billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 5, 2013 22:33:51 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα. Ήρθε η ώρα να φτιάξω και να παρουσιάσω σε wip την κατασκευη της Ferrari F12. To κιτ είναι απο την fujimi όπου σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό χωρίς να λείπουν οι παραφωνίες(βάσεις καθισμάτων,εξατμίσεις στον κινητήρα,εφαρμογή πίσω μέρους).Ελπίζω η κατασκευή να πάει απροβλημάτιστα και να βγεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το κιτ είναι αυτο και η προίκα που το συνοδεύει βελτιωτικά PE απο την Hobby design και ζάντες Novitec πάλι της Hobby Design Το αυτοκίνητο θα βαφτεί κίτρινο με το Giallo Modena της ZERO PAINT και με βερνίκι 2Κ της ίδιας εταιρείας. Η αρχή έγινε με το αμάξωμα όπου τρίφτηκαν οι γραμμώσεις απο το καλούπι και στη συνέχεια κόπηκαν απο το χώρο του κινητήρα οι φλάτ αεραγωγοί και ξαναφτίαχτηκαν ανοιχτοί απο φύλλο πλαστικου Μετά στο πισω μέρος ανοίχτηκαν οι τρύπες στο τρίτο stop όπου θα αντικατασταθούν με διάφανο ΖΤΠ. Αυτά τα λίγα για αρχή και ελπίζω σε σύντομη ενημέρωση Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω στη βοήθεια σας με τις παρεμβάσεις-υποδείξεις σας.
|
|
|
Post by Sakis on Mar 5, 2013 22:44:22 GMT 2
Πολύ ωραία τα τρυπήματα χωρίς παραφωνίες και ευθυγραμμισμένα. Καλό ξεκίνημα και εύχομαι μία ξεκούραστη και ευχάριστη κατασκευή!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 6, 2013 9:46:37 GMT 2
Βασίλη, το θέμα είναι πολύ όμορφο, και ξεκίνησες δυναμικά! Εύχομαι κι εγώ μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη κατασκευή! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 6, 2013 10:37:01 GMT 2
Βασίλη δυναμικό ξεκίνημα!!!! Ευκολή κ απροβλημάτιστη καταασκευη να έχεις...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 6, 2013 11:39:59 GMT 2
Άντε επιτέλους! Καλή αρχή και από ότι βλέπω πολύ δυναμική : : Για τις τρύπες και τους αεραγωγούς :respect:
|
|
|
Post by manos13 on Mar 6, 2013 13:24:14 GMT 2
Να σε δω ρε θηριο τι θα κανεις με τις ζαντες της hobby Design?? Και σε προκαλω εδω στο φορουμ να τις κανεις ανοιχτοχρωμες και να μας δειξεις και το εσωτερικο τους τελειωμενο σε wip!!! Αντε καλη αρχη και καλη υπομονη
|
|
|
Post by rous74 on Mar 6, 2013 16:15:15 GMT 2
Βασίλη καλησπέρα !
Επιτέλους ένα wip απο τα έμπειρα χεράκια σου !
Καλή και απροβλημάτιστη κατασκευή να έχεις φίλε και απ' ότι βλέπω απο τις πρώτες κιόλας εργασίες σου το αποτέλεσμα στο τέλος θα ξεπερνά κάθε προσδοκία !!!
Καλή συνέχεια !
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:16:42 GMT 2
Πολύ ωραία τα τρυπήματα χωρίς παραφωνίες και ευθυγραμμισμένα. Καλό ξεκίνημα και εύχομαι μία ξεκούραστη και ευχάριστη κατασκευή! Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω το πρώτο μου wip να πάει απροβλημάτιστα
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:17:21 GMT 2
Βασίλη, το θέμα είναι πολύ όμορφο, και ξεκίνησες δυναμικά! Εύχομαι κι εγώ μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη κατασκευή! Νεκτάριε σε ευχαριστώ
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:17:56 GMT 2
Βασίλη δυναμικό ξεκίνημα!!!! Ευκολή κ απροβλημάτιστη καταασκευη να έχεις... Γιώργο ευχαριστώ πολύ
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:25:50 GMT 2
Άντε επιτέλους! Καλή αρχή και από ότι βλέπω πολύ δυναμική Για τις τρύπες και τους αεραγωγούς Ευχαριστώ πολύ. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά ελπίζω να έχει καλό αποτέλεσμα
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:28:56 GMT 2
Να σε δω ρε θηριο τι θα κανεις με τις ζαντες της hobby Design?? Και σε προκαλω εδω στο φορουμ να τις κανεις ανοιχτοχρωμες και να μας δειξεις και το εσωτερικο τους τελειωμενο σε wip!!! Αντε καλη αρχη και καλη υπομονη Φίλε οι ζάντες όταν έρθει η ώρα τους θα γίνουν magnesium της Μodel master. To σκούρο χρώμα ταιριάζει στο κίτρινο εξωτερικό.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 18:44:13 GMT 2
Βασίλη καλησπέρα ! Επιτέλους ένα wip απο τα έμπειρα χεράκια σου ! Καλή και απροβλημάτιστη κατασκευή να έχεις φίλε και απ' ότι βλέπω απο τις πρώτες κιόλας εργασίες σου το αποτέλεσμα στο τέλος θα ξεπερνά κάθε προσδοκία !!! Καλή συνέχεια ! Ανδρέα ευχαριστώ πολύ. Μακάρι το αποτέλεσμα να πλησιάζει κιτ έμπειρων μοντελιστών!!! και τότε κάτι θα έχω κάνει!!!Βλέπεις έχετε ανεβάσει τον πήχυ
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 6, 2013 19:36:19 GMT 2
Βασίλη καλή επιτυχία στην κατασκευή. Το ξεκίνημα είναι πολύ ελπιδοφόρο και μάλιστα δεν σου κρύβω ότι η ιδέα για το πίσω φως, θα αντιγραφεί και στη δική μου. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον και εννοείτε ότι για οποιαδήποτε χρειαστείς σε φωτογραφίες ή φερραρογνώσεις , είμαι στη διάθεση σου. : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 7, 2013 0:25:38 GMT 2
Βασίλη καλησπέρα
Αν η καλή μέρα φαίνεται πραγματικά από το πρωί τότε το wip σου θα είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα. Καλή αρχή και από εμένα φίλε μου. Ανυπομονώ για την συνέχεια.
Καλό βράδυ Γιάννης
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2013 4:34:56 GMT 2
Βασίλη καλημέρα! Με συναρπάζει και μόνο η ιδέα του τι θα δούμε σ'αυτό το wip αναλογιζόμενος τα κορυφαία FXX & GT που είδαμε απο τα χέρια σου. Άσε που ο συνδυασμός κίτρινο - μαγνήσιο τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου..... Εύχομαι μιά καλή και ευχάριστη κατασκευή!! Αλέξης : :
|
|