costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 28, 2013 1:37:55 GMT 2
Βασίλη έχεις ρίξει πολυ δουλειά, βελτιώνοντας πολλά σημεία του μοντέλου και το αποτέλεσμα ειναι πολύ καλό, μπράβο. Θα συμφωνήσω όμως με τον Γιώργο, να αραιώνεις το χρώμα που περνάς τις λεπτομέριες θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. : :
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2013 3:24:36 GMT 2
Καλημέρα Βασίλη! Άκρως αναλυτικό και κατατοπιστικό το wip σου φίλε μου, πραγματικά χαίρεσαι να το μελετάς!! Όσο για την δουλειά σου, απλά !!! Καλή συνέχεια... Αλέξης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 28, 2013 10:54:03 GMT 2
Βασίλη φοβερό το εσωτερικό φίλε!
Και απο κοντά είναι να σου τρέχουν τα σάλια!
:respect:
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2013 13:04:38 GMT 2
Βασίλη καλησπέρα,
Πολύ καλή δουλειά στο εσωτερικό με πλήθος συμπληρωματικών στοιχείων να κυριαρχούν στον διάκοσμο...
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 28, 2013 16:37:15 GMT 2
Καλησπέρα Βασίλη, όμορφα οργανωμένες και παρουσιασμένες οι εργασίες σου.. Τα πλαινά των καθισμάτων μου άρεσαν πολύ σαν εκτέλεση και ίσως πάρω ιδέες από τον τρόπο που δουλεψες το εσωτερικό για μια 458 που έχω εδώ (ξέρεις εσύ ) Αναμένω με αγωνία την επόμενη ανανέωση. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jun 1, 2013 19:29:10 GMT 2
Ομορφη δουλειά και παρουσίαση Βασίλη Καλή συνέχεια και απο εμένα Ηλίας : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Jul 14, 2013 23:58:37 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα Αρκετό καιρό μετά και με την F12 να έχει σχεδόν τελειώσει ευκαιρίας δοθείσης (απουσία οικογένειας) ανεβάζω το τελευταίο update πρίν το completed Nα σας ευχαριστήσω για τα σχόλια και τις συμβουλές που είναι απαραίτητα συστατικά για την βελτίωση της τεχνικής και του αποτελέσματος. Μετά την ολοκλήρωση του εσωτερικού έφτιαξα δύο βαλίτσες για το πίσω μέρος απο φύλλο πλαστικού. Στίς βαλίτσες μπήκαν Ρ.Ε απο το στοκ με το λογότυπο και το αλογάκι και βάφτηκαν με XF-60 Dark yellow ενω οι χειρολαβές με Η37 Wood brown της Gunze και με το ίδιο χρώμα πέρασα με στεγνό πινέλο τις βαλίτσες. Μετά την ολοκλήρωση τους μπήκαν στο πίσω μέρος του εσωτερικού. Σειρά πήραν τα φρένα και με τα δύο σετ (εμπρός και πίσω) Οι δίσκοι απο Ρ.Ε που δίνει το κιτ ασταρώθηκαν με γκρι αστάρι Humbrol και βάφτηκαν με χρώματα XF53 NEUTRAL GREY και H77 TIRE BLACK σε αναλογία 1:1 για να βγεί το κεραμικό χρώμα Οι υποτυπώδεις δαγκάνες ασταρώθηκαν όπως οι δίσκοι και βάφτηκάν με TS8 ΤΑΜΙΥΑ Τα κέντρα βάφτηκαν με 27002 Humbrol και το αποτέλεσμα μετα το μοντάρισμα είναι αυτό. Επόμενο στάδιο το αμάξωμα και βάψιμο με μαύρο H77 για τα πλαίσια γύρω απο τα παράθυρα και το χώρο του κινητήρα Για το μαύρο πλαίσιο στο σημείο που κλείνει η πόρτα αντί για βάψιμο πήρα θερμοσυστελόμενο σωληνάκι πάχους 19mm της Τ2Μ και αφού έκοψα μία λεπτή λωρίδα ανοίγοντας το το πέρασα σε όλο το μήκος απο μπροστά μέχρι πίσω και το κόλλησα με LOCTITE σε μια προσπάθεια να δώσω περισσότερη λεπτομέρια μιάς και οι πόρτες θα είναι ανοικτές. Στη συνέχεια έντυσα το χώρο του κινητήρα με το CLEAR ανθρακόνημα της SCALE MOTORSPOT. Με το ίδιο ανθρακόνημα έντυσα τα πλαϊνά του αμαξώματος Για το τέλος βάφτηκαν με RUBBER BLACK τα Ρ.Ε που θα μπούν στο αμάξωμα και μετά περάστηκαν με χαρτόλιμα για να ξανα βγεί το μέταλλο και να μείνει το μαύρο στη βάση. Επίσης έφτιαξα τις δύο ασφάλειες για τις πόρτες που θα κολληθούν στο αμάξωμα απο φύλλο πλαστικού και σύρμα Αυτά λίγο πρίν το τέλος και ελπίζω πολύ σύντομα να ανεβάσω όλο το κιτ στα completed Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και οποιαδήποτε παρατήρηση-υπόδειξη βοηθάει για καλύτερο αποτέλεσμα
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2013 11:46:20 GMT 2
Βασίλη, πολύ ωραία δουλειά και σίγουρα θα κλέψω ιδέες για τη δική μου. Περιμένουμε να την θαυμάσουμε και ολοκληρωμένη. Στους δίσκους ένα ψέκασμα από μακρυά 1-2 μεταλλικών αποχρώσεων, δίνει μια πιο σαγρέ επιφάνεια που προσομοιάζει καλύτερα τους κεραμικούς δίσκους. Κάτι ανάλογο έκανα στην 599 GTO, αν θέλεις να το δεις για αναφορά. Καλά τελειώματα φίλε μου : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 17, 2013 12:40:17 GMT 2
Βασίλη πραγματικά καταπληκτική η μέχρι τώρα πορεία της δουλειά σου!!! :respect: Οι εναλλακτικές προσεγγίσεις σου σε πλαίσια πορτών και αποσκευές προσωπικά θεωρούνται ενδιαφέρουσες και ευάνταστες : : : : , το δε ανθρακόνημα πραγματικά ''ζωντανεύει'' την κατασκευή.... Ανυπομονούμε να το θαυμάσουμε στα Completed.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 18, 2013 9:03:08 GMT 2
Βασίλη πολύ όμορφη δουλειά φίλε!
Τα φρένα πανέμορφα! Για το στρώσιμο των carbon δεν ξέρω τι τράβηξες για να κάτσουν...
Καλά τελειώματα φίλε!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 18, 2013 10:53:24 GMT 2
Βασίλη εξαιρετική η δουλειά σου!! Η ιδέα σου για το θερμοσυστελόμενο σωλινάκι ειναι πολύ εξυπνη Κάρμπον και φρένα αψογα! Αναμένουμε το τέλος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 21, 2013 0:46:13 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Billy!!! Άντε καλά τελειώματα, και γρήγορα στα Completed. Απόστολος : :
|
|