|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 7, 2013 11:49:33 GMT 2
Ηρθε η στιγμη Βασιλη!! Επιτελους WIP απο τα χερακια σου, που τοσο αγαπαμε ;D Καλη και ευχαριστη κατασκευη να εχεις
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 8, 2013 9:37:43 GMT 2
Βασιλη καλη αρχη κι απο μενα! : : : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 8, 2013 20:21:30 GMT 2
Καλη αρχη Βασιλη!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 12, 2013 18:39:52 GMT 2
Πολυ ομορφο θεμα Βασιλη και απο οτι βλεπω θα εχει και τη δεουσα!! προσοχη κατα την εκτελεση. Καλη συνεχεια.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:34:05 GMT 2
Βασίλη καλή επιτυχία στην κατασκευή. Το ξεκίνημα είναι πολύ ελπιδοφόρο και μάλιστα δεν σου κρύβω ότι η ιδέα για το πίσω φως, θα αντιγραφεί και στη δική μου. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον και εννοείτε ότι για οποιαδήποτε χρειαστείς σε φωτογραφίες ή φερραρογνώσεις , είμαι στη διάθεση σου. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς φωτογραφικό υλικό υπάρχει οπότε αν χρειαστώ κατι ξέρω που θα απευθυνθώ. Ιδέες και τεχνικές θα χρησιμοποιήσω και εγώ στην κατασκευή δανεισμένες απο το πρόσφατο double wip σας.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:37:04 GMT 2
Βασίλη καλησπέρα Αν η καλή μέρα φαίνεται πραγματικά από το πρωί τότε το wip σου θα είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα. Καλή αρχή και από εμένα φίλε μου. Ανυπομονώ για την συνέχεια. Καλό βράδυ Γιάννης Γιάννη ευχαριστώ πολύ Εύχομαι η συνέχεια να σου αρέσει εξίσου
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:41:54 GMT 2
Βασίλη καλημέρα! Με συναρπάζει και μόνο η ιδέα του τι θα δούμε σ'αυτό το wip αναλογιζόμενος τα κορυφαία FXX & GT που είδαμε απο τα χέρια σου. Άσε που ο συνδυασμός κίτρινο - μαγνήσιο τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου..... Εύχομαι μιά καλή και ευχάριστη κατασκευή!! Αλέξης Αλέξη ελπίζω και αυτό το κιτ να σου αρέσει αν και είναι σαφως ποιό εύκολο απο τις μετασκευές των FXX & GT Ευχαριστώ για τα σχόλια σου.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:49:15 GMT 2
Ηρθε η στιγμη Βασιλη!! Επιτελους WIP απο τα χερακια σου, που τοσο αγαπαμε ;D Καλη και ευχαριστη κατασκευη να εχεις Χρήστο ευχαριστώ. Ελπίζα να πάει καλά και να σε αποζημιώσει η πορεία της κατασκευής.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:50:10 GMT 2
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:50:39 GMT 2
Βασιλη καλη αρχη κι απο μενα! Βαγγέλη σε ευχαριστώ
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 21:51:36 GMT 2
Πολυ ομορφο θεμα Βασιλη και απο οτι βλεπω θα εχει και τη δεουσα!! προσοχη κατα την εκτελεση. Καλη συνεχεια. Κομνηνέ θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 12, 2013 22:40:56 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα Εργασιών συνέχεια στο κιτ και σειρά πήρε το καπό,απο το οποίο κόπηκε το μπροστινό κούμπωμα και αντικαταστάθηκε απο χαλκόσυρμα.Επίσης κλειστήκαν με πρασινο στόκο humbrol οι τρύπες απο το καλούπι. Στη συνέχεια το αμάξωμα και τα παρελκόμενα του ασταρώθηκαν με γκρί σπρευ της Humbrol Αφού στέγνωσε το αστάρι τρίφτηκαν με στεγνό γυαλόχαρτο Tamiya 2000 και στη συνέχεια περάστηκαν με το λευκό αστάρι white primer της Model master. Συνέχεια με ένα ακόμα πέρασμα με γυαλόχαρτο Tamiya 2000 και οι επιφάνειες είναι έτοιμες για το Giallo modena της zero paints. Όλα τα κομμάτια βάφτηκαν δυο χέρια και μετα απο τέσσερις μέρες περάστηκαν με το 2Κ βερνίκι πάλι της Zero paints Και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μικρές ατέλειες θα διορθωθούν με micromesh και αλοιφές. Αυτά για πρώτο update και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα προς βελτίωση του συνόλου. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 13, 2013 12:16:03 GMT 2
Βασίλη την μελώνεις...την Ferrari ε?? Φοβερό το φινίρισμα φίλε για τα δικά μου μάτια και το βερνίκωμα μελωμένο και χωρίς orange peel! Η πατέντα με τον γάντζο του καπώ με έστειλε φίλε! Καλή συνέχεια
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 13, 2013 12:40:16 GMT 2
Καλό είναι δεν λέω (τέλοιο!) αλλά αυτά τα μοντέλα να μην "παίρνουν" σκόνισμα ρε παιδί μου !!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2013 13:05:26 GMT 2
Βασίλη φοβερό το χρώμα και το βάψιμο. Φαντάζομαι οι ζάντες θα γίνουν μαύρες. Θα σου πρότεινα να βάψεις μαύρες και τις εμπρός γρίλιες. Και μια ερώτηση... Δεν το έχω μελετήσει ακόμη το κιτ, αλλά με παραξένεψε που δεν κόλλησες πρώτα τη μούρη στο αμάξωμα. Είναι υποχρεωτικό ή απλά δική σου επιλογή? Καλή συνέχεια φίλε μου : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 13, 2013 14:12:08 GMT 2
Κορυφαίο το φινίρισμα Βασίλη !!!
Καλή συνέχεια !
|
|