσκομαι ακόμη στο στάδιο του στοκοτριψίματος, ελπίζω σύντομα να έχω και το 1ο μου uptade... Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2013 21:32:49 GMT 2
Αγάπιε, συμπάθα με... Γέρναμε και ξεχνάμε Αλέξη καλή αρχή και σε σένα φίλε μου. Σήμερα είχαμε την πρώτη δράση στη πίστα με το 4ώρο των ελεύθερων δοκιμών. Παρά τη βροχή στην αρχή της διαδικασίας και τις 2 κόκκινες σημαίες (στην μία ο Πολ Τρέισι -τι ήταν να ασχοληθούμε με τους Αμερικανούς- διέλυσε την λαχανί Ferrari του στις μπαριέρες), το συμπέρασμα είναι ότι τα Audi θα κάνουν παρέλαση. Οπότε ο Δημητρός είχε δίκαιο που έλεγε για μάπα αγώνα. Μην βιαζόμαστε όμως. Είναι και οι υπόλοιπες κατηγορίες που φαίνονται να έχουν τζόγο. Τα αποτελέσματα του FP1 , όπως και ζωντανά τα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά (στις 23.00) μπορείτε να τα δείτε : www.24h-lemans.com/live/en/Στα της κατασκεύης τώρα, σας παρουσιάζω αυτά που έκανα χθες, μέχρι να πάω να επιθεωρήσω την 956/962 του Γιάννη, στη Δράμα!!! και μετά να πάω για μπύρες με τον κουμπάρο. Σήμερα δεν ξεκίνησα ακόμη το μοντελάρισμα, μιας και μετά το σχολείο έπρεπε να πάμε για επιμόρφωση, αφού... ο καλός απολυμένος είναι ο επιμορφωμένος Έτσι αρχικά ψέκασα το πρασινάκι της ZP... Καλά μιλάμε για πολύ προχώ... χρώμα... Ήταν μπροστάααααααα ο Πίπερ... (Αν και εμένα μου μοιάζει με το χρώμα, από με κάτι παλιά χιουντάι κουπέ) Αφού τα zero στεγνώνουν πιο γρήγορα και από το λάκερ τους, είπα να περάσω σήματα. Πρώτα όμως, έκανα μια δοκιμή της αντοχής τους σε κουτάλι. Μαζί έριξα βερνίκι και στα σημεία του σασί που είναι πράσινα (εσωκλείω φώτο αναφοράς, για να μην νομίζετε ότι σας λέω αρλούμπες). Βέβαια το σασί είναι λίγο μπλιάχατα έτσι, αλλά, ελπίζω να στρώσει η κατάσταση... Αν δεν τα κάνουμε λίγο ...τάνα στο Le Mans, που θα τα κάνουμε? Στην Μ23? Έτσι, κολλήσαμε και τα σηματάκια και ο μπομπ ο σφουγγαράκης μας, απέκτησε αγωνιάρικη διάθεση. Αυτά για σήμερα... Πάμε να δουλέψουμε λίγο γιατί έχουμε παραχαλαρώσει. Καλή συνέχεια και σε σας
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2013 22:13:06 GMT 2
Καλησπερα ΛεΜαναραδες μου : : Ενας ενας!! Αγαπιε μην πτοησε δωστου να καταλαβει!!! Ωραια βαψιματα οι δυο πρασινοι : : Αλεξ, στοκαρεις ή θα σε μαζευουμε παλι απο καμια παραλια?!?! ;D Τζων, δεν ειναι περιπλοκα τα πραγματα για το κιτ της Ρεβελ, ειναι απλα... ειναι 962 LOL Btw Τζωρτζ, επικος ο δεκαλογος του καλου Ιντικαριτη :respect: Λοιπον ΛεΜαν χωρις προβληματα δεν γινεται. : : Και οχι! Δεν ηταν σασι, μοτερ που μας την εκαναν αλλα τα ηλεκτρονικα. Γυριζω απο δουλεια φουριοζος, κανω καφεδακι και αραζω να μοντελαρω με παρεα τα δοκιμαστικα (απο φωτο λειπει ο καφες αλλα φαινεται μια σφαγμενη 956 ;D ) Και καπου εκει, το PC που ειναι φιλος του Μπερνι που μια ζωη ηθελε να δει το πρωταθλημα αντοχης να διαλυεται και να μαζεψει τους κατασκευαστες στην F1, κοκκαλωνει, βγαζει κατι disk error, bad sector, bad spencer, terence hill Μετα απο τετραωρη μαχη με τα εργαλεια αυτου του σατανα του γκεητς κατι εγινε, αλλα αμα δε με δειτε για κανα 2 μερες παει να πει οτι αλλαζω σκληρο Στα μοντελιστικα, εβαψα ασπρο λευκο απο σπρευ duplicolor, και αρχισα και τα βαψιματα εσωτερικα. Εχουν προστεθει με συρμα τα πιασιματα των ζωνων και ορισμενα καλωδιακια που θα βαφτουν με την παραδοσιακη αρματικη μεθοδο στο τελος. Επισης εγινε και αποπειρα pre-shading στο σωληνωτο πλαισιο που ειναι μαυρο (αλλα βαριεμαι να το μασκαρω οποτε θα κανουμε "ομορφια" ) αλλα με μπεκ 0,5 και το χρωμα να κολλαει πανω στη βελονα απο τη ζεστη, παραλιγο να βγει ολο το πατωμα μαυρο LOL ;D ;D Βασικα δεν εχω μαγικη σφαιρα, αλλα η αληθεια ειναι πικρη: στο Σπα τα Αουντι κανανε πλακα, το νεο Τογιοτα δεν τερματισε. Καπακι κανουν κατι μαγικα στους κανονισμους και δινουν 3 εξτρα λιτρα χωρητικοτητα καυσιμου στα βενζινοκινητα. Ασφαλως, αυτα δεν τα καταλαβαινω γιατι ειναι μηχανολογικα, αλλα φαινεται οτι για αλλη μια χρονια οι κανονισμοι ευνονουν τα ντηζελ. Σε αυτα που καταλαβαινω, τα αεροδυναμικα δηλαδη, η Αουντι δειχνει να ειναι μπροστα διοτι (εκτος απο ειδικο πισω πακετο για ΛεΜαν) κατεβαζει blown diffuser Ναι αυτα που απαγορευτηκαν στην F1 αλλα δεν πιστευε κανεις οτι θα ερθουν στα πρωτοτυπα γιαυτο δεν καθησε να γραψει κανεναν κανονισμο Ενηγουεη, μακαρι να το παλεψουν οι γιαπωνεζοι για να μην μας παρει ο υπνος σα να βλέπω Γεωργίου ρε παιδί μου Οταν αρχισω να γραφω σαν να βλεπεις Αλεφαντο, θα κρεμασω τα μοντελιστικα μου παπουτσια ;D ;D Τα φιλια μου σε ολους, παω να βαλω κανα σημα βλεποντας δοκιμαστικα με θυμιατηρι διπλα στον σκληρο μην τα κακαρωσει ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 20, 2013 3:09:40 GMT 2
Καλησπέρα Κύριοι : : Εγώ καλά νέα δεν έχω αλλά θα τα πούμε πιο κάτω... Αγάπιε έχεις όντς τον χρεπομαγνήτη...υπομονή Μήτσε σε νοιώθω απόλυτα στο θέμα της βαρεμάρας στα μικρά μασκαρίσματα... Γιώργο μια χαρά έδειξε το πρασσινέλι : : Αλέξη ετσι μπράβο, δυναμικός : : προχωράμε (και ναι, εγώ δεν εχω βάψει με ZP ;D ) Στα δικά μου τωρα....Πήγα να κολλήσω το πρώτο συρίτι απο τις χαλκομανίες και μεσα σε 5'' ειχε στεγνωσει, έβαλα λίγο βελτιωτικό Gunze και γίναμε κ@#λος. Σκεφτείτε μονο οτι την αφαίρεσα με ντουκόχαρτο Πλέον πρεπει να ρετουσάρω το κυπαρισσοπράσινο, να μασκαρω εκατέρωθεν του συριτιού, να το περασω με ένα λευκο και στη συνέχεια το φλώρικο λαχανι απο το συρίτι...πικρααααααα.... Οχι απλά χάνω τα ελεύθερα δοκιμαστικά....δεν γυρνάω τον διακόπτη στην μίζα καν...Μόλις βρω κουράγιο θα το συνεχίσω, μιας και εχω ζόρια και με τη σχολή αυτές τις μέρες.....
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2013 9:15:40 GMT 2
Φίλοι μου εντυπωσιακά πράγματα βλέπω... : : : : Δημήτρη, το pre-shading τα σπάει... Φοβερός όπως πάντα... Κάνουμε εκκλήσεις και προσευχές για τον σκληρό σου, γιατί le mans, χωρίς παπαραδιενεργό, είναι σαν πρωτάθλημα χωρίς τον Μπάμπη τον Τενέ Πάντως κι εμένα το έχει πιάσει το μανιάτικο το πισι και κλείνει μόνο του, από τις ζέστες... Με βλέπω να το ντύνω με παγοθήκες στον αγώνα ;D Αλέξη, φίλε είσαι ΣΟΥΠΕΡ... Τρομερά βαψίματα και η πρόοδος... Αν και ξέρω ότι είσαι στο καράβι, οπότε μάλλον αερογράφος δεν παίζει, θα σου πρότεινα γενικά να δοκιμάσεις το μαύρο αστάρι της alclad (όχι το γυαλιστερό). Σου γλυτώνει, πολύ χρόνο γιατί δεν χρειάζεται να ασταρώνεις με γκρί πριν, χρήματα αφού αντί για δύο χρώματα βάζεις ένα και έχει πολύ φίνα σεμι ματ απόχρωση, ότι πρέπει για πατώματα και λοιπά μηχανικά μέρη. Χρηστάρα δεν πειράζει ρε συ. Θα το αντιμετωπίσεις, δεν σε φοβόμαστε. Πάμε γερά. Εγώ, έριξα 2 χέρια μιστ και ένα γουετ βερνίκι, και τα σήματα είναι ακόμη στη θέση τους (ουφ). Θα τα τρίψω για εξομάλυνση και βουρ για το τελικό βερνίκωμα. Φώτο αργότερα Καλή συνέχεια και τα λέμε όταν ξεκινήσουν οι δοκιμές στις 8 το βράδυ... - Λεμανοπαίδες : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2013 10:24:22 GMT 2
Καλημέρα! Χρήστο κρίμα ρε συ αλλά μη μασάς φίλε, εξάλλου το ξέρουμε οτι δεν τα παρατάς ποτέ.... Τώρα για τη στραβή, πιστεύω ότι δεν είχε στεγνώσει καλά το χρώμα ή μάλλον καλύτερα είχε στεγνώσει ''επιφανειακά'' και μόλις έριξες το βελτιωτικό.....πάπαλα . Με την κ@λοζέστη που έχετε εκεί πάνω όλα να τα περιμένεις.... . Για το κυπαρισσί έβαψες με Χ-5, για το λευκό ποιό χρησιμοποιήσες? Είχες ασταρώσει πρώτα? Πώς και πρίν τις χαλκομανίες δεν ψέκασες πρώτα ένα χερι βερνίκι να είσαι ήσυχος? Γιώργο αν κρίνω απο τις φώτο του Χρήστου παραπάνω που το χρησιμοποιεί ναί όντως δίνει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπαίνει λοιπόν στις άμεσες αγορές μου, (αν το βρώ δηλαδή στα μαγαζιά της Αθήνας.... : . Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει σιγά-σιγά να ψωνίζω προιόντα της Alclad με απώτερο σκοπό την εκμάθηση τους. Αλέξης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 20, 2013 11:30:10 GMT 2
Αλεξ μια χαρα ειναι η αποχρωση, δε θελει πιο ανοιχτο. Ωραιος! Χρηστο, πες μου οτι εβαλες το Γκουνζε με το πρασινο καπακι... αν ναι, νταξ... μιλαμε για το πιο αθλιο βελτιωτικο της ιστοριας Το οποιο ειχα ορκιστει να μην ξαναχρησιμοποιησω, ξεχασα τον ορκο, εβαλα χτες σε δυο σηματα και τα εκανε πατσαβουρια, ευτυχως ο microsol/set στη συνεχεια τα εσωσε. Η βασικη μ$*(# του ειναι οτι ενω στα διαφορα γιαπωνεζικα σαιτ το δειχνουν οτι πατσαβουριαζει πρωτα το σημα και μετα απο λιγη ωρα το τεντωνει και το κανει σπεσιαλ, εμενα μονο μου το πατσαβουριαζει : : Το χεις παντως με το βαψιμο : :
|
|